• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bu ne güzel soru yaaaa . . . göllerin önceden deniz olma hallerinden acaba van gölü mü ?
soruyu çok tuttum ama . . .:46:

Van Gölü volkanik set gölüymüş. yani volkanlar bir akarsuyun önünü tıkayınca sular birikiyor ve Van Gölü oluşuyor.

1. jeolojik zamanda masif alanlar oluşmuştur. bunlara örnek Mardin Eşiğidir. Aynı zamanda mardin masifi de denilmekteymiş.
2. jeolojik zamanda tortul alanlar
3. jeolojik zamanda kıvrım dağlar ve anadolu'nun toptan yükselmesi söz konusu yani platolar, peneplenmiş alanlar.
4. jeolojik zamanda ise ege çöküyor, boğazlar oluşuyor. yani a şıkkı büyük ihtimal 4. jeolojik zamanda oluştu.

cvp e masif alan olduğu için

hmmmm gerçekten güzel soruymuş teşekkür ederiz . . .

kahvaltılık tarifler bakıyorum değişik
iştahımı açtı bu saatte :27:

nası sedu ezme gibi mi ? ekmeğe sürülmelik ? yoksa poğaca açma tarzı mı ?​

kanepeler var
bir de eğlenceli şeyler var sandviç çeşitleri falan
sevgilime yarın kahvaltı için değişik bişiler sunayım dedim
baktıkça da ben acıktım ama :1:

kanepeler var
bir de eğlenceli şeyler var sandviç çeşitleri falan
sevgilime yarın kahvaltı için değişik bişiler sunayım dedim
baktıkça da ben acıktım ama :1:

hmmm cnm bak böyle bir şey yapabilirsin sosisten kalp yapıp içine yumurta kırıyorsun . . . :34::16: kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler . . kolaylıklar . . .:16:

hmmm cnm bak böyle bir şey yapabilirsin sosisten kalp yapıp içine yumurta kırıyorsun . . . :34::16: kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler . . kolaylıklar . . .:16:

teşekkür ederim canım aklıma yazdım hemen :34:
iyi geceler tatlım :38:

aynennnnnnnnnn cnm . . .

evet cnm anayasanın standart sapması çok yüksek iyi bir net yaparsak harikalar yaratabiliriz . . .

qqqq geçmişi okuyo galiba . . .​

okudum valla bravo size :46::46::46::46::46:

Günaydın kizlar :32:Bugün hepimiz için ins. Çok verimli bir gn olur ins.:51:

guıet yıkselttınmı osmanlıyı bıttımı konu :ssz:

yok tatlım ya nerde koltukta mayışıp kalmışım arada girdim baktım size mşallahınız var :52::52:

günaydın hanımlar kahvaltı yapıp geliyorum :3::3::3:

Günaydın hanımlar;
Dün niyetlendiklerimin sadece bir kısmı yapıldı;
Matematik kümeler konu çalışması
Geometri açılar konu çalışması
Tarih islamiyet öncesi tekrar
Cografya deneme 3 yanlışlı.
Açılardan bir test çözüldü.
Kümelere mal mal bakıldı.
------------------------
Bugün yapacaklarım;
Vatandaşlık yasama yürütme tekrarı;
Kümelere ve açılara kendimi adayacağım ki o sorularda hızım artsın.
Bir de deneme yapacağım.
Vakit kalırsa Türkçeden Yazım yanlışlarına çalışacağım.
------------------------------------
Sabun sözüm sana ;
Anlatım biçimlerinde tartışma ile açıklamayı karıştırıyorum.
Şimdi paragrafı okuyorum.
Paragraf bana gayet samimi geliyor diyorum ki bu tartışma dır.
Bir bakıyorum Açıklamaymış.
Ya da tam tersi.
Betimleme ile öykülemeyi ayırt edebiliyorum.
Bir de o sorularda şöyle bir durum var.
Sorunun kökünden benden neyi istediğini anlamıyorum.
Şöyle izah edeyim.
Şıklarda hem düşünceyi geliştirme yöntemi hem de anlatım biçimi verildiğinde
benden hangisini istediğini anlayamıyorum.
Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir.

meraba arkadaşlar ben finallerden sonra tam kadro kpss ye adamayı planlıyorum kendimi gerçi başladım çoktan ama ara ara bakıyorum tarih vatandaşlık coğrafya iyi sayılır ama mat berbat yaa :( bana net üzerinden mat konularını takip edebileceğim site linki verecek arkadaşlar varsa çok dua edeceğim onlara geometri özellikle 0 yani şimdiden teşekkür ederim buna çok ihtiyacım var gerçekten!!

ekol hoca falan vardı bi ara ama hala var mı bilmiyorum

ekol hocayı biliyorum ama artık videoları yok detay hoca var onu biliyorum başka bildikleriniz varsa paylaşın ne olur :((( çok moralim bozuluyor yaa matsız kpss imkansız benim için :(((

ekol hocayı biliyorum ama artık videoları yok detay hoca var onu biliyorum başka bildikleriniz varsa paylaşın ne olur :((( çok moralim bozuluyor yaa matsız kpss imkansız benim için :(((

canım antremanlarla mat kitabının al çok faydasını gördü kızlar :21:

ihtiyaçın uzaktan kpss eğitimi diye bir şey var onu araştır bir de

ayy çok saolun kızlar yaaa matı düşünmekten finallere yoğunlaşamıyorum resmen biran önce en azından bir fikrim olsun istiyorum mat konusunda aslında bazı soruları düz mantık çözüyorum ama bunun bir formulü var ve daha kısa çözebilirim soruları diye düşünüyorum ama ikisinide deneyeceğim araştıracağım aslında hazirandan itibaren özel ders almaya başlayacağım mattan ama yetişmez diye diye yedim kendimi biran önce günde en azından bir saat çalışmak istiyorum aklınızda bulunsun duyarsanız birşey yazın lütfen ben sizi takip ediyorum zaten çok saolun gerçekten :)))

Back
X