• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım bende tarihi çalışırken öyle oluyordu sayfalar bitmek bilmiyordu ya:19:Bende evliyim 7 aylık :16:Tarih netlerim artmıştı düştü unutmuştum konuları bu haftasonu tekrar edicem ins.:6:Sen lisanstanmi gireceksin canım ben onlisanstan giricem

bende önlisanstan girecem benim bebeğim de 4 aylık olcak işte bugün çalısacam tarihi bakalım

arkadaşlar tbmm nin sitesinde yeni 1 şey açmışlar sen istek ve görüşlerini bildiriyorsun ilgili komisyon inceleyip yasa taslağı filan yapıyormuş bizde oraya önümüzdeki yıl kadroları için daha çok kontenjan açmalarını söyleyebiliriz ya da her konuda yazabiliyorsun birden fazla şey için de yazabiliyorsunuz nasıl yapılacağını yazıyorum arama motoruna tbmm yaz sitesine tıkla sağ tarafta "Yeni Anayasa Sitesi" var ona tıkla açılan yerde gene sağda "Görüşleriniz var ona tıkla tc no gir ondan sonra işlemleri yaparsınız seçiniz bölümünden de sanırım yazdığım kadro için eğitim i uygun gördüm ben başka başlık da olabilir yazın gönderin süresi az kalmış galiba ben sürekli yazacağım umarım çağrımıza ses veren olur devletin sitesi diye tc vermekten kaçınmadım bir şey olmaz

Ya daha yeni kahvaltı ediyorum komşum geldi 10bucukta kahve icmeye ac karnına kahve ictim:53:Yeni gitti şimdi yemek yapicam sonra derse başlıcam klasik türkce sorularımı çözücem bir tarih denemesi çözücem sonra Ege bölgesine başlıcam çalısmaya:6:Beyaz çamaşırlar var katlanacak saat 2 ye kadar islerimi toparlasam bari:51:

Günaydın kizlar :32:Bugün hepimiz için ins. Çok verimli bir gn olur ins.:51:

slm cnm öyle olacak inşallah benim cumartesi denemem de var dershanede bu hafta ne kadar çalışırsam o kadar iyi yani . . .

okudum valla bravo size :46::46::46::46::46:

yok tatlım ya nerde koltukta mayışıp kalmışım arada girdim baktım size mşallahınız var :52::52:

günaydın hanımlar kahvaltı yapıp geliyorum :3::3::3:

slmmm cnmcm . . .

Günaydın hanımlar;
Dün niyetlendiklerimin sadece bir kısmı yapıldı;
Matematik kümeler konu çalışması
Geometri açılar konu çalışması
Tarih islamiyet öncesi tekrar
Cografya deneme 3 yanlışlı.
Açılardan bir test çözüldü.
Kümelere mal mal bakıldı.
------------------------
Bugün yapacaklarım;
Vatandaşlık yasama yürütme tekrarı;
Kümelere ve açılara kendimi adayacağım ki o sorularda hızım artsın.
Bir de deneme yapacağım.
Vakit kalırsa Türkçeden Yazım yanlışlarına çalışacağım.
------------------------------------
Sabun sözüm sana ;
Anlatım biçimlerinde tartışma ile açıklamayı karıştırıyorum.
Şimdi paragrafı okuyorum.
Paragraf bana gayet samimi geliyor diyorum ki bu tartışma dır.
Bir bakıyorum Açıklamaymış.
Ya da tam tersi.
Betimleme ile öykülemeyi ayırt edebiliyorum.
Bir de o sorularda şöyle bir durum var.
Sorunun kökünden benden neyi istediğini anlamıyorum.
Şöyle izah edeyim.
Şıklarda hem düşünceyi geliştirme yöntemi hem de anlatım biçimi verildiğinde
benden hangisini istediğini anlayamıyorum.
Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir.

cnm kümelere mal mal bakıldı demişsin ya çok güldüm Allah ta seni güldürsün . . . :9::9::9::9:

paragrafa gelince aslında betimleme ile öyküleme karıştırılır genellikle sen bunu ayıt edebiliyorsan harika . . .
tartışmada ben şuna dikkat ediyorum cnm samimiyetten öte bir iddia var mı ortada %100 bir iddiası olan bir paragraf tartışma biçimli paragraftır . . . bu iddia çok genel herkesçe kabul gören bir düşünce bile olsa o düşünceyi kanıtlar nitelikte bir anlatım mevcutsa paragrafta bu paragraf tartışma biçimli paragraftır . . . tartışma=iddia gibi kodlayabilirsin kafanda . . .

biraz uzatıcam ama bak benim kaynağım diyor ki ;

6 çeşit soru biçimi mevcut paragrafta diyor

tek anlatım biçimini sorabilir
iki anlatım biçimini birlikte sorabilir
bir anlatım biçimiyle bir düşünceyi geliştirme yolunu birlikte sorabilir
paragrafta iki anlatım biçiminden yararlanılmışıtır hangisinin ağır bastığı sorulabilir
parçanın anlatımında yararlanılan duygular sorulabilir
analatımın çeşitli yönlerini bir arada denetleyen sorulur sorulabilir

anlatım biçimleri dediği zaman ; açıklama tartışma öyküleme betimleme aricaz şıklarda
düşünceyi geliştirme dediği zaman da ; sayısal verilerden yararlanma örnekleme tanımlama karşılaştırma tanık gösterme ilişki kurma vs aricaz cnm bu kadar . . .:23::23::23::23::23:

her gün 30 soru çözersen en fazla 1 ay sonra hiç bir problemin kalmicaktır cnm . . . aslında en güzeli sorularla pekiştirmek . . . hele hele paragrafta . . .

günaydın kızlar :8::8::8:

slm cnm . . .

arkadaşlar tbmm nin sitesinde yeni 1 şey açmışlar sen istek ve görüşlerini bildiriyorsun ilgili komisyon inceleyip yasa taslağı filan yapıyormuş bizde oraya önümüzdeki yıl kadroları için daha çok kontenjan açmalarını söyleyebiliriz ya da her konuda yazabiliyorsun birden fazla şey için de yazabiliyorsunuz nasıl yapılacağını yazıyorum arama motoruna tbmm yaz sitesine tıkla sağ tarafta "Yeni Anayasa Sitesi" var ona tıkla açılan yerde gene sağda "Görüşleriniz var ona tıkla tc no gir ondan sonra işlemleri yaparsınız seçiniz bölümünden de sanırım yazdığım kadro için eğitim i uygun gördüm ben başka başlık da olabilir yazın gönderin süresi az kalmış galiba ben sürekli yazacağım umarım çağrımıza ses veren olur devletin sitesi diye tc vermekten kaçınmadım bir şey olmaz

cnm bu anayasayla ilgili bir olay yeni anayasayla ilgili yani . . .

quietnrkn; kızlar ders çalışmaya başlıyom görüşürüz ara verdiğimde gelicem
cnm aynen . . . :21::21::21::21:

merhaba
geçmişi okudum geldim
bütün soruları cevaplayabildim
mardin eşiğinde kararsızdım
ama cevap mardin eşiğiymiş
kesin emin olmadığım soruları boş geçeceğim kpss de

bende sabah yenide n islam türk devl.lerine baktim
zorlandım
hani yazılan edebi eserler
yada destanlar
yada bengütaşlar
onları öğrendim ama
yada bilim adamları ve kitapları
ibni sina farabi gazali el biruni uluğbey vs.
çok zorlanarak öğrendim ama tekrar etmezsem unuturum eminim
hangi birini tekrar edeceğiz bu derslerin biz

mesela karahanlılar ve selçuklular döneminde yapılan
medreseler ribatlar camiler ve kümbetleride yazmış kitap
ben bunlarda feci zorlandım sabah
nasıl öğrencem
kodlama yolu ile yaptım ama herbir şeyide kodla kodla nereee kadar pofffffffff

vallah kodladım
karahanlılarda camii hazar kale atar
hazar kale cami ve atar cami
tabii bazı larının başlarında türkçeye uymayan kelimmelerde var ama onları direk geçtim , mesela buranakale hazara cami(ben kale hazara sını aldım )
atar camii .aslı(mağak attari camiii):5:

bende gideyim çalışmaaa
pof çok yoruldum ama

ilk kervansaraylar
karahanlılar zamanında yapılmış

medreselerde öyle imiş
gaznelilerde de medrese var
karahanlılar bazı medreselerini kerpiçten yaptıkları için günümüze kadar ulaşmamış vs.

oy anam çok morali mmm bozukk k:26:

bu arada ben burhaniye deyim
geçen hafta küçük kuyu.asos gezdik bizde

türk islam dünyasında
saltanat divanı
hükümdarlık
vakıf
gibi kurumlardan hangileri yürütme ile ilgili yetkilere sahiptir
1
2
12
23
123

hoşgeldin

çalışmak güzeldir

Son düzenleme:
bugün sen sor ben söyleyim kitabını almış bulunmaktayım :32:

tarih çok nankör kızlar gerçekten bende bi tarih tekrarı yapim . . . :26:

eserler kültürel değerler için şu arkadaş baya güzel bir çalışma yapmış kızlar bakabilirsiniz . . .:52:
anadolu tarihindeki bütün mimari eserleri ezberliyormusunuz (Memurlar.Net - Forum)

not aldım bende en son tekrar çalışcam bunları :4:

bugün sen sor ben söyleyim kitabını almış bulunmaktayım :32:

hayırlı olsun tatlım nasıl beğendinmi :23:

Back
X