- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
bende kpss ye hazırlanıyorum yaptığınız uygulamaya bende katılmak isterim.
hoşgeldin canım

tabi katılabilirsin :13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kpss ye hazırlanıyorum yaptığınız uygulamaya bende katılmak isterim.
bugün sen sor ben söyleyim kitabını almış bulunmaktayım![]()
Türkceden 30 paragraf sorusu coZdum ful çıkardım sevinmiştim tarih denemesi coZdum 16 doğru 14 yanlış ay deliricem ya tarih tekrar etmekten midem bulanıyor artık su rezilliğe bak![]()
netten mi aldın cnm ne kadara aldın ?
korkutma gözümü okyonus![]()
akşam beni sen sor ben söyleyim kitabı bekler
okumaya bi yerden başlamak lazım![]()
Sabun tatlım 9 da mı başlıyoruz yine ben çalıştım konuya sorulari coZuyorum![]()
okymmmmm 10 dakkaya geliyorum . . . cnm emeğine sağlık . . .
HosgeldinnTamam tatlım bekliyorum
![]()
turkıyede kırıklı yapının en fazla oldugu bolgedır.
denız ve kaplıca turızmınde 1. sıradadır.
sanayıda 2. gelısmıs bolgemızdır.
bolgenın 1. sırada oldugu urunler zeytın uzum hashas tutun ıncır(ZÜHTİ)
kalıtelı lınyıt yataklarının ve jeotermal enerjı potansıyelının en fazla oldugu bolgedır.
zühtiakılda kalır bu ya zühtü denğil zühti :)
dağlar kırılmalar neticesinde oluştuğu için yer altındaki sıcak sular yüzeye erişebilmiş bu da kaplıcalardan ve jeotermal enerjiden zengin hale getirmiştir bölgeyi . . .
koy ve körfezlerin varlığı kültür balıkçılığını çok geliştirmiştir bir de turistere balık yetiştirmek açısından da bu etkinlik mühim tabi balık sayısı ege de az yazın artan nüfusa yetmiyor kültür balıkçılığı böylece çok gelişiyor . . .
termal turizm de çok çok önemli burada sıcak su kaynaklarından dolayı . . .
coğrafyacı söylemişti buradaki seraları bile bu sıcak sular sayesinde ısıtıyorlarmış böylece yılda birden fazla ürün alınabiliyormuş . . . bölgenin şansı . . .
ama seracılık pek tercıh edılmıyormus cunku getırısı yuksek urunler yetıstırılıyormus seracık yerıne bu urunler uzum ve ıncır turkıyede ıhracta 1. sırada bu urunler.