Yok be yaaaa
17.5 Lar toplandı.Biga ayrı bir cumhuriyet.
Aşağıdakilerden hangisi Atatürk dönemi cumhuriyetlerindendir?
ı.hatay cumhuriyeti
ii.kıbrıs cumhuriyeti
iii.türkiye cumhuriyeti
a)yalnız i b)yalnız 2 c)i ve iii
d)i ve ii e)i,ii ve iii
Guiet biz Perşembe gece kitaplık aldik hepsiburadada.com dan hala tedarik sürecinde diyor nezaman gelir acaba sen hep alışveriş yapıyorsun bir fikrin varmı? Bu kitaplığı aldik bak bakalım begenecekmisin
Metalia GM410 Life lüx Kitaplık - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com
c diyorum canım
yaaaaaa arşive attım hemen resmi çoooooooooook güzel
tatlım bn kitap aldım ordan hep 2 günde geldi önümüzdeki hafta gelir büyük ihtimal site güvenli endişen olmasın
Bende çok beğendim fiyatıda uygun biz vitrin falan almadık koltuk takimi yemek masası ve tv sehpası var bunu salona koyucaz kitap biblo falan koyucazBiz O siteden iPad ve actifry aldik geldi hemen memnunuz bu tedarik süresinde diyor diye bı sana sorayım dedim
O la!!! doğru cevap.
cnm ben yasama yürütme yargıya çok önceden çalşmştım..ama unutmuşumdur kesn..
bizde sorumu sorsak birbirimize geldiğimde
canım bu ahşaplarda bazen ellerinde olmuyomuş siparişe göre üretilebiliyomuş ondan uzun sürebliyomuş
Kizlar su türkce sorusuna bir bakarmisiniz
1. Dili sade olan yazarlar çok okunur.
2. Benim tasamdan, acımdan haberi olmayan yazar, bana hitap edemez
3. Yazar okurun ilgisini çekmiyorsa eserin kalitesi tartışılır.
4. Okuyucusundan duygularına yer vermeyen sanatçı okurla arasında bağ kuramaz.
Yukarıdaki cümlelerin hangileri Anlamca birbirine en yakındır?
1 ve 2
1 ve 4
2 ve 3
2 ve 4
3 ve 4
2-4 tatlım
Bende 2-4 dedim canım cevap 2-3musSık mı yanlış verilmiş acaba :44:
Bİga öyle önce burası neresi diyorsun.Zaman geçiyor bu sefer gitmek istemiyorsun.İyi insanı da vardı kötüsü de ikisi de denk geldi bana :)
aynı dönemdeniz.Bende 2005 girişliyim.
İktisat benim bölüm.(örgün)
bende 2-4 diyorumBende 2-4 dedim canım cevap 2-3musSık mı yanlış verilmiş acaba :44:
ney
kesin şıklar yanlıl ya olurmu öle şey
bende işletme örgün öğretimdim canım...ama çok kalamadım işde ikinci senemde geçiş yaptım ben..
kızlar yaa bu vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz ben sürekli unutuyorum hiç aklımda kalmıyorve çalışmak istemiyorum hiç en sıkıcı ders bu sanırım
ooof kapağını açınca midem bulanıyo ve hiç aklımda kalmıyor tarihde bile bu kadar zorlanmamıştım.. sınav yaklaştıkça kötü oluyorum ben yaa sanki hiç bişi bilmiyorumBende vatandaşlığa haftaya başlıcam canım coğrafyayı bitirmeye calisiyorumİlk konuya bakmıştım bisi anlamadım ins. Güzel güzel anlarım en çok puan getiren ders cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?