Bugun yürütme ve yargıyı bitiriyorum
bitirince yazarım kızlar.
tahminimce 11 de biter, sorulara başlarım
kolay gelsin
ÇÖZÜMLEMESİNİ ŞU ŞEKİLDE BULDUM;
Türkiyede tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsın bazı tarım ürünlerinin yetişme bölgeleri ve hasat edilme özelliklerinin farklılık
göstermesi insan emeğine duyulan ihtiyacı arttırmaktadır.
Seçeneklerde verilen özellikle çay toplanma esnasında en az ürün kaybı için dikkatli
bir şekilde elle toplanmalıdır.
Çeltik ise yineinsan emeği yoğun olarak sulak arazilerde (daha çok
akarsu boylarında) yapılmaktadır.
Buğday ve mısırda ise makineli tarım daha yaygın olarak yapılmaktadır.
EK BİLGİ: Şekerpancarı tarımı büyük ölçüde insan emeğine dayanır.
Günaydın kizlar nasilsiniz bakalımplanlarınız ne bugün ben tarih tekrarı yapıp tarih çözücem türkce ve coğrafya çözücem
bende deneme çözüp anayasaya calışıp türkçe matematik çözeceğim
Ruhum daraldı yasabah 50 türkce 200 tarih coZdum aksamda özet çıkartacaktım coğrafyadan canım istemedi öyle oturmayın bir deneme çözeyim dedim tarih netlerim düşük çıktı bir deneme bir denemeyi tutmuyor canım sıkıldı gece gece
denemden toplam kaç net yapıyorsun canım...
Teşekkürler. pirinci de ekleyebilir miyiz ?
Anayasaya daha çalışmadım canım denemede anayasa çözmeden 80 net yapıyorum sen kaç net yapıyorsun
merhaba..burada yorum ve sınava hazırlanan kişi çok olduğundan buraya yazıyorum..
bir konuda yardım ederseniz sevinirm.. ben işletme mezunuyum ve kpss hazırlanmak istiyorum ama ne yapacağım hangi gruptan hangi derslere çalışacağımı bilmiyorum..beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Türkiye cumhuriyetinın ılk yıllarnda dıs polıtıkada gorulen
1 sadabat paktı kurulması
2 milletler cemiyetine uye olunması
3 musul sorunun cözülmesi
gelismelerinden hangisi ingiltere ıle yakınlaşma oldugu kanıtıdır ?
asya canım sen bu sorunun cevabını biliyormuydun
bak ben de çözüm arıyorsun sanmıştım
*bu sorumu yanıtlayan yok mu* diye sorduğun için
canım sana birşey sorucam
musul sorununun aleyhimizde sonuçlanması ile de ingiltere ile yakınlaşıldı mı yinede diyorsun
kafam karıştı
ve bir arkadaşımdan da yaptığım yorum nedeniyle bir özel mesaj aldım
şeyh sait vatan için bir tehlike degildir ,dinimiz için birşeyler yapmaya çalışmiştır diye....
yanı cumhuriyet döneminde laik olabilinmek için mücadele edildi
şeyhler cumhuriyet rejimini yerleşterilmesinde bir tehtit ti
ve bende şeyh hacı mustafa efendinin torunuyum ki
dedem babasını anlatırdı
evden kaç kez alındı
cumhuriyet döneminde sorgulanmak üzere
her seferinde de ipten döndü
halk da buyuk dedemin yanında olmuş *tarikat tarzı çalışmalar yapmıyor . halkı cumhuriyet e karşı kışkırtmıyor *diye
ve bu vesile ile asılmamış
yanı ben bunları biliyorum
bizzat dinledim
mesele şeyh olmaktan çok
haklı çumhuriyete karşı örgütlemek idi o zamanlar
çünkü buyuk dedem şeyh diye asılmadı
çok şükür eceliyle ölmüş
merhaba..burada yorum ve sınava hazırlanan kişi çok olduğundan buraya yazıyorum..
bir konuda yardım ederseniz sevinirm.. ben işletme mezunuyum ve kpss hazırlanmak istiyorum ama ne yapacağım hangi gruptan hangi derslere çalışacağımı bilmiyorum..beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Kizlar napiyosun bakalım kimseler yok boş kalmış burası50 türkce 100 tarih sorusu coZdum coğrafyadan 2bolumun özetini çıkardım 2bolumu daha çıkartıp bırakıcam biraz soru çözer gunü tamamlarım yarında kalan 3 bölgeyi ozetlerini ve sorularını tamamlayabilirsem Pazartesi günu hayirlisiyla anayasaya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?