Nerde bu millet? Nerde bu vatan???
Ben buralardayim. Canım kimseler yok bugün :26:Calisabildinmi egitim bilimlerine ben türkceden 50 tarihten 200 test coZdum biraz sonra kalan coğrafi bölgeler özetine devam edicem coğrafya testi çözücem sonra
çalışıyorum cnm eğitime..baya soru varmış kitabımdafinal haftamızda yarın başlıyor..gerçi 2 sınavım var sadece..onlarla birlkte eğitimden rehberlk ve mğretim ilke yöntemleri dersini bitrmem gerek..
geç kaldım tarih-anayasa çalışmayacoğrfya arada bakıyorum yine..eğlenceli gelmeye başladı sizinde sayenzde
türkçeyide bi şeklde sınava yakın hallederm diyorum..matematiği zaten yapamıom
tarh-coğrafya çok iyi ypmam gerek...umarım yapablrlm..:44:
sen maşşllh iyi g,idiyorsun...tbrk ederm cnm
Benim mat türkce tarih bitti coğrafyada yarın bitticek ins. Geometri ve anayasa var benim geometri yarım tarih çok çabuk unutuluyor diye hergün soru coZuyorum turkcedende yanlışım çok çıkıyor diye onanda hergün soru coZuyorum mat benim iyi çok şükür soruların olursa çözerim canım yardımcı olurum herzamanTarihten bol bol soru çözersin halledersin sorularla asınalik kazanıyor insan Esim mesaide bugün bende kendimi derse verdim çok bunaldım evde ama ya
selam kızlarrrrrr
geçen sene çoğrafyadan şu soru çıktı, bence gayet güzel bir soruydu. Bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum. İnsan emeğinin mutlaka olması gereken tarım ürünleri hangileridir ?
Türkiye'de tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsınyinede bazı ürünlerin yetiştirilmesinde insan emeğine duyulan yoğun gereksinim devam edecektir.
Bu yargının doğruluğunukanıtlamak için öncelikle,
I. Çeltik,
II.Buğday,
III. Çay,
IV. Mısır
ürünlerinden hangilerinin yetiştirlme koşulları örnek gösterilebilir?
A) I ve II
B) I ve III
C) I ve IV
D) II ve III
E) III ve IV
Ruhum daraldı yasabah 50 türkce 200 tarih coZdum aksamda özet çıkartacaktım coğrafyadan canım istemedi öyle oturmayın bir deneme çözeyim dedim tarih netlerim düşük çıktı bir deneme bir denemeyi tutmuyor canım sıkıldı gece gece
selam kızlarrrrrr
geçen sene çoğrafyadan şu soru çıktı, bence gayet güzel bir soruydu. Bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum. İnsan emeğinin mutlaka olması gereken tarım ürünleri hangileridir ?
Türkiye'de tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsınyinede bazı ürünlerin yetiştirilmesinde insan emeğine duyulan yoğun gereksinim devam edecektir.
Bu yargının doğruluğunukanıtlamak için öncelikle,
I. Çeltik,
II.Buğday,
III. Çay,
IV. Mısır
ürünlerinden hangilerinin yetiştirlme koşulları örnek gösterilebilir?
A) I ve II
B) I ve III
C) I ve IV
D) II ve III
E) III ve IV
Hakikaten bir daha gece deneme çözücem haftalarında sabah çözmüştüm 25 doğru 4 yanlış 1 boş çıktı şimdi 16 doğru 112 yanlış 2 boşüst üste o kadar soru çözünce kafa dağılır normal olarak
tarih çözmek için sağlam kafa lazım böyle sabah vakitleri falan süper oluyor benim tarih netleri
ama akşam çözeyim berbat yani soruyu okurken başka başka şeyler geliyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?