oturucak cnm daha zamanımız var bol soru bol tekrar . . .
cnm çıkim ben gece 1.30 da z tv de coğrafya dersi var cnm uyumazsan bak derim doğu anadolu bölgesi anlatıcak hoca tekrar olur .
öptüm cnmcm . . . :118::118::118::118::118::118:
msj yazdım ya kızlar saat 15;39 gösteriyor.sitedenmi kaynaklanıyor benim pc ayarlarımı bozuk,bir yardım etseniz.
redif birliklerini bir videoda polis birlikleri diye anlatıyorduredif birlikleri neydi kızlar ? aklıma gelmedi . . . :26:
ya sınvda bu şeklde gelmez herhaldeçok zor bu şeklde.. kimin döneminde gelir diye tahmn ediyorum.. oda 2.abdülhamit olacak..
3.selim zamanında da islahat risalelerini behiç efendi hazırladıredif birliklerini bir videoda polis birlikleri diye anlatıyordu
bende ahmet cevdet in mecelleyi hazırladığını bilmiyordum
ama mecelle yi abdülaziz in ıslahatı olarak almış benim kitap
papatya senin kitap abdülhamit mi yapmış diyor
hangine inanayım şiçik
gunaydın kızlar
bugun nasılsınız iyidir inşallah herkez
dün cografyadan 150 soru çözdüm
ufak tefek tekrarlar yaptım coğrafyadan.
vatandaşlıktan çözdüğüm 80 yargı sorusunu tekrar çözdüm çözümlerini inceledim.
çok verimli değildi dün
şimdi idare hukukuna başlıyorum bugun idare hukuku bitecek.
redif birliklerini bir videoda polis birlikleri diye anlatıyordu
hangine inanayım şiçik
redif birliklerini bir videoda polis birlikleri diye anlatıyordu
hangine inanayım şiçik
msj yazdım ya kızlar saat 15;39 gösteriyor.sitedenmi kaynaklanıyor benim pc ayarlarımı bozuk,bir yardım etseniz.
günaydın kızlar erkenciyim bugün bende . .. inkılaba başlicam adam akıllı tabi dershanede gördük ama sindire sindire ilerliyorum tarihte . . . tarih özürüm olduğu için çok hassas davranmak gerek .
slm güzel anne
papatya sanırım mecelle ile kanun i esasiyi karıştırdı ki karıştırılmayacak gibi değil ;
mecelle = ilk medeni kanunumuz ve abdulazizle tanzimat döneminde
kanun i esasi = ilk anayasamız ve 2. abdulhamit zamanında meşrutiyetle
sabun senin bi yanlışın var sanki cnmm
mecelle = ilk medeni kanunumuz ve abdulazizle tanzimat döneminde
kanun i esasi = ilk anayasamız ve 2. abdulhamit zamanında meşrutiyetle böyle demişsin ama şmdi kitabımda ve hocanın notlarına baktım..ikiside 2.abdülhamit döneminde hazırlanmış..
ek bilgi olarak => KANUN-İ ESASİ Prusya ve Belçika anayasaları örnek alınarak hazırlanmış
MECELLE İsviçre medeni kanunundan örnek alınmış..
benim kafam karıştı şimdifemin kitabı mecelleyide 2.abülhamt dönemnde almış...
ama ihtiyaç dediğin gibi almış..
Günaydın hanımlarKahvaltımı edip hemen türkce sorularına başlıcam sonra sonra karışık coğrafya çözücem coğrafyayı bitirip tarih tekrarımı tamamlayıp tarih sorularımı çözücem aksam üzerinde güneydoğu Anadolu'ya calisicam Dün 500 soruyu buldum bügünde 500 soruyu bulurum ins. Sizin planlarınız ne bugün
cnm bak viki de mecelleyi abdulaziz döneminde demiş ; araştırdım biraz kitaptan fayda yok anladım abdulaziz zamanında hazırlanıp 2. abdulhamit zamanında yürürlüğe girmiş cnm benim . . .
günyadn cnm..
bende sabun dan bi cvp alsam çıkıcam kahvaltı edicem..saçlarım yağlanmış yıkıcam ( okula çıkıp tezimi teslm edicem..
akşam yine dershane varinkilap çalşmaya başlıyorum bugün allh nasip ederse...
bu arada herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
Günaydın hanımlarKahvaltımı edip hemen türkce sorularına başlıcam sonra sonra karışık coğrafya çözücem coğrafyayı bitirip tarih tekrarımı tamamlayıp tarih sorularımı çözücem aksam üzerinde güneydoğu Anadolu'ya calisicam Dün 500 soruyu buldum bügünde 500 soruyu bulurum ins. Sizin planlarınız ne bugün
okymmmmmmmm slm cnmbu gün inkılaba başlıyorum artık cnm ben 1 ya da 2 konu halledip soru çözücem ilgili
sonra braz coğrafya sorusu çözerim 50 kadar ilk konulardan karışık . . .
türkçe çözmeye gayret edeceğim bende bu gün ve bi 100 tanede matematik çözerim . . .
vatandaşlığıda baştan alıcam karar verdim .
papatya trablusgarptan başlicam ben sen ? birlikte gidelim istersen uygunsa sanada sorular sorarız birbirimize böylece . . .
hanımlar gününüz aydın olsun
kandiliniz mübarek olsun inşallah dualarımız kabul olur
bugün osmanlı sorularını bitiricem kızlar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?