2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sabuncum boyut yayınlarından aradılar günde 50 kuruşa geliyomuş osmanlı setinin devamı
yok dedim saolun istemiyom senide ararlar aramadıysalar

ticaret meslek lisesi mezunuym ben :) muhasebeden çok sıkıldım artıkk değişiklik lazım :))) kitapları nerden alabılırım hepsi sayfanın başında yazıyormu çok heycanlıyım yaaa :)))

ticaret meslek lisesi mezunuym ben :) muhasebeden çok sıkıldım artıkk değişiklik lazım :))) kitapları nerden alabılırım hepsi sayfanın başında yazıyormu çok heycanlıyım yaaa :)))

bizim topicin ilk sayfasında hangi derslerden hangi konular var onlar yazıyo canım ama kitap olarak topic cek ihtiyaçta kara kıldık
kaynak çok hanginden başlıcaksın ona göre kitap öneririz
hayırlı olsun verdiğin karar inşallah

quiet canım beni de türkiyenin ekonomik coğrafyası da dahil ekler misin tabloya

sagol canım benım allah razı olsun yaa her konuyu farklı bir kaynakdaki kitapdanmı çalışıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz yaa aptal gibiyim suan

sagol canım benım allah razı olsun yaa her konuyu farklı bir kaynakdaki kitapdanmı çalışıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz yaa aptal gibiyim suan

ben çalıştıklarımı söliyim cnaım herkes farklı yol izliyo çünkü
coğ yargının tek konu anlatımı bitirdim.mat türkçe bende temek var o yüzden soru çözdüm.tarih konu anlatım yine yargı tek kitap,pegem ders notları ihtiyaç ders takip kitabı sen sor ben söliyim kitabı soru bankası olarak ihtiyaç yargı canım

slm kızlar idare hukukunu bitirdim ne sevimsiz bi konu allahım çokyoruldum

ara verdim biraz sorularla pekişir herhalde soru çözersem sanırım oturur idare hukuku,ezberlenicek çok sey var sinir oldummm
idare hukukundan 60 sorum var çözeceğim, anayasada sayılar ve sürelerle ilgilide 45 sorum var onları çözücem birazdan.
sonra türkçeyi epey aksattım ondanda soru çözmemlazımbugun

tarih tekrarına bende inkılapla başlıcam sizin gibi, yarın yada diğer gün başlarım onada. bu ay sonuna kadar su tekrar işlerini bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…