2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

afiyet olsun kızlar
inşallah kitaplarımı sipariş vericem bugün
bende çay keyfi yapıyorum ooooh

Benim kitaplarda yolda bugün gelir belki bugün gelmezse Pazartesi'ye kalır pazar tatili giriyor araya
İhtiyac güncel konular ve pegem tarihimi alicaksin canım

kızlar günaydın

ben bi pazar bi market yaptım geldm valla sabah sabah

şmdi kahvltı yapıcam snra inkilaptan devam edicem

Günaydın canım bende kahvaltı edicem ama tv karsına yattım kaldım Eşimde çok yogun evde full yanlışım bunaldım ya

papatya vur kaç tekniği uyguluyo yetişmicek dedi kaçtı
okyonus deneme alıyım diyom

Hangi yayını alacaksın canım uzman kariyerini çok iyi diyorlar ama bilmiyorum görmedim bende ihtiyac ve yargı var yediiklim alırım dıyordun ama uzman kariyer alabilirim bende

Kız guiet deneme dedin aklıma deneme söktün bari kahvaltı edince bir deneme çözeyim güne öyle başlaayım

c 3 diyorumm :26:

kızlar
ee hani bu soruların doğru cevaplarını yazmamışsınız amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende dun bir deneme çözeyim dedim
ellerim ayaklarım birbirine girdi
düşündüm ki dersanelerin yaptığı denemelere girmek lazım
heyecanı yenmek için

okyanus cum burda ne demek istedin kuşum ya
yanı sende bu kitap var mı
Ben de var o kitap canım tek tarih seklinde pek kitap yok ya tüm dersler soru bankası var yada modüler seklinde var modüllerde tek tek derslerden var ayri ayri 5 kitap seklinde oluyor modüler bende 4 set var modüler

bende dun bir deneme çözeyim dedim
ellerim ayaklarım birbirine girdi
düşündüm ki dersanelerin yaptığı denemelere girmek lazım
heyecanı yenmek için

Evde her hafta çöz bir deneme canım ilk baslarda bende süre falan yettiremiyordum şimdi ayarlıyorum artık süreyi faydasını görürsün her hafta bir deneme yap kendine ben haftada 2 deneme coZuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…