2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Evde her hafta çöz bir deneme canım ilk baslarda bende süre falan yettiremiyordum şimdi ayarlıyorum artık süreyi faydasını görürsün her hafta bir deneme yap kendine ben haftada 2 deneme coZuyorum

tamam canım
bak sende aşağıadaki mesajımı görmedin
senin sorunun cevabı nedir
av.mac. toprakları üzerinde kurulan devletler

Size elimde olan kitapları yazayım

İhtiyac modüler konu anlatımı set
İhtiyac modüler soru bankası seti
Beyaz kalem modüler sır bankası seti
Uzman kariyer çözümlu modüler soru bankası
İhtiyac 15 li deneme
Yargı 20 li deneme
Uzmana kariyer coğrafya öğreten soru bankası
Uzmana kariyer tarih öğreten soru bankası
Yargı soru babası
Data tarih soru bankası
Data tüm dersler soru bankası
Pegem soru bankası
Yediiklim soru bankası
Tarih coğrafya anayasa pegem ders notlari
Nobel akademi soru bankası
Sınav akademitarih türkce yaprak test
Pegem akademi çözümlu tarih soru bankası
İhtiyac sen sor ben söyleyin kitabı
Bunlarda kargoda gelenler
Pegem akademi türkce soru bankası
Uzman kariyer anayasa öğreten soru bankası
Yediiklim tarih çözümlu 25li deneme
İhtiyac anayasa güncel olaylar kitabı

kızlar yazamadım kusuar bakmayın
ihtiyacın görmediğim kitapları var onlara bakıcam onlarda karar veremzsem uzman kariyer alırım cnım.yargı ihtiyaç var çünkğ yedi iklim istemiyom bi o kaldı
en sonlardada pegem alırım belki

ya kızlar bu kitapları nasıl bitiriyorsunuz
bende sadece yarğı set var konu anlatım yani
yanı tarih çoğrafya matematik geometri vatandaşlık türkçe

bir tanecikte ihtiyaç soru bankası var
her dersin konularını içeren

başka denemeler var posta gazetesinin
60 tane falan

2 tanede tarih soru cd si var

ve ben bunları bile yetiştirip okuyup çözemiyorum
çocuklar olmasa bile ben yetiştiremem bu kadar kitaba bakmayı

canım hepsini yetiştirebilecekmisin ama çok güzel kaynaklar bunlar..

Canım konu çalışmadığım günler 500 soruyu buluyorum ben 5000 soruluk soru bankası 10 günde tamamBide ben bir konuyu bitireyim tüm soru bankalarından o konunun testlerini bitiriyorum öyle ilerliyorum bir kaç soru bankasını ayırıyorum mesela tekrar yapıyorum sonra ayırdığım soru bankalarından tekrar ettigim konunun testlerini coZuyorum dün tarih tekrarı yaptım diye zamanım gitti baya ama 335 soru coZdum yine 60 türkce 75 tarih 200 coğrafya

kızlar moral oluyorsunuz bana sabah sabah sürünerekte olsa cümlede anlamı bitirdim...110 soru cözdüm ihtiyactan devam ediyorum hala.öğleden sonra aöf derslerine devam edicem.

canım hepsini yetiştirebilecekmisin ama çok güzel kaynaklar bunlar..

Canım Kimilerinde matlar var coğrafya tarih türkce kısımı olanlar bitti anayasaya başlıcam Pazartesi gunü anayasa bitince kitaplardaki anayasalarda bitticek konular bittiğinde bir ay sonra tüm kitaplarım bitticek ins.Sonra deneme alıcam ve modüler soru bankası fln tekrar yapıp hergün her dersten100 soru çözücem benim sınav Eylül'de ben onlisans gidicem konular bitse bı baya zamanın kalacak hayirlisi bakalım elimden geleni yapıyorum rüyamda bile soru coZuyorum çok emek veriyorum allahım emeklerimin karşılığını almamı nasip etsin ins.

bende konu bitirerek gidiyorum o yüzden gidiyo knular.bi kitabı bıraktı mbilerek en son çözücem
bide bazı kitaplar yolda giderkende okunucak tarzdan mesela sen sor ben söliyim.bide bu vatandaşlık.zten deneemle riçinde 10 tane oluyo bitiyo gidiyo hemen çıtır çerez

Çok kötü bir rüya gördüm dün gece sabah ağlamıyordum uyandığımda hala etkisindeyim çok kotuyduKPSS sınavına girdik herkez diyor25 net yaptım hepsinden yeter benim sürekli sınıfımı değiştiriyorlar ben yetiştirmiyorum sınavın bitmesine 15 dk var diyorlar be 10 soru ancak yapabilmiştim herkez ay yazık yapamamış falan diyor ben ağlıyorum çok emek verdim bu sınava diye Allahım rüyaların tersi çıkarmış çok kötü oldum İnan sanki o sinaviyasadim suyun yokmuş susadım sınavdaboyle bir ruyaydi

Kizlar ben çıkıyorum deneme çözücem denemeden sonra gelirim yine hepinize iyi calismlar

rüyaların tersi çıkar tatlım benim düşünme olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…