kitap bende alıcam ya ama haziran ortasında alırım artık
ya çok az kaldı sınava :18:
okyonus kitap.seç te bütün kitapları tüketmişin sipariş veremiyorum stokta yokmuşhepsiburada yolları taştan kpss çıkardın beni baştan
evet canım sizin az kaladı
benim daha 3 ay var diye rahatım aslında son bi gün kalsa yine rahat olurum
fazla stres iyi gelmez
orası öle tatlım ama stres olmadanda olmuyo ya
siparişlerimi verdim hepsiburada kargo bedava yaptı 5 tll kargo çıkarıyodu iyiki hemen almamaışım
buyrun yeni kitaplarım
İhtiyaç 2012 KPSS Vatandaşlık Güncel Bilgiler - Kitap - Hepsiburada.com
İhtiyaç 2012 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Tarama Denemesi (10'lu) - Kitap - Hepsiburada.com
http://www.hepsiburada.com/liste/pe....aspx?productId=kpegem42398&categoryId=234456
ya çok az kaldı sınava :18:
okyonus kitap.seç te bütün kitapları tüketmişin sipariş veremiyorum stokta yokmuşhepsiburada yolları taştan kpss çıkardın beni baştan
Cokta almadım aslında stokları bitirecek kadar ama bitmiş demekBen bu kitapları almadan önce yargı 50. Li türkce denemesinde alacaktım hesaplattim 40 kusur tl tuttu esime dedim alalım bunları çok açıktır yemek yiyelim yemekten sonra alalım dedi yemekten sonra bir almak için tikladigimda stoklarda yargı bitmişti
Kİzlar kitaplarım geldi kitaplar lokum lokumçok beğendim hepsini Şimdi hemen türkceden test çözücem kitaba başlıcam sonra bir tarih denemesi çözücem onada başlıcam Güncel bilgiler kitabında her ay ayri ayri verilmiş kuruluşları falan yazmışlar 212 tanede soru var iyini almışım normal roman boyutunda çantada taşınır rahatlıkla kalında degil ihtiyactanda bu beklenirdi Bu arada dünde tarihler geldi esim müzik cd sine bayıldı kalan setimde alacakmış
haydi hayırlı uğurlu olsun tatlım
tarih dediğin osmanlı mı ilber ortaylını hani
2 gün sonra ararlar gerikalanda şu fiyata dye
okyonus bizden iyi pazarlamacı olur tatlım kitap satarız
Evet canım iller ortayli esim çok düşkün tarihe Osmanlı'ya falan sürekli okur tarihte bilemediklerimide ona soruyorum ama su sıralar yogun kendi basımın çaresine bakıyorumÇok satarım kitap bayada tecrübe kazandım hangi yayin iyi nerde ucuz Ama kazanayım Allah'ın izniyle bir memur olayım isteyene kitap alamayana kitaplarımı yollarım yeni kitapta alırım yardımcı olurum her daim
inşallah atanırız canım benim yoksa soruları ezberlicez
Sabah bir deneme coZdum şimdi 100 tarih coZdum pilav yapicam sonra türkce çözücem sen neler yaptın papatya
Guiet sen neler yaptın kaç konu bitirdin kaç soru çözdün
bana şu an geldiler okyonus krizlerdeyim
netten çiçek sipariş verdik ulaşamıyorum hiç bi telefona
Bilindik bir dükkan falanmi eğer öyle sabit cicekciyse kapatmış olabilir geç oldu diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?