2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kitap bende alıcam ya ama haziran ortasında alırım artık

ya çok az kaldı sınava :18:
okyonus kitap.seç te bütün kitapları tüketmişin sipariş veremiyorum stokta yokmuş hepsiburada yolları taştan kpss çıkardın beni baştan

okyonus kitap.seç te bütün kitapları tüketmişin sipariş veremiyorum stokta yokmuş hepsiburada yolları taştan kpss çıkardın beni baştan

evet canım sizin az kaladı
benim daha 3 ay var diye rahatım aslında son bi gün kalsa yine rahat olurum
fazla stres iyi gelmez

evet canım sizin az kaladı
benim daha 3 ay var diye rahatım aslında son bi gün kalsa yine rahat olurum
fazla stres iyi gelmez

orası öle tatlım ama stres olmadanda olmuyo ya

siparişlerimi verdim hepsiburada kargo bedava yaptı 5 tll kargo çıkarıyodu iyiki hemen almamaışım
buyrun yeni kitaplarım
http://www.hepsiburada.com/liste/ih...spx?productId=kihtiyac01037&categoryId=234456
http://www.hepsiburada.com/liste/ih...spx?productId=kihtiyac01129&categoryId=234456
http://www.hepsiburada.com/liste/pe....aspx?productId=kpegem42398&categoryId=234456

Son düzenleme:

hayırlı olsun yeni kitaplar
ya ben 2008 sınavında tek kitapla çalışıp 80 puan mı ne almıştım şimdi bi kaç kitap var bakalım elimde inşallah 90-95 olur

Cokta almadım aslında stokları bitirecek kadar ama bitmiş demek Ben bu kitapları almadan önce yargı 50. Li türkce denemesinde alacaktım hesaplattim 40 kusur tl tuttu esime dedim alalım bunları çok açıktır yemek yiyelim yemekten sonra alalım dedi yemekten sonra bir almak için tikladigimda stoklarda yargı bitmişti

olur böle arada olsun çıkar yine
bende baktım hpsi burada kargoda yarı indirim yapıyo normalde 15 tl üzeri ücretsizdi kitap seçle aynı fiyata geliyodu.baktım pahalı oldu böle 3.78 tl
kitapseçten alıcaktım 2 kitapta stokta yok dedim elim mahkum alıcam sayfayı yeniledim kargoya geldim kargo ücretsiz dedi
bölelikle 40 kuruş kara geçmiş oldum

Kızlar deneme sonucum evlere şenlik türkce çok kötü çıktı birsuru yanlısı. Çıktı bı ihtiyac türkce çok kazık diğer dersler idare eder vaziyette ama türkce felaket

Kİzlar kitaplarım geldi kitaplar lokum lokum çok beğendim hepsini Şimdi hemen türkceden test çözücem kitaba başlıcam sonra bir tarih denemesi çözücem onada başlıcam Güncel bilgiler kitabında her ay ayri ayri verilmiş kuruluşları falan yazmışlar 212 tanede soru var iyini almışım normal roman boyutunda çantada taşınır rahatlıkla kalında degil ihtiyactanda bu beklenirdiBu arada dünde tarihler geldi esim müzik cd sine bayıldı kalan setimde alacakmış

haydi hayırlı uğurlu olsun tatlım
tarih dediğin osmanlı mı ilber ortaylını hani
2 gün sonra ararlar gerikalanda şu fiyata dye
okyonus bizden iyi pazarlamacı olur tatlım kitap satarız

haydi hayırlı uğurlu olsun tatlım
tarih dediğin osmanlı mı ilber ortaylını hani
2 gün sonra ararlar gerikalanda şu fiyata dye
okyonus bizden iyi pazarlamacı olur tatlım kitap satarız

Evet canım iller ortayli esim çok düşkün tarihe Osmanlı'ya falan sürekli okur tarihte bilemediklerimide ona soruyorum ama su sıralar yogun kendi basımın çaresine bakıyorum Çok satarım kitap bayada tecrübe kazandım hangi yayin iyi nerde ucuz Ama kazanayım Allah'ın izniyle bir memur olayım isteyene kitap alamayana kitaplarımı yollarım yeni kitapta alırım yardımcı olurum her daim

inşallah atanırız canım benim yoksa soruları ezberlicez

coğrafya çalıştım mola verdim sonra yine coğrafya beni bekler

Sabah bir deneme coZdum şimdi 100 tarih coZdum pilav yapicam sonra türkce çözücem sen neler yaptın papatya

Son düzenleme:
Bilindik bir dükkan falanmi eğer öyle sabit cicekciyse kapatmış olabilir geç oldu diye:26:

yok canım ya online çiçekçi.antalyada arkadaşımızn nişanı var oraya yolladım.özellikle en geç 19:30 teslim dedim hala teslim edilmemeiş gözüküyo.daha önce verdim ordna sipariş geldi sorun çıkmadı.ama şimdi sitedeki hiç bi noya ulaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…