Yarın başla sende canım 20. Yy a zaten soruların %80 i 20. Yy ilkeler inkilaplar 1. Dunya savası kurtuluş Savaşı'ndan geliyor
Slm kızlarinsallah tel gönderir
Bugün 40 geometri çözdüm yarın daha fazla çözeceğm türkçe çözdüm 123 tane ama çözene kadar çatladım hiç çözemiyorum ben bu türkçeyi 300 tarih karisı cözdum 50 de coğrafya çözdüm daha
teşekkürederim valla seninde maşallahn var sıkı takipçinim ilham kaynağımsınMaşallah canım
kızlar ben çıkıorum..uyku vakti geldi
iyi geceler
teşekkürederim valla seninde maşallahn var sıkı takipçinim ilham kaynağımsınburaya girdikçe gaza geliyorum :)
Bende salmamaya calisiyorum canım yoksa istek kaçtığı bir daha gelmiyor ısınmıyor insan bende 300 sorudan aşağıya düşmemeye gayret ediyorum bugün 120 soruluk bir deneme 40 türkce 140 tarih cozdumİc anadoluyu bitiricektim bugün kaldı çalışamadım canım istemedi yarın bitiricem ins. Biticek coğrafya konularım Pazartesi anayasaya başlamak istiyorum nasipse Burası banada çok motivasyon oluyor
anayasa cok sıkıntı ben çalışıyorum ve unutuyorum hemen
Ya zaten benim ezberim yok napicam bilmiyorum tarihide çok unutuyorum tekrar ediyorum hep ama o sorularla falan kalıyor yine aklımdaAnayasayı hep bastan sararız artık bol bol sorular çözücem ins. İstediğimiz sonucu alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin
Saçma sapan şarkılara tam puan verıyorlar yahu
tatlım komşuculuk oynuyo onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?