2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bugün 40 geometri çözdüm yarın daha fazla çözeceğm türkçe çözdüm 123 tane ama çözene kadar çatladım hiç çözemiyorum ben bu türkçeyi 300 tarih karisı cözdum 50 de coğrafya çözdüm daha

Maşallah canım

teşekkürederim valla seninde maşallahn var sıkı takipçinim ilham kaynağımsın buraya girdikçe gaza geliyorum :)

Bende salmamaya calisiyorum canım yoksa istek kaçtığı bir daha gelmiyor ısınmıyor insan bende 300 sorudan aşağıya düşmemeye gayret ediyorum bugün 120 soruluk bir deneme 40 türkce 140 tarih cozdumİc anadoluyu bitiricektim bugün kaldı çalışamadım canım istemedi yarın bitiricem ins. Biticek coğrafya konularım Pazartesi anayasaya başlamak istiyorum nasipse Burası banada çok motivasyon oluyor

İyi geceler kizlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz öptüm hepinizi

iyi gecelr papatya
iyi geceler okyonus
bende bi yandan tv izliyom oyun oynuyom kızlar bu akşam geçti artık

Son düzenleme:

anayasa cok sıkıntı ben çalışıyorum ve unutuyorum hemen

anayasa cok sıkıntı ben çalışıyorum ve unutuyorum hemen

Ya zaten benim ezberim yok napicam bilmiyorum tarihide çok unutuyorum tekrar ediyorum hep ama o sorularla falan kalıyor yine aklımda Anayasayı hep bastan sararız artık bol bol sorular çözücem ins. İstediğimiz sonucu alırız Allah yardımcımız olsun hepimizin

amin canım inşallah. Bende de ezber sıkıntısı var ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…