2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Valla atama puanlarına bak bı doğru düzgün 85 bile yok 90 hepsi bu yıl çok memur alınacakmış bu yıl belki 85 falan ilkte gider bu yıl yaptık yaptık Şanlı'nın bu yıl kadro baya açılacak ablanla annen gezsin sen arada katil onlara bak Haziran ayı geldi 3 ay kaldı zaman geçiyor elinden geldiğince iyi değerlendirdin bende öyle saatlerce oturmuyorum 100 soru coZuyorum bir saat geliniyorum tv izliyorum buraya geliyorum ama koyduğum hedefi tamamlamadan yatmıyorum erkende bitiyor geçse bitiyor benim o günkü ruh Halim'e bağlı bitirip yattığımda huzurlar uyuyorum yoksa icim icimi yiyor esim benimle dışarı çıkmak istememiyor kızıyor yer er gezdik eve gidelim diyorum diye sorularda aklın biraz unut geziyoruz bak diyor ama yok aklımdan cikmiyor

canım qquin benim vodufuuuuuuunnnn
ondan açtırdım neti
9 lira falandı
sınısızdı
ama yetersiz bellek diyordu
bana dediler ki kart takman lazım
ama ben önemsemedim neti kapattım
çünkü ders falan da çalışmıyordum o zaman
ama bir araştırayım çanım ben onu
çunku okys çumun dediği gibi vakit az
annemde bana kizdi dün çok zorlama kendini vaktin kısıtlı çoçuklardan dolayı dedi
bende dedim *napayım gecemi gündüzüme katıp 3 ay dişimi sıkacağım ,sonrası zaten bomboş *
sınava kadar ne öğrendik öğrendik
sınav geçtimi rahatız zaten

canım bende yeni yeni alışıyom cep te nete o yüzden bende detaylı bimiyorum :26:
aynen öle valla keşke bende eylülde girsem sınava

Adilemircim surda 3 ay fedakarlık edeceksin cocuklardan esinden ailenden ama sonra ömür boyu rahat edeceksin zaten cocukların için çabalamıyormusun onlar için yapıyorsun onlara iyi bir gelecek için İnan ben anneme bile gıtmıyorum bak evde yalnızım belki bir aya yakın süredir arada esim geliyor duş alıp yemek yiyip yatıyor varlığı yokluğu bir yani sabah 5 te gidiyordu zaten gelemiyor artık evde çok bunaldım ama ileride rahat edeceğimi düşündükte calisiyorum fedakarlık yapmadan olmuyor hiç birşey Gerekirse komşuların,a görüşme bir süre böyle böyle de 3 ay ben kamptayim sonra bol bol zamanım olacak de

canım bende yeni yeni alışıyom cep te nete o yüzden bende detaylı bimiyorum :26:
aynen öle valla keşke bende eylülde girsem sınava

ah kuuşum ya
ama sen bu konuyu taaaaaaaa ağustosta mı ne açtım
ben ağüstosta kpss nin k sını bile düşünmüyordum
ben martta başladım çalışmaya
sen bana göre çooooooooo kkkkk öndesin kuşum

canım data bakma
kapak açmaya korkuyo kızlar
ben pegem çözümlü soru bankası aldım tarih için okyonus ok dedi verdim siparişi

Evet beğenmedi kizlar ama benim hoşuma gitti sorular Pegemin güzel Pegemin düşünebilmesin ben hepsini düşündüm aldım bakalım fem kaldı onuda alıcam ins.

slm cnm..

ya ben data aldım..inkilap 20.yy ile çzömeye başlıyım dedim..ilk testten bu ne yaa dedim diğer kitaptakiler kolay gelmşti...

dün tkrar datayı açtım..bu sefer ilk baştan osmanlıdan başladım çözmeye..o konuyla alakalı sorular hoşuma gitti...

belki inkilabı sevmediğimden soruları yadırgamış olabilirim..

ben dershanemn yayınlarını çok beğeniyorum...kitaptaki sorularını çzöyürom..birde ihtiyaç olmazsa olmaz zaten

pegem de iyidir herhalde..hiç incelemedim...

evet canım 7 temmuz sınava girdim 1 ağustos ders çalışmaya başladım
ama son aylar aksattım yalan değil valla eğitime gitmem bitirdi beni
ama sende 3 ayda kapatıcaksın bunu :13:

evet canım bu

evet canım 7 temmuz sınava girdim 1 ağustos ders çalışmaya başladım
ama son aylar aksattım yalan değil valla eğitime gitmem bitirdi beni
ama sende 3 ayda kapatıcaksın bunu :13:

evet canım bu

tamam canım sıkıcam dişimi kapatacağım açığımı
inşallah
mata ağırlık vermem lazım benim

ay keşke hepimiz memurus papilus olabilsek demiiiii

kızalr verdim siparişi çeyiz düdüklüde eklendi ayda 36 tl 6 ay

nerden verdin çanım

bende tarih soru bankası alayım bu akşam
kocam gelsin de alayım kartını

coğrafyadan birşey sorucam size

laterit ve pozdol toprak nedir

ihtiyaç soru bankam var topu topu bir tane onda vardı
benim yarğı almamış bu iki toprak cinsini
ve nerde bulunuyor bu topraklar :26:

tamam canı data alıyorum bu akşam inşallah ozaman
bir de peğemi alırım
2 tane soru bankam olsun tarihten

cnm podzol iğne yapraklı ormanların olduğu yerlerde görülüyor..buda ülkemzide karadeniz bölgesinde olduğunu gösterir.

laterit; türkiyede tam oalrak görülmüyor.
Doğu Karadeniz Bölümü’nde, laterit türü (lateritleşmiş) topraklara rastlanıyormuş

alıntı yaptım biraz...çünkü ikisi ile pek karşılaşmamştım sorularda... bide her iki toprakda nemli topraklar

canım altıncı caddeden verdim sipariş bugün kargo bedava var yarısıbizden kampanyasını kullandım 269 tl yerine 219 tl ye aldım

kızlar bnçıkıyoum akşam görüşürüz bol bol çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…