2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

güzel bir istanbul sabahından günaydın kızlar
haydi uyanın gün ders çalışma günüdür

hopp! ben geldim..aynen ders çalışma günü...güzelde birgn

bi kahvaltımı edeyim..inkilaba devam .yeni konuya geçiyorum..yetişmicek yoksa

afiyet olsun cnım bende kahvaltıya kaçıyorum şimdi 1 saat sonra burdayım bitsin artık bu kitap yenileri gelicek

Günaydın hanımlar Kahvaltı edip ders çalısmaya başlıcam bakalım bugün bol bol çalışalım Esim Saliya kadar gelemicekmis eve yalnızım çok bunaldım

Günaydın hanımlar Kahvaltı edip ders çalısmaya başlıcam bakalım bugün bol bol çalışalım Esim Saliya kadar gelemicekmis eve yalnızım çok bunaldım

günaydın canım ben kahvaltıyı yaptım bile ışık hızıyla
içimde ders çalışma şevki var.sabah sabah oyundada yüksek aldım
canım moralini bozma sizin için çalışıyo sende sizin için ders çalışıcaksın

Orası öyle canım kocam bana kitap alabilmek için çalışıyor Ay canım kocam kız çok özledim

Kizlar Türkceye başlıyorum güne türkce çözüp bir tarih deneme ve coğrafya deneme çözücem sonra icanadolu bölgesini bitiricem bugün coğrafyayı tamaliycam ins. Sizin planlar ne bugün neler calisacaksiniz

ilk önce netten alışveriş yapamay çalışcam.altıncı caddede 50 tl indiim ve kargo bedava var.tefal düdüklü 220 tl ye geliyo
ama site nasıldır iyimidir alışveriş yapmadım hiç burdan

sonra tarihte bütün kaynaklarımı osmanlıya kadar bitircem belki bi deneme çözerim.çözmezsem uzmanın yaprak testlerinden türkçe mat çözücem

Kolay gelsin guietcim hiç alışveriş yapmadım o siteden :26:

Kolay gelsin guietcim hiç alışveriş yapmadım o siteden :26:

merhaba kızlar
nasılsınız
tatil nasıl gidiyo
benim kız kardeşim geldi dün ank.dan
annemdeydik
ders mers hak getire
nolcak benim halımmmm

siz napıyosunuz
düdüklü benim boz uldu
bende istiyorum quin
tefüal en iyisi

ben sabahtan mat baktım biraz

sonra tarih bakayım dedim ki ....
küçük oğlan klozette banyo yapıyyor
bıraktım meçbur dersi
yıkayıp yatırıcam birazdan
o zan çalışırım

quin .arkadaşım sana bir şey sorucam

telden videolları izleyebiliyormusun
ben 8 ay once telden nete üye olmuştum
bağlanırken hata veriyordu genelde
yok baglantı hatası
yok yetersiz bellek

tekrar açtırsam net.imi (telefondan )
yukarıdaki sorunlar halledilebilir mi
anlarmışın
bende netten video seyredeyim hiç olmazsa
bir katkısı olur bana

Son düzenleme:

hasret gidr biraz canım olsun
annemde aynısı kullanıyo çok memnunuz o yüzden gözüm kapalı onu alıcam ama bu siteden mi işte.altıncı caddede 100 tl üzerine 50 tl indirim ve kargo bedava var bugün.ayrıca garanti kartına 6 ve 12 peşin fiyata taksit olucak

en uygun burda buldum 220 tl 6 lt lik canım ama işte site nasıldır

Esim mesaide ben evde yalnizm az önce aradı şarjında bitiyormuş arazidelermis çadır kuruyorlar tatbikatı var salı gunü gelecekBende derse verdim kendimi Haziran ortasında ablam gelicek anneme ama ben pek gitmiycem dersi bıraktığı bir daha toparlayamiyorum 2 günlüğüne giderim kitapta götürülen test çözerim boş bulduğum zamanlarda bana gelirler annemle onlar yatinca calisicam öyle idare edicem söylesinde ablama bu yıl çok yogunun sınav için oda biliyor zaten benden pek gezme falan bekleme dedim su 3 ayıda verimli getirdiğim tamamin seneye bol bol gezer herkezler vakit geçiririm valla komşu kahve icmeye çağırdı ona bile gitmedim dusunuyorum ina gitsem 2 saat eve gelemem o iki saatte 100 soru cozerim sali gunünden beri evrende çıkmıyorum sali çıkarım pazara giderim yine kuaföre gidicem öyle ciktigimdada her isimi hallediyorum ben KPSS ile yatıp kalkıyorum ins. Hayirlisi olur hakkımda çok emek veriyorum allahım büyük ins. İstediğim yere gelicem Sende boş bırakma ac bir test çözsen kar gunü boş geçirme canım günler geçiyor ılerde yaptığın bu fedakarlığın kat kat karşılığını alacaksın cokta zamanın olacak herseye emek olmadan yemek olmuyor maalesef önümüzdeki sınavdaboyle 85 altı puanla yerleşmek çok zor

canım bende ilk defa kullanıyorum avea faturalı yaptım aylık 30 tl olandan net bedava.belki tel modeline göre değişir.benim nokıa c6-01 takılma olmuyo güzel şekilde izliyorum.gerçi izlemekten çok dinliyorum.bu arad avideoları youtubedan açıyorum bi sorun olmuyo

atanıcaz canım atanmadan olmıcak bu iş bu kadar çalıştık devamınıda getircez :13:

guin
şu tel le ilgili sorumu da cevapla kuşum yaw

dun annemde kız kardeşim denize gitti bi ara
2 tane anlatım bozuklukları vediosu izledim
babama vatandaşlıktan bahsettik
çumhurbaşkanına kim vekalet eder
devlet büyükten küçüğe karşımda sıralansa soldan sağa kimler sıralanır
kanun hükmunda karanameyi kim çıkarır gibi yüzeysel şeyleri de babamdan dinledim
babamın çok iyidir siyaseti
siyasete bayılır
bilmedigi yok
ondan kapabildiğimi kapacağım artık
yanı tamamen boş geçmedi gün emme şöyle oturup saatlerce olmuyor benim
yanı illaki kitapın başından 30 kere kalkmak zorunda kalıyorum çocuklarla zaten
allah hayırlıısını versin hepimize

90 ı zorlamak lazım mı diyorsun okysçummmmmmmmmmmmmmmmm :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…