güzel bir istanbul sabahından günaydın kızlar
haydi uyanın gün ders çalışma günüdür
hopp! ben geldim..aynen ders çalışma günü...güzelde birgn
bi kahvaltımı edeyim..inkilaba devam .yeni konuya geçiyorum..yetişmicek yoksa
Günaydın hanımlarKahvaltı edip ders çalısmaya başlıcam bakalım bugün bol bol çalışalım Esim Saliya kadar gelemicekmis eve yalnızım çok bunaldım
günaydın canım ben kahvaltıyı yaptım bile ışık hızıyla
içimde ders çalışma şevki var.sabah sabah oyundada yüksek aldım
canım moralini bozma sizin için çalışıyo sende sizin için ders çalışıcaksın
Orası öyle canım kocam bana kitap alabilmek için çalışıyorAy canım kocam kız çok özledim
bana özlem deme saçlalrım dikiliyo
haftaya gelicek aşkım ama nasıl geçicek bilmiyorum 1 ay oldu yine
Özlemek görüşecek çok kötü ya sizde kavuşun Allah'ın izniyle
Kizlar Türkceye başlıyorum güne türkce çözüp bir tarih deneme ve coğrafya deneme çözücem sonra icanadolu bölgesini bitiricem bugün coğrafyayı tamaliycam ins.Sizin planlar ne bugün neler calisacaksiniz
ilk önce netten alışveriş yapamay çalışcam.altıncı caddede 50 tl indiim ve kargo bedava var.tefal düdüklü 220 tl ye geliyo
ama site nasıldır iyimidir alışveriş yapmadım hiç burdan
sonra tarihte bütün kaynaklarımı osmanlıya kadar bitircem belki bi deneme çözerim.çözmezsem uzmanın yaprak testlerinden türkçe mat çözücem
Kolay gelsin guietcim hiç alışveriş yapmadım o siteden :26:
Kolay gelsin guietcim hiç alışveriş yapmadım o siteden :26:
merhaba kızlar
nasılsınız
tatil nasıl gidiyo
benim kız kardeşim geldi dün ank.dan
annemdeydik
ders mers hak getire
nolcak benim halımmmm
siz napıyosunuz
düdüklü benim boz uldu
bende istiyorum quin
tefüal en iyisi
merhaba kızlar
nasılsınız
tatil nasıl gidiyo
annemdeydik
ders mers hak getire
nolcak benim halımmmm
siz napıyosunuz
düdüklü benim boz uldu
bende istiyorum quin
tefüal en iyisi
merhaba kızlar
nasılsınız
tatil nasıl gidiyo
annemdeydik
ders mers hak getire
nolcak benim halımmmm
siz napıyosunuz
düdüklü benim boz uldu
bende istiyorum quin
tefüal en iyisi
quin .arkadaşım sana bir şey sorucam
telden videolları izleyebiliyormusun
ben 8 ay once telden nete üye olmuştum
bağlanırken hata veriyordu genelde
yok baglantı hatası
yok yetersiz bellek
tekrar açtırsam net.imi (telefondan )
yukarıdaki sorunlar halledilebilir mi
anlarmışın
bende netten video seyredeyim hiç olmazsa
bir katkısı olur bana
Esim mesaide ben evde yalnizm az önce aradı şarjında bitiyormuş arazidelermis çadır kuruyorlar tatbikatı var salı gunü gelecekBende derse verdim kendimi Haziran ortasında ablam gelicek anneme ama ben pek gitmiycem dersi bıraktığı bir daha toparlayamiyorum 2 günlüğüne giderim kitapta götürülen test çözerim boş bulduğum zamanlarda bana gelirler annemle onlar yatinca calisicam öyle idare edicem söylesinde ablama bu yıl çok yogunun sınav için oda biliyor zaten benden pek gezme falan bekleme dedim su 3 ayıda verimli getirdiğim tamamin seneye bol bol gezer herkezler vakit geçiririm valla komşu kahve icmeye çağırdı ona bile gitmedim dusunuyorum ina gitsem 2 saat eve gelemem o iki saatte 100 soru cozerim sali gunünden beri evrende çıkmıyorum sali çıkarım pazara giderim yine kuaföre gidicem öyle ciktigimdada her isimi hallediyorum ben KPSS ile yatıp kalkıyorum ins. Hayirlisi olur hakkımda çok emek veriyorum allahım büyük ins. İstediğim yere gelicem Sende boş bırakma ac bir test çözsen kar gunü boş geçirme canım günler geçiyor ılerde yaptığın bu fedakarlığın kat kat karşılığını alacaksın cokta zamanın olacak herseye emek olmadan yemek olmuyor maalesef önümüzdeki sınavdaboyle 85 altı puanla yerleşmek çok zor
Esim mesaide ben evde yalnizm az önce aradı şarjında bitiyormuş arazidelermis çadır kuruyorlar tatbikatı var salı gunü gelecekBende derse verdim kendimi Haziran ortasında ablam gelicek anneme ama ben pek gitmiycem dersi bıraktığı bir daha toparlayamiyorum 2 günlüğüne giderim kitapta götürülen test çözerim boş bulduğum zamanlarda bana gelirler annemle onlar yatinca calisicam öyle idare edicem söylesinde ablama bu yıl çok yogunun sınav için oda biliyor zaten benden pek gezme falan bekleme dedim su 3 ayıda verimli getirdiğim tamamin seneye bol bol gezer herkezler vakit geçiririm valla komşu kahve icmeye çağırdı ona bile gitmedim dusunuyorum ina gitsem 2 saat eve gelemem o iki saatte 100 soru cozerim sali gunünden beri evrende çıkmıyorum sali çıkarım pazara giderim yine kuaföre gidicem öyle ciktigimdada her isimi hallediyorum ben KPSS ile yatıp kalkıyorum ins. Hayirlisi olur hakkımda çok emek veriyorum allahım büyük ins. İstediğim yere gelicem Sende boş bırakma ac bir test çözsen kar gunü boş geçirme canım günler geçiyor ılerde yaptığın bu fedakarlığın kat kat karşılığını alacaksın cokta zamanın olacak herseye emek olmadan yemek olmuyor maalesef önümüzdeki sınavdaboyle 85 altı puanla yerleşmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?