2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Gel canım kizartirim ben sana cuma gunü gunum varda simdiden onlar çıksın aradan dedim bugün böreği yapicam cuma sabah kizartirim. Perşembe Günü'de kurabiye ve etimekli tatlı yapicam

Duvar Fotoğrafları | Facebook

kitap kapağı çalış diyo kızlar

çok beğeniyorum ben ihtiyacın yayıncılığını ya . . . gerçekten müthiş . . .

kuit bu arada tefal kampanyasına 1 gün kaldı kara kara düşünüyorum senin düdüklüden alsam mı diye . . . rüyama gircek nerdeyse . . .

tatlım valla bence al biz memnunz 3 hazirana kadr gelicekmiş kargo.ama kargo bedava kampanyası varmı yok mu bilmiyorum canım
bende 100 tlilk bişey arıyom 50 tl gelsin diye
onlarada bakım ders çalışcam
bu arada daybuydaydanda güzel bi kampanya bekliyom 80 tl lik hediye çekim var

fisler düşünüyodum ben ama bu da yarı yarıya gelicek nerdeyse lastikli di mi bu da cnm çok çabuk yıpranıyo mu lastikleri ?​

cnm tavalarından alabilirsin ben aldım ızgara tavasıyla normal yımırta mımırta yapmak için 2 li bi set yaptım 101 tuttu tam 50 liraya gelicek bakalım bana . . . cnm zaten 100 tl üstüne kargo yok ki yazıyo spariş bilgilerinde kargo tutarı 0 diye . . .

fisler düşünüyodum ben ama bu da yarı yarıya gelicek nerdeyse lastikli di mi bu da cnm çok çabuk yıpranıyo mu lastikleri ?​

içinde var canım lastik ama fisler gib değil.2 senedir aynı lastik ve eskime yok tatlım öle söliyim :13:
çabuk temizleniyo bide yer çok tutmuyo kulupları kapanıyo bide açma kapama kolay su altına tutmana gerek kalmıyo
yarım saatte et lokum gibi
reklam mı yaptım ne

aaaa bak ben onu bilmiyodum
ben denedim 50 tl düşüyo canım
tefon var şimdi mutfak robotu falan eksik onları alıcam canım ben varmı kampanya bimiyom ama kitapları alamadım daha bakamadım

aaaa bak ben onu bilmiyodum
ben denedim 50 tl düşüyo canım
tefon var şimdi mutfak robotu falan eksik onları alıcam canım ben varmı kampanya bimiyom ama kitapları alamadım daha bakamadım

cnm aç kapa soru konu şeysini ben pek beğenmedim incelemiştim kitapçıda tabi sen bilirsin bu arada ufak mutfak gereçlerinde nicizane şurayı bi incele SMALL - Küçük Ev Aletleri | Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.

yorumlar için teşekkürler tatlım alıcam galiba ya . . .
oki ne kullanıyo ki acaba düdüklü ? gerçi o şimdi yufkalarla haşır neşir

bende bugün baktım ona iyi gibi geldi ya cevaplar içinde anlatımlı şemalı falan hem soru hem not gibi bişey olmuş
canım yanlış hatırlamıyosam okyonus korkmaz set almıştı onun içinde vardı düdüklü setini hatırlıyorum ama düdklü için emin olmamadım ama korkmaz olması gerek
siteye bakıcam tatlım

şimdi bunu almayı düşünüyorum ama kararsızım bakalım . . .

canım markasını net göremiyorum kenwood mu ?
ben kenwood ekmek yapma mk alıcaktım bayay araştırdım türkiyede yetkili servisleri çok az servis ağı yetersiz diye vazgeçmiştim.kenwood sa bi daha düşün tatlım

kenvut cnm evet ama evden alıyos diyo eve teslim ediyoruz diyo bilemedim :26:
güzel bi yazı okudum kopyalayıp çıkıyim görüşürüz kuitim . . .

Sabırla okuyalım lütfen, çok öğretici bir anlatım...

İki psikiyatri uzmanı, 10 yıl kadar önce bir teori ortaya atmış şöyle ki ;

"Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır."

Ve bunun üzerine bir araştırma başlatıldı. Fizyolojik ve zihinsel alanda yapılan çeşitli uygulamaların sonucunda şu bulgulara ulaşıldı:
· Niteliksiz insanlar ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler.
· Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimin-dedir.
· Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da acizdirler.
· Eğer nitelikleri, belli bir eğitimle artırılırsa, aynı niteliksiz insanlar, niteliksizliklerinin farkına varmaya başlarlar.

Cornell Üniversitesi'ndeki öğrenciler arasında bir test yapıldı ve klasik "Nasıl geçti?" sorusuna öğrencilerden yanıtlar istendi...

Soruların yüzde 10'una bile yanıt veremeyenlerin “kendilerine güvenleri” müthişti. Onların "testin yüzde 60'ına doğru yanıt verdiklerini" düşündükleri; hatta "iyi günlerinde olmaları halinde yüzde 70 başarıya bile ulaşabileceklerine inandıkları" ortaya çıktı.

Soruların yüzde 90'ından fazlasını doğru yanıtlayan-lar ise “en alçakgönüllü” deneklerdi; soruların yüzde 70' ine doğru yanıt verdiklerini düşünüyorlardı.

Tüm bu sonuçlar bir araya getirildi ve Dunning-Kruger Sendromu'nun metni yazıldı:

“İşinde çok iyi olduğuna” yürekten inanan ‘yetersiz’ kişi, kendini ve yaptıklarını övmekten, her işte öne çıkmaktan ve aslında yapamayacağı işlere talip olmaktan hiçbir rahatsızlık duymaz! Aksine her şeyin hakkı olduğunu düşünür!
Ancak bu ‘cahillik ve haddini bilmeme’ karışımı mesleki açıdan müthiş bir itici güç oluşturur.

‘Eksiler’ kariyer açısından ‘artıya’ dönüşür.

Sonuçta, ‘kifayetsiz muhterisler’ her zaman ve her yerde daha hızlı yükselirler…

Bu arada, gerçekten bilgili ve yetenekli insanlar çalışma hayatında ‘fazla alçakgönüllü' davranarak öne çıkmaz, yüksek görevlere kendiliklerinden talip olmaz, kıymetlerinin bilinmesini beklerler... Tabii beklerken kırılır, kendilerini daha da geriye çekerler... Muhtemelen üstleri tarafından da ‘ihtiras eksikliği’ ile suçlanırlar..."

N'olur fazla mütevazi olmayın!...

"Siz de çevrenize şöyle bir bakın" diyeceğim ama eminim bu satırları okurken bile aklınızdan bir dolu yüz, bir dolu isim geçti...

Bence Dunning ile Kruger'in, bu çalışmalarıyla 2000'de, Nobel yerine Harvard Üniversitesi'nin Ig Nobel'ini alma nedeni "cahil olmamalarıydı".

Gönlümün nobelini bu ikiliye vererek yazımı Bertrand Russel'in bir sözüyle bitiriyorum:

“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

canım eve geliyolar alıyolar getiriyolar ama sen çağırana kadar maf oluyosun ayrıca para alıyolar
benim tek vazgeçme nedenim buydu ama o mak içimde kaldı valla ne yalan söliyim

soru sormaya geldim
hadi nirdesiniz
erzurum ve sivas kongrelerinin
1 temsil kurulunun çalışmalarıyla toplanması
2. ulusal kararlar alınması
3. manda konusuunun ele alınması
özelliklerinden hanglerinin ortak olduğu söylenebilir
a.1
b.2
ç.2
d.1ve 2
e 2ve3

mustafa kemal bütünleşmenin yararına olan inancı nedeniyle kurtuluş savaşı boyunca .
1.sultan ve halifenin kurtarılacaı
2,anayasanın laikleşeceği
3.yeni bir devletin kurulacağı
çağrılarından hangilerini yapmıştır
a,1
b,2
c,3
d,1,2
e1,2,3

akdeniz bölgesine göre ege bölgesinde tarım alanları daha fazladır.
bu durum ege bölgesinde aşağıdakilerden hangisine neden olmamıştır?

a ekili dikili alanların fazla olmasına
b tarımsal nüfus yoğunluğunun fazla olmasına
c makinalı tarımın yaygın olmasına
d tarıma dayalı endüstrinin gelişmesine
e diğer bölgelerden göç almasına

akdeniz bölgesine ait aşağıdaki özelliklerden hangisinde iklimin etkisi olmamıştır ?

a turfanda sebzeciliğin yapılmasında
b tarımda sulamaya ihtiyaç duyulmasında
c deniz turizminin erken başlamasında
d kırsal kesimde taş meskenlerin yaygın olmasında
e torosların 700-800 metresine kadar maki ve kazılçam ormanlarının yaygın olmasında

sabun bu soruların cevabını yazmadın ama sen kuuşum ya
ben merak ettim
ne zamandır bekliyorum
ben 1 e
2 d
diyorum
doğru cevaplar nedir yazarmısın
yanlışım varsa düzeltmek isterim de ...

http://www.evimister.com/Korkmaz-A1604-Neoclassic-Duduklu-Tencere-7-lt-502.html
benim duduklu bu setin içindeydi tencere takimi tost makinesi çaydanlık cezve takimi bide duduklu hepsini bır aldik

Son düzenleme:

............................

Son düzenleme:

...................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…