ellerine sağlık cnm ben kurabiyelere keklere mahlepte koyarım hep mis gibi kokar herkes çok beğenir sorar . . . sende dene istersen . . .
aşmış bunlar ya . . .
Gel canım kizartirim ben sana cuma gunü gunum varda simdiden onlar çıksın aradan dedim bugün böreği yapicam cuma sabah kizartirim. Perşembe Günü'de kurabiye ve etimekli tatlı yapicam
çok beğeniyorum ben ihtiyacın yayıncılığını ya . . . gerçekten müthiş . . .
kuit bu arada tefal kampanyasına 1 gün kaldı kara kara düşünüyorum senin düdüklüden alsam mı diye . . . rüyama gircek nerdeyse . . .
tatlım valla bence al biz memnunz 3 hazirana kadr gelicekmiş kargo.ama kargo bedava kampanyası varmı yok mu bilmiyorum canım
bende 100 tlilk bişey arıyom 50 tl gelsin diye
onlarada bakım ders çalışcam
bu arada daybuydaydanda güzel bi kampanya bekliyom 80 tl lik hediye çekim var
fisler düşünüyodum ben ama bu da yarı yarıya gelicek nerdeyse lastikli di mi bu da cnm çok çabuk yıpranıyo mu lastikleri ?
cnm tavalarından alabilirsin ben aldım ızgara tavasıyla normal yımırta mımırta yapmak için 2 li bi set yaptım 101 tuttu tam 50 liraya gelicek bakalım bana . . . cnm zaten 100 tl üstüne kargo yok ki yazıyo spariş bilgilerinde kargo tutarı 0 diye . . .
aaaa bak ben onu bilmiyodum
ben denedim 50 tl düşüyo canım
tefon var şimdi mutfak robotu falan eksik onları alıcam canım ben varmı kampanya bimiyom ama kitapları alamadım daha bakamadım
cnm aç kapa soru konu şeysini ben pek beğenmedim incelemiştim kitapçıda tabi sen bilirsin bu arada ufak mutfak gereçlerinde nicizane şurayı bi inceleSMALL - Küçük Ev Aletleri | Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.
yorumlar için teşekkürler tatlım alıcam galiba ya . . .
oki ne kullanıyo ki acaba düdüklü ? gerçi o şimdi yufkalarla haşır neşir
canım markasını net göremiyorum kenwood mu ?
ben kenwood ekmek yapma mk alıcaktım bayay araştırdım türkiyede yetkili servisleri çok az servis ağı yetersiz diye vazgeçmiştim.kenwood sa bi daha düşün tatlım
cnm aç kapa soru konu şeysini ben pek beğenmedim incelemiştim kitapçıda tabi sen bilirsin bu arada ufak mutfak gereçlerinde nicizane şurayı bi inceleSMALL - Küçük Ev Aletleri | Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.
http://www.evimister.com/Korkmaz-A1604-Neoclassic-Duduklu-Tencere-7-lt-502.htmlbende bugün baktım ona iyi gibi geldi yacevaplar içinde anlatımlı şemalı falan hem soru hem not gibi bişey olmuş
canım yanlış hatırlamıyosam okyonus korkmaz set almıştı onun içinde vardı düdüklü setini hatırlıyorum ama düdklü için emin olmamadım ama korkmaz olması gerek
siteye bakıcam tatlım
............................bende bugün baktım ona iyi gibi geldi yacevaplar içinde anlatımlı şemalı falan hem soru hem not gibi bişey olmuş
canım yanlış hatırlamıyosam okyonus korkmaz set almıştı onun içinde vardı düdüklü setini hatırlıyorum ama düdklü için emin olmamadım ama korkmaz olması gerek
siteye bakıcam tatlım
...................................bende bugün baktım ona iyi gibi geldi yacevaplar içinde anlatımlı şemalı falan hem soru hem not gibi bişey olmuş
siteye bakıcam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?