ben dah önce aldım kitap oradan
kartlar aldım
birde 24 saatte coğrafya almıştım hemen gelmişti
seninde bekleyen siparişin varmı orada
şu soruyu anlamadım birtürlü meselaa
aağıdaki cümlelerin hangisinde *ne* sözcüğü farklı bir görevde kullanılmıtır
a. ona ,ne yaptınız da bu hale geldi
b.bu ne kıyafet böyle anlamadım
c.eğitim konusunda ne öneri getirdiniz
d.ne gün geleceklerine henüz söylemediler
e,ne iş yapıyorsun ,diye sordum
cnm evet b de nasıl anlamı söz konusu . . .
O sorunun cevabı a şıkkımıs cnm bende b dedim ama degilmis
dilbilgisinden zaten ne hayır geldi ki bana bu güne kadar . . . tekrar bi bakim soruya . . .
kızlar şunu gördünüz mü ?
KPSS Döküman Arşivi | Facebook
dilbilgisinden zaten ne hayır geldi ki bana bu güne kadar . . . tekrar bi bakim soruya . . .
kızlar şunu gördünüz mü ?
KPSS Döküman Arşivi | Facebook
Ben aldım güncel bilgiler kitabını canım gecen gun geldi
Kizlar yardıma gelin hadi bana bezelyeleri açıkladım soka attım sigara böreği sarıcam ay hic te sevmiyorum sarma yapmayı
kızlar burası kitapların içeriklerini indirebileceğiniz ya da almadan bakabileceğiniz bir ye spariş için değil ki . . .
ders anlatım videoları hemen tüm hazırlık kitaplarının full içerikleri yaprak testler . . . uuuuuuuuu uu u . . .
kızlar burası kitapların içeriklerini indirebileceğiniz ya da almadan bakabileceğiniz bir ye spariş için değil ki . . .
ders anlatım videoları hemen tüm hazırlık kitaplarının full içerikleri yaprak testler . . . uuuuuuuuu uu u . . .
okyonus daha yeni bezelye ayıkladık
biz şoklamadan koyuyoz direkt bişey olmuyo boşuna iş çıkarma kendine
sarmayıda elinde sar daha hızlı oluyo tatlım
baştan desene kız
ama ben elime kitabı almadıktan sonra rahat edmiyom ki
okyonus daha yeni bezelye ayıkladık
biz şoklamadan koyuyoz direkt bişey olmuyo boşuna iş çıkarma kendine
sarmayıda elinde sar daha hızlı oluyo tatlım
baştan desene kız
ama ben elime kitabı almadıktan sonra rahat edmiyom ki
yaprak testleri indirebilirsin cnm iş yerindende çıktı alma imkanın varsa alabilirsin . . . gerçi bu çıktıları alırken yakalanma ihtimalin çok feci olurdu tabi . . .
ben buradaki dersleri bi internet kafeden indirmeyi düşünüyorum çok güzel anlatılmış dersler var zaten kitabı tümüyle indirmeyi doğru bulmuyorum çok imkansızlıklar yoksa . . .
canımda sigara böreği istedi bu arada oki . . . :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
Gel canım kizartirim ben sana cuma gunü gunum varda simdiden onlar çıksın aradan dedim bugün böreği yapicam cuma sabah kizartirim. Perşembe Günü'de kurabiye ve etimekli tatlı yapicam
http://www.ihtiyacinne.com/images_buyuk/f24/2012-KPSS-Genel-Yetenek-Genel-Ku_224_1.jpg
kitap görselini tamamlayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?