Cevap b mı canim
aşağıdaki cümlelerin hangisin devrik bir isim çümlesidir
a.anlaşılamayan olaylar oluyordu bu kentte
b.güneşin yeryüzünü yaktığı kanısındaydı
c.yazın büyük bölümünü tatilde geçirdi
d.bu olaydan sonda gözüm herkesin üzerinde artık
e.reklamlarda artık yapay karakterler ön plana çıkıyor
devrik çümleyi biliyorum ama devrik isim çümlesi nedir
lütfen biiri bana açıklayabilir mi
Cevap d diyorum canım ısı cümlesi yüklemiyor isim kök olan fiil cümlesinde yüklemiyor fiil kök fiil olan
canım cevap a şıkkı olacak mış
ama neden ???????????:26:
çıkıyorsun galiba ama anlamadım okynuscum kurduğun cümleden birşey
virgül kullanırmısın birkez daha okuyayım yazdıklarını
vaktin varsa yani
Canım yüklenin köküne bakacaksın. Yüklenin kökü fiil ise cümle fiil cümlesi olur.yuklemi isim ise cümle isim cümlesi olur.mesela
Elbisen çok güzel. Bu isim cümlesi yüklemi isim
Bugün çok koştum. Koş-mak bu fiil cümlesi mak mek eki alıyor fiilkok isim kök bunlara çalıştınmi sen
Onlara bak canım onları bilmeden bu soruyu yapman imkansız bende çıkıyorum hazırlandım görüşürüz byhayır
kitaqta vardır mutlaka demi
ben rastlamadım ama..bakayım kitabıma birde canım sağıol
bende çıkayım
çoçuklar kalktı açıktı
görüşürüz canım ..
ellerine kollarına sağlık guin cimmmmmm:13:
çok açıklayıcı anlatmışsın
yanlız 16 çıkan cevap kitapta 20 demiş doğru cevabı
acaba kitap yanlış mı
canım tekrar bakıcam o soruya
kızlar günaydın sabah 8 de kalktım hazırlandım attım kendimi dışarı şimdi geldim güzelce kahvaltı yaptım
bu arada kitap aşkıma yenik düşüp tuttum kitap evi yolunu kitap alıcaktım ihtiyacın 3 tanesine dedim alıcam bunları nete girdim baktım resmen fiyatlar 3 katı sinirlendim almadım netten sipariş vericem
bu arada kızlar
2012 KPSS Yaynlar
2012 KPSS Yaynlar
2012 KPSS Yaynlar
2012 KPSS Yaynlar
kesinlikle tavsiye ediyorum ben sipoariş vericem şimdi yarım saat inceledim kitapları
hedef süreye baktım saddece tarihini bana 15 tl dedi dedim yürü git dedim seti 25 tl
Canım bende pazardan geldim evede birsuru isim varO ihtiyacın. Kitaplarını bende inceledim ama hangi birini okuycam sen sor bEn söyleyin kitabını aldik güncel olayları aldik pegem ders notlari var konu anlatımı kitaplar var benim okumaya vaktimde kalmıyor zaten denemeleri alıcam ama bende soru lazım bana Diğerlerilerini almayı düşünmüyorum yeteri kadar özet seklinde kitap edindim onlardan calisiyorum sen sor ben söyleyin kitabını bile okuyamiyorum pek ama artık hergün 3 dersinde bir konusunu okuycam yatmadan
ben serdim herşeyi çamaşırlar yatak üstünde katlanmayı bekliyo az daha beklesinler valla
bende şimdi aç kapa soru yu alıcam 5 li denemeyi alıcam bide sihirli sayfaları.çok kısa kısa not çıkarmışlar.mesela eğitimle ilgili inklaplar falan ayrı ayrı alınmış daha akılda kalıcı gibi ihtiyacın ders notları çok faydalı bulmadım ben ya o yüzden bunu alıcam
Hangi siteden aldın canım ben Kitapsec ten alıyorum ellerinde yoksa stokta yok sepete ekleyenleriniz diye uyarıyor eklemiyor :26:benim kitaplar gelmemiş yaa
hemen eve geldim neti açtim
sipariş verdim bir prroblem yoktu
ama bugun baktım ki
pegem tarih soru bankası sipariş tedarikte diyor
yani ellerinde yo kk
çok sinir oldum yaaaaaaaaa
baktim hala kitap reklamlarda var yani
yine de uyarmıyorlar kimseyi
bu kitap su an elimizde mevcut degil diye
ellerinde varmış gibi satış yapıyorlar yaaaaaaaa
mesaj yazdım bakalım ne cevap gelecek oradan
Hangi siteden aldın canım ben Kitapsec ten alıyorum ellerinde yoksa stokta yok sepete ekleyenleriniz diye uyarıyor eklemiyor :26:
hepsiburaada dan
ben dah önce aldım kitap oradan
kartlar aldım
birde 24 saatte coğrafya almıştım hemen gelmişti
seninde bekleyen siparişin varmı orada
Hepsi buradadan kitaplık aldik aradılar ay sonuna gelecekmiş hala tedarik ediliyor görünüyor 15 gun olacak alali gelecek ins. Tefal actifry aldı o hemen geldi
Canım pegeme daha bakmadım demiştin ondan çalış derim çok akılda kalıcı ve cogu kitapta olmayan notlar düşmüş adamlar ben tekrarlarımızdan yapıyorum biliyorum o kitabı annem kitap almıştı bana 2 hafta önce ihtiyac 15li deneme sınav akademi yaprak test ve pegem çözümlu soru bankası tarihin ozaman hepsini incelemiştim ben sigara böreği sarıdan bir koca poşette bezelyeyapicam ayikliycam ve aksam üzeri kocam gelicek yemek yapicam kaç gündür gelmiyordu bitti şükür denetlemeleri o geldiginde çarşıya çıkıp termosifon alıcaz arcelikten beğendik ha bu arada kendime kuru pasta kavanozu aldım kız çok güzel üzerinde pasta yazıyor kurabiyeleri kna doldurucam porselen güzel hoşuma gitti 19 tl ye aldım anneme terlik aldım falan çarşıda pazarda50 tl harcayıp geldim eve
canım 5 li seti bende beğendim
önlisans yara lisans diye ayırım yapmamış demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?