canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi annen.allah korumuş canım bak bişeyi kalmıcak sakın kötü düşünme canım
geçmiş olsun canım allah şifa versin annene insallah bir seyi yoktu
ALLAH şifa versin canımmm ALLAH korusun kötü düşünme, çağarma kötüyü hiç bir şey olmaz rabbimin iziniyle bol bol dua et.çok geçmiş olsun.
doğrusun güzel anne . . .
cnm çok geçmiş olsun anneciğine Allah şifalar versin . . . hiç bi şeyciği kalmicak bak görüceksin . . . cnm mantarı nerden almış yani market mantarından mı zehirlenmiş yoksa . . .
kuit hani pasta resmi pasta nerde kuit ? nerde ?
allah acil şifalar versn canım..korkma hiçbişicik çıkmıcak bak
hahahah...işte quınin yapacağı pasta
Kizlar hepinize ayri ayri teşekkür ederim hepiniz çok saolsun hepinizden Allah razı olsun annem aksam İyiymis bugün yine tahlil olacak sonra Allah'ın izniyle bana gelecek ins. Allahım bügünde temiz çıkar ins. Tahliller sen yardımcımız ol yarabbim
Türkçem mükemmel değil ama bunu açıklayabilirimarkadaşlar
aramızda türkçeden çok iyi anlayan varmı
yada türkçe öğretmeni
çok takıldığım yerler va rr
bir türlü mantığım almıyor
mesela
okuldan eve koşarak geldi
nasıl geldi koşarak durum zarfı oluyor
hemde zarf tümleci oluyor
anlayamıyorum
bir kelime nasıl iki si birden oluyor
türkçe öğretmeni vardı aramızda
kimdi hatırlıyormusunuz
- (1)geldiğimizde güneş parlıyordu karların üzerinde.(2)giderken de ankaranın keskin soğuğu yalıyordu yüzümüzü.(3) hava karanlık, ortalık sessizdi.(4)yerler buzlu ve kaygandı.(5)eve dönmekte biraz zorlandık.
Bu parçadaki numaralanmış cümlelerden hangileri yüklemine göre ötekilerdne farklıdır?(BURDA YÜKLEMİNE GÖRE DERKEN , NEYİ KASTEDİYOR? )
A)1 ve2
b)2 ve 3
c)3 ve 4
d)3 ve 5
e)4 ve 5
alakalı soru budur sayın seyircilerr
kızlar aşağıdaki soruyu hocaya sordum..meğer çok basitmiş
yüklemlere -mek -mak eki getiryoruz..o zmn isim yada fiil olduğunu buluyoruz..
(1)geldiğimizde güneş parlıyordu karların üzerinde. burada parlıyordu- parlamaktan fiil oluyor..
(2)giderken de ankaranın keskin soğuğu yalıyordu yüzümüzü. yalıyordu-yalamak fiil
(3) hava karanlık, ortalık sessizdi. sessizdi, sessizmek olmaz yani bu isim
(4)yerler buzlu ve kaygandı. kaygandı, kayganmak olmadığı için bu da isim
(5)eve dönmekte biraz zorlandık. zorlandık, zorlanmaktan fiil
umarım anlaşılmıştırr ...öpüyorum hepinizi
Şu sorunun aynısı sanırım İhtiyaçtaydı.
Merhaba hanımlar bu hafta benim baya yogun geçti anneme üzüldüm cokAllah onu basımızdan eksik etmesin cok şükür iyi ins. Dahada iyi olacak bu hafta temizlik yaptim camları mutfak dolaplarını sildim bügünde gunum vardı onuda atlattım artık bol bol ders calisicam ins. Allah saglık sıhhat versin gerisi kolay zatn dün geldi annem bana dün gece kaldı bugün aksam üzeri gitti Artık sıkı b
İr program yapicam kendime pazarteside anayasaya gecicem hayirlisiyla dün 20 coğrafya 10 türkce 30 tarih coZdum bugün cok yoruldum belki çözemem soru bir kahve içicim bakalım kendimi iyi hissedersem biraz çözerim test sizde durumlar ne neler yapıyorsunuz
Merhaba hanımlar bu hafta benim baya yogun geçti anneme üzüldüm cokAllah onu basımızdan eksik etmesin cok şükür iyi ins. Dahada iyi olacak bu hafta temizlik yaptim camları mutfak dolaplarını sildim bügünde gunum vardı onuda atlattım artık bol bol ders calisicam ins. Allah saglık sıhhat versin gerisi kolay zatn dün geldi annem bana dün gece kaldı bugün aksam üzeri gitti Artık sıkı b
İr program yapicam kendime pazarteside anayasaya gecicem hayirlisiyla dün 20 coğrafya 10 türkce 30 tarih coZdum bugün cok yoruldum belki çözemem soru bir kahve içicim bakalım kendimi iyi hissedersem biraz çözerim test sizde durumlar ne neler yapıyorsunuz
canım sevindim annenin iyi olmasına
bende biraz eğitim çözüyorum işte....
annenin iyileşmesine sevindim.
şimdi başlama ders çalışmaya bence biraz bi yorgunluğunu at kafan bedenin dinlensin daha iyi olur.
şimdi çözüp yanlışlar görünce moralin daha da bozulur.
en güzeli sakin kafayla çözmek
ara verdiğin günü ertesi gün telafi edersin fazladan soru çözerek
okyonuscum çok sevindim annenin iyi olmasına geçmiş olsun canım
kızlar ssayfalr ilerlememiş
dünde çalıştım bugünde paracıklar kazandım
kitaplarım geldi hepsi harika mutlaka alın kızlar.
bugünlük hatta şimdilik raporumu veriyim
sabah serviste giderken 15 türkçe sorusu 3 yanlış
öğle yemekten sonra 15 türkçe sorusu 2 yanlış
akşam minibüs dönüşü 15 mat sorusu 5 boş 10 doğru
hepsi genel konulardan kızlar sorularım var sizlere ama biraz dinleniyim
Saolun kizlar bugün dinleneyim yarın çalışırım zaten pazar gunü esim nöbetçi baya çalışırım o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?