canım cok sevındım annenin iyi olmasına. Bende 2 deneme çözdün birinde 67 netim birınde de 92 netim çıktı çok garip:|
okyonuscumm gözün aydın canım .canım sedulununda dediği gibi bence kendini biraz dinlendirmelisin yanlış anlama ama ben kendine çok yüklendiğini düşünüyorum ,cefa çekmeden elbet sefa sürülmüyor elbetteki çok çalışacaksın ama kendini unutmamak gerektiiğini düşünüyorum sonuçta bedenimizin bile hesabını vericez.ALLAH korusun sınav sonucun dilediğin gibi olmazsa sağlık probleminle bile karşılaşabilirsin.benden sanane diye düşünebilirsin yanlış anlamanı istemem sadece düşüncemi paylaşmak istedim.RABBİM emeklerinin karşılığını versinn ( buarada yine yanlış anlamazsan herkez değil herkes -okyonus değil okyanus asla seni düzeltmek için değil sınavda karşına çıkabilir diye söylüyorum artık her seye böyle bakar oldumda :)
kızlar günaydınlar olsun hepimize
hava güzel kitaplalrımla 12.30 da buluşucaz sizler napıcaksınız bakalım
Günaydın tatlımEsim kahvaltı hazırlıyor bende Nette takılıyorum Bı kahvaltı keyfi yapicaz bugün öğleden sonra termosifoncular gelecek termosifoncular aldik bugün takılacak Bugün ben bı deneme çözücem birazda türkce çözerim çalıştırsa yarın tarih tekrarı yapicam yarın tarih gunum eşimde nöbetçi takılırım evde artık
sen tatili fazlasıyla hakediyorsun bence canım ne güzel birde sevdiğin yanında ahhh ahh dern nefesler aldırıyorsun valla :) anayasayı takma kafana güncelleri hariç zorlamaz seni zaten tarihle biraz bağlantısı var ve güncel bildiğimiz konular ya da aşina olduğumuz diyebilirm.biz bir arkadasla güncelleri bölüp çalışmaya karar verdik.spor du siyayset-turizm vs felan her gün birini çalışıcaz.herkes emeğinin karşılığını hayırlısıysa alsın inşallah. iyi çalışmalarCanım okyanus ismi alınmıştı bende değiştirdim o yüzden :) canım esim 15 Haziran'da izne ayrılacak 20 gun gezicem tatile falan gidicez esimin memlekete gidicez o yüzden sıkı çalısmaya gayret ediyorum baya bı ara vericemanayasa kaldı sadece aslında pek biride kalmadı diğer dersleri tekrar edip soru çözücem Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin
kızlar günaydınlar olsun hepimize
hava güzel kitaplalrımla 12.30 da buluşucaz sizler napıcaksınız bakalım
sen tatili fazlasıyla hakediyorsun bence canım ne güzel birde sevdiğin yanında ahhh ahh dern nefesler aldırıyorsun valla :) anayasayı takma kafana güncelleri hariç zorlamaz seni zaten tarihle biraz bağlantısı var ve güncel bildiğimiz konular ya da aşina olduğumuz diyebilirm.biz bir arkadasla güncelleri bölüp çalışmaya karar verdik.spor du siyayset-turizm vs felan her gün birini çalışıcaz.herkes emeğinin karşılığını hayırlısıysa alsın inşallah. iyi çalışmalar
bunun için yeni bir konu mu acacaksınız ,yoksa bu sayfadan mı çalışacaksınız ?
bende sizi takip ederim
bilgim olsun
merhaba canım annem iyi olmuş maşalla h annene
allah onları başımızdan eksik etmesin
sen nasılsın canım
ben de biraz ara verdim
çünkü çok yoruluyorum çalışırken
özellikle yeni başladığım bir konu ise çok yoruyor beni
mesela cümlenin öğrelerinde mahvoldum
zorlandığım zaman dinleniyorum
üzerine çalışmaya devam edersem karışıyor hepsi
bu arada ne zaman başlıyor önlisans başvuruları
çalışalım derken başvuruyu kaçırmayalım da..
Guiet canım ihtiyacın ders ders denemesini aldın ya nasil menunmusun onlardan
Sevgili sinava girdi bende o ara kk ya bakim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?