2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım cok sevındım annenin iyi olmasına. Bende 2 deneme çözdün birinde 67 netim birınde de 92 netim çıktı çok garip:|

Sorulara göre değişiyor canım bildiklerin denk geldiginde baya yüksek çıkıyor arka arkaya bilmedik soru gelinceye düşük çıkıyor sen yaptığın yanlışları öğren mutlaka ins. Gercek sınavda daha iyi çıkartırsın Allah gönlüne göre versin bende yarın sıkı bir calışma yapicam ins.

okyonuscumm gözün aydın canım .canım sedulununda dediği gibi bence kendini biraz dinlendirmelisin yanlış anlama ama ben kendine çok yüklendiğini düşünüyorum ,cefa çekmeden elbet sefa sürülmüyor elbetteki çok çalışacaksın ama kendini unutmamak gerektiiğini düşünüyorum sonuçta bedenimizin bile hesabını vericez.ALLAH korusun sınav sonucun dilediğin gibi olmazsa sağlık probleminle bile karşılaşabilirsin.benden sanane diye düşünebilirsin yanlış anlamanı istemem sadece düşüncemi paylaşmak istedim.RABBİM emeklerinin karşılığını versinn ( buarada yine yanlış anlamazsan herkez değil herkes -okyonus değil okyanus asla seni düzeltmek için değil sınavda karşına çıkabilir diye söylüyorum artık her seye böyle bakar oldumda :)

kızlar günaydınlar olsun hepimize
hava güzel kitaplalrımla 12.30 da buluşucaz sizler napıcaksınız bakalım

Canım okyanus ismi alınmıştı bende değiştirdim o yüzden :) canım esim 15 Haziran'da izne ayrılacak 20 gun gezicem tatile falan gidicez esimin memlekete gidicez o yüzden sıkı çalısmaya gayret ediyorum baya bı ara vericemanayasa kaldı sadece aslında pek biride kalmadı diğer dersleri tekrar edip soru çözücem Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin

Günaydın tatlım Esim kahvaltı hazırlıyor bende Nette takılıyorum Bı kahvaltı keyfi yapicaz bugün öğleden sonra termosifoncular gelecek termosifoncular aldik bugün takılacak Bugün ben bı deneme çözücem birazda türkce çözerim çalıştırsa yarın tarih tekrarı yapicam yarın tarih gunum eşimde nöbetçi takılırım evde artık

merhaba canım annem iyi olmuş maşalla h annene
allah onları başımızdan eksik etmesin

sen nasılsın canım

ben de biraz ara verdim
çünkü çok yoruluyorum çalışırken
özellikle yeni başladığım bir konu ise çok yoruyor beni
mesela cümlenin öğrelerinde mahvoldum
zorlandığım zaman dinleniyorum
üzerine çalışmaya devam edersem karışıyor hepsi

bu arada ne zaman başlıyor önlisans başvuruları
çalışalım derken başvuruyu kaçırmayalım da..

sen tatili fazlasıyla hakediyorsun bence canım ne güzel birde sevdiğin yanında ahhh ahh dern nefesler aldırıyorsun valla :) anayasayı takma kafana güncelleri hariç zorlamaz seni zaten tarihle biraz bağlantısı var ve güncel bildiğimiz konular ya da aşina olduğumuz diyebilirm.biz bir arkadasla güncelleri bölüp çalışmaya karar verdik.spor du siyayset-turizm vs felan her gün birini çalışıcaz.herkes emeğinin karşılığını hayırlısıysa alsın inşallah. iyi çalışmalar

ya quin
benim kitaplar daha gelmedi
of çok çanım sıkıldı
şimdi bakacağım bakayım tedarik süreci daha devam ediyormu

bir kitap aldım başıma dert oldu

birde hani kpss nin ilacı kartlar almıştık ya
ben onları unuttum çekmecede
yüüzüne bakamıyorum
vakit yok onları incelemeye

bunun için yeni bir konu mu acacaksınız ,yoksa bu sayfadan mı çalışacaksınız ?

bende sizi takip ederim

bilgim olsun

bunun için yeni bir konu mu acacaksınız ,yoksa bu sayfadan mı çalışacaksınız ?

bende sizi takip ederim

bilgim olsun

canım biz pazartesi spor olaylarından çalışmaya başlayacağız her gün bir konu şeklinde kısmetse ilerleyeceğiz.çalıştıktan sonra boşluk doldurma şeklinde soru hazırlarız demiştik hani tam netleşmedi ama nasıl yaparız bilemiyorum.bir netleşsin sanada haber veririm ozaman.

adilemircim ben hepsiburadayı iptal ettim hemen ihtiyacın sitesinden aldım canım geldileri 2 günde

kartların ilerlediğim konularını yanıma alıyorum canım minibüste serviste giderken ezberliyorum

Hepsiburadayi aradık iptal ettirdik ins. Yatar paramız geriye hesabımıza çok rezalet ya 20 gun oldu kitaplik hala temin ediliyor keresteyi yeni yetiştiriyorlar herhalde büyük konuşmayın ama bida ordan bisi almam Deneme coZdum azık dinleneyim cevaplarına bakicam Erres canım çok şükür esimin tayini çıkmadı bu yılda yanımda olacak benimde sınav netleşe en azında yoksa baya bir boşluğa düşecektim Allah hepimizin sevdiğini korusun bizi onlardan ayırmasın

Başvurular 18 Haziran'da başlıyor canım 4 Temmuz'da bitiyor Ben deneme coZdum azıcık dinleneyim cevaplarına bakicam şimdi kahve içicez esimle arcelikten servis gelecek onu bekliyoruz termosifon takmaya geleceklerAksama dogruda coğrafya çözücem ins. Ben ara verdigimde icim icimi yiyor ya bide 3 ay 3 hafta kalmış sınava zamana ne çabuk geçiyor çalısmaya basladigimda 10 ay vardı Bir ay anayasaya gitse 3 haftada tatile çıkicaz amcamın kızının ve dayımın kızının düğünü var onlara gidicez esimin memleketine gidicez3 haftada öyle kaynar

Son düzenleme:
Guiet canım ihtiyacın ders ders denemesini aldın ya nasil menunmusun onlardan

canım çalıştığım için pek fırsatım olmadı onlardan çözmeye ama incelediğim kadarıyla güzel
1001 soruda memur ol kitabını çözüyorum ders ders deneme hazırlamışlar ona bakıyorum yolda giderken o da güzel kitap boyuı büyük değil her yerde çözülür tam ihtiyacım olan şey sorularda iyi matta zorlandım valla

canım çalıştığım için pek fırsatım olmadı onlardan çözmeye ama incelediğim kadarıyla güzel
1001 soruda memur ol kitabını çözüyorum ders ders deneme hazırlamışlar ona bakıyorum yolda giderken o da güzel kitap boyuı büyük değil her yerde çözülür tam ihtiyacım olan şey sorularda iyi matta zorlandım valla

puit

okyanı s
siz iptal ettirmissiniz ama
ben peğem in tarih soru bankasına başka sitelerde de baktım
onlarda da yok
hepsi tedarikte diyor
sanırım senin kerestelerin yetiştirilmesi gibi ,benim kitabın basılması icin de balıkesir kastamonu mersin zonguldak daki kağıt fabrikalarından kağıda ihtiyaç var
nasıl baskı yapamıyorlar
baskıda da kuyruk mu var yoksa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…