ay birşey sorcam quin cim
şimcik şen dedinya ilk medrese sahnı saman
o önemli bir medrese evet ama ben ilk osmanlı medresesi orhanbey zamanın da iznikte açıdı biliyorum
sen orhanbeyi okudun
hem iikimizinde yarğııı
baksana orhan beye
orda yazıyor iznik medresesini kurdu diye
c dedim bunada canım ama emin değilim
bu arada seni bimarhaneye kapatamayız çünkü 2.beyazıd yaptı onu
orayua istiyosan bende geliyim
canım osmanlıın en iyi bimarhanesi edirnedki 2.beyazıd zamanındaki
canım istanbuldaki ilk medrese sahn-ı seman
2.beyazıtmı
yanı fatih sultan mehmetin oğlu mu
ben ilk beyazıt yaptı sandım
2.si fatih in oğlu demi
evet guin c sıkkı
doğu anadol u bölgesi de yağış mitarının dığılışı ile nüfus dağılışı paralellik göstermektedir olacak cevap
Annem mantardan zehirlenmiş aksam durmadan kusmuş sabah acile gitti kan testi temiz çıktı bu gece ve yarın çok önemli yarında kan testi olacak dua edermisiniz annem için yarın tahliller temiz çıksın zehirin karacigere toplanma olasılığı olabiliyormuş bu tür zehirlenmelerde Allah yardımcımız olsun annemi bize bagislasin
Annem mantardan zehirlenmiş aksam durmadan kusmuş sabah acile gitti kan testi temiz çıktı bu gece ve yarın çok önemli yarında kan testi olacak dua edermisiniz annem için yarın tahliller temiz çıksın zehirin karacigere toplanma olasılığı olabiliyormuş bu tür zehirlenmelerde Allah yardımcımız olsun annemi bize bagislasin
1d
2 a
mı sabun cum
:2:
doğrusun güzel anne . . .
cnm çok geçmiş olsun anneciğine Allah şifalar versin . . . hiç bi şeyciği kalmicak bak görüceksin . . . cnm mantarı nerden almış yani market mantarından mı zehirlenmiş yoksa . . .
kuit hani pasta resmi pasta nerde kuit ? nerde ?
sabun bana pasta deme
güzelce karıtırdım fırına koydum fırının sorun çıkarıcağı tuttu 25 dakkada pişmesi gerek kek 1 satte pişti olmadı haliyle
kek niyetine yicez işte
uu cnm benim ya . . .yalancı fıstıklı falan diyince merak etmiştim . . .
ıspanak koydum kenarlarını kesiyom sonra rondodan geçiyom üstüne döküyom fıstık gibi oluyo
hmmmm evet kuitim ya . . bu gün tac a gittim kuitim burda depo mağazası var iki tane tek kişilik çarşaf yastık kılıfı falan aldım . . .
tefalin saatsiz düdüklüsinde yeni bi model çıkmış onu çok beğendim ama altıncı caddede yok o nedenle düdüklü yattı gibi . o beğendiğim modelin kampanyasını beklicem .
canım temmuzda taç online sitesinin kuruluş yılı geçen sene ben 700 küsürlük şeyi 500 e aldım 12 de taksit yaptım
valla bende düdüklüde çok şey aramıcan ya güzel yapıyosa tamamdır
istersen bekle canım sen bilirsin.ama ben karar vermiştim modele markaya.bunu kutusuz teşir ve saatsizini 270 tl ye tefal outlet satıyodu.ben hepsi içinde 220 bulunca kaçırmadım valla
sabun bana pasta deme
güzelce karıtırdım fırına koydum fırının sorun çıkarıcağı tuttu 25 dakkada pişmesi gerek kek 1 satte pişti olmadı haliyle
kek niyetine yicez işte
ilk iç borç mahidevran zamanında yaşanmış buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?