2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

naber kızlar.... Ben bugün sabah tarihle başladım çalşmaya Bende bi sürü yayınevi var... yargı,ihtyaç vs. bi de teorem yayınlarının sıra dışı tarih kitabı var.. sabah bütün kitaplardan ilk sayfaları açtım tarihten.. Teorem yayıncılık Anayurtta görülen ilk kültürlerden başlamış anav,afanasyevo,tagar vs.... kültürlerden falan..... sonra göçlere falan geçmş... ama diğer yayınlar direk göçlerden başlamş.. neden acaba??? Bu teorem lisans düzeyinde bi kitap mı desem üzerinde lisanns için falan yazmıyo... benm öbür kitaplarda da lisans falan yazmıooo tüm adaylar için heppsi.. peki bu niye böyle daha detaylı??? Böyle detaylı olması sizce iyi mi yoksa vakit kaybı mı?? Zaten geç başladım.. Bu arada tam 1453. sayfadayız istanbulu fethetmşiz

Son düzenleme:
İlk Türk-İslam yazılı eseri olan kutadgu bilig hangi Türk alfabesiyle yazılmıştır?

a-Orhon

b-Uygur

c-Kiril

d-soğd

e-farsça

Selam goldflay, biz seninle aöf topiciginde de beraberdik.. Bende insallah büte kalmicam.. 2 önce siparis verdim ihtiyac gk-gy kitaplarım geldi.. Önlisans düzeyinde girecegim için benim sinavım Eylül de, şansım cok küçük olsa da gene de denemek istedim..

kitabın adı üstünde sıra dışı tarih
bence bu kitap kpss için fazla detaylı
ama tarih öğrenmek için yani genel kültür anlamında okunabilir bir kitap
kpss için bu kadar detay fazla canım

Sabun tatlım nasılsın neler yapıyorsun bayadir konuşamadık. Nasil gidiyor çalısmaların keyfin iyimi

okim sen nerdesin bi de cevap vermiş yaaaa . . .

Ah canım çok yoğurdum bu sıralar evi temizledim gunum vardı annem mantardan zehirlendi onunla ilgilendim 3 gun anneme gittim temizlik fln yaptım bugün geldim eve hergün 100 soru coZdum 2 gunum bos gecti anayasaya başlıcam artık sınavda yaklaşıyor 10 gun sonrada başvurular var :18:Sen nasılsın canım keyfin nasil çalısmaların nasil gidiyor

Sabun tatlım nasılsın neler yapıyorsun bayadir konuşamadık. Nasil gidiyor çalısmaların keyfin iyimi

fena değil cnm ya tarihle aramı düzeltmeye çalışıyorum barışıcaz yine ama nazlanıyo işte . . . cnm annene bakıyosun galiba pek uğrayamıyosun anladığım kadarıyla . . .
nasıl oldu annen okim her şey yolunda mı ?​

Annem iyi canım çok şükür bayadir gitmiyordum annemlere babami falan özledim esimin nöbeti falan vardı bende 3 günlüğüne annemlere gittim iyi geldi Pazartesi kan tahlili falan yaptırdım kansizlik falan varmış kan hapi ve vitamin hapi fln verdi doktor öyle bir kaç haftadır konu çalışamadım ama pazar gunü tarihi tekrar etmiştim bos bulduğum zamanlarda tarih türkce coZdum artık coğrafya türkce tarih hergün çözücem ve anayasaya calisicam ayın 20 si gibideesim izne ayrılacak 20 gun Burdur'a esimin meleklerine falan gidicez ama bir soru bankası alıcam yeni onu bitiricem orda hergün 300 soru çözmeyi planladım pek çıkıp gezmem süre daralıyor valla ne yapsak kar

Guiet duduklu tencere başka gonderecekler mı :26:Bizimde hepsiburadada aldığımız kitaplik hala iptal olmadı kaç oldu aradık artık arayıp bağırırsam bu ne ya ikra geldik

Guiet duduklu tencere başka gonderecekler mı :26:Bizimde hepsiburadada aldığımız kitaplik hala iptal olmadı kaç oldu aradık artık arayıp bağırırsam bu ne ya ikra geldik

bilmiyorum ki canım yazdım yolladım ama inşallah değiştirirler ürün yoksa para iadesi istedim bakalım inşallah yenisini yollarlar canım 120 tl fark ediyo dün baltım tefalde

canım ara müşteri hizmetlerini iptal ediyolar hemen ben sorun yaşmadım orda iptalde

Aradık canım ya 3 kez aradık hemde ayın 17 şinde sipariş vereli 1 ay olacak :18:Mail atıyorlar cagri talebiniz değerlendiricem kısa sura icinde size donucez gecikmeden dolayı özür dileriz diye tv de reklamlarını gördükçe sınır oluyorum hepsiburadayaİns. Değiştirirler seninde siparişini madem ellerinde olan modeli koysunlar insanı aptal yerine koyuyorlar sanki sen aldığın ürünü bilmiyorsun

ben hepsiburadadan siparişi verince aradım dedim ürün tedarik aşamasında olduğu için iptal etmek istiyorum.hemen iptal ettiler yarım saat sonra hesabınıza çek yüklenicek isterseniz para iadesi olarak değiştriebilirsiniz dediler iade yaptım 1 saatte halloldu

altıncı caddeyi aradım bende şimdi yine dönüş yapılmadı dedim bugün yarın arıcaklarmış.ürün değişimi yapılabilcekmi diye bilgi vericekler.bide ürün güzel değil üzel olsa tamam kalsın dicektim kolları kapanmıyo ve kahverengi

bana dnk geldi canım kk da kızlara sorunsuz gelmiş bide firma iyi aslında koli falan güzel paketlemeleri

[video=youtube;xSotJPJraEo]http://www.youtube.com/watch?v=xSotJPJraEo[/video]

kızlar enerji doldum süper biri bu ya

hadi ders başına

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır giremedim...ben artık memlekete dönüyorum..kepi fırlattım mezun oldum...
herkes kendine iyi baksın...iyi çalışnalar diliyorum..özlücem sizi :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…