2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben tarih çalşırken tarih atlaslarından yararlanmak istyorum... dönemleri karşılaştrmak için.... Görsel olarak çalşarak daha kalıcı öğreniyorum. ama tarih atlası mı alsam ne alsam bilemedim??? Bana önerebleceğinz tarih atlası var mı yayınevi falan???

tatlım boyut yayınlar ilber ortaylı nın osmanlı atlasını veriyo sadece 7.90 kargo parası veriyosun.sabunda okyonusta var ve memnunlar bendede var güzel yani

kızlar toplaşın size cins tarih soruları buldum

canım benimde yapamadığım sorular bunlar
ama ilginc soruları paylaşalım dedeğimiz için payliştım

canım benimde yapamadığım sorular bunlar
ama ilginc soruları paylaşalım dedeğimiz için payliştım

anladım cnm

bazı sorular böyle resmen muattap olanı kıvrandırmak için yazılıyor yani bu hissediyebiliyor mesela yerli kumaştan kıyafet diyince asıl amaç yerli sermayeyi kalkındırmak, uygulamada birliğe ulaşmak için baya bi yol kat etmek lazım yani özellikle tarih sorularında bu yapılıyor ne kadar tahmin edilmesi zor çıkarımı imkansız soru sorarsalar sanki o yayın iyi o soru farklı halbuki orjinallikle bu çok ayrı şeyler orjinal soru öğrenciyi öğrenmeye sevk eder araştırmaya iter ıkına kıkına hazırlanmış böyle acayip garip o kadar çok soru var ki piyasada insanı soğutuyorlar başka da bir şey değil . . .

kuit şimdi sende böyle sorular sorarmışın bu kadar yazdım ya . . .

ben şahsen soğudum hep bilgi sorusu

hangi hükümdar oğlunu baskıları sonucu tahtı terk etmek zorunda kalmışıtr
2.murat
2.beyazıt
1.selim
1.süleyman
2.mehmet

tatlım boyut yayınlar ilber ortaylı nın osmanlı atlasını veriyo sadece 7.90 kargo parası veriyosun.sabunda okyonusta var ve memnunlar bendede var güzel yani

kızlar toplaşın size cins tarih soruları buldum

quiet cnm.... Bu atas sadece osmanlı döneminn mi???? islam öncesi,islam dönemi,atatürk dönemide var mı içinde???? Ben nette aratttım bulamadım bu atlası cnm niyeyse Linki var mı cnm??? Cnm kargo dahil fiyatı mı bu 7.90 TL yoksa kargo parası ayrı mı????? Nerden alablrm bu atlası??? Bizim burda bulamam burda aradığım kitapları hiç bi zaman bulamıyorum çünkü... netten alableceğim bi site var mı??? Gitti gidiyor a baktım ama bulamadım kızlar....:26:

canım kaçırmışın paylaştık

sadece osmanlı eline fasukül ve osmanlı pafişahları ilk cilt gelicek sadece 7 tl kargoya ödüyosun o kadar

quiet bu formu doldurunca bana o osmanlı atlasını mı yollayacaklar??? sadece o atlas için geçerli demi bu form... doldurdum üyelik sözleşmesini kabuledeymmi???

quiet bi de o yukarda 3 tane kitap var 3 ün den bi tanesini mi yollayacaklar??? Güzel kaliteli bişeye benzio neden bedava yolluyorlar... belki kargodan 2-3 TL falan kazanıyolardr hani bedava diyerek yine para alıyorlardr bence ama yine de çok uygun bişey:26: neden acaba?

canım sorun çıkmıyo zaten boyut yayınları bilindik bi yayın.osmanlı pafişahları atlasının ilkini gönderiyo 1500 yılına kadar olan dönemi,osmanlı fasukülünü yolluyo ki senin istediğin gibi harita üzerinde osmanlı balkan toprakları asya toprakları falan diye göstermiş.bide 3. selimin müzikleri diye yolluyo o kdar.7 tl toplamda

2 günde geliyo eline ve çok güzel kağıda basılmış.seni sonra arıyolar bğendinizmi memnunmusunz şöle kampanyamız var geri kalanıda şu kadar paraya yolluyoz istermisiniz diyolar sen hayır diyince bi daha aramıyolar

cnm alayım o zamna bende... bu aralar zaten kitaplara çok para ödedim bu devede kulak kalır cnm nasıl faydalı mı ya ben şimdi gelene kadar merak ederm

ben şahsen soğudum hep bilgi sorusu

hangi hükümdar oğlunu baskıları sonucu tahtı terk etmek zorunda kalmışıtr
2.murat
2.beyazıt
1.selim
1.süleyman
2.mehmet

soruyu gördüm atladım bu fatih sultan mehmet değil miydi ya sanki öyle bişiler okumuştum onun hayat hikayesinde

günaydın canım
yok canım ya arıyorum süreklli 7 gündür bana dönüş yapıcaklar inşallah

hay allah ya benim tavalarda geldi çok memnun kaldım ben cnm ya demek ki var bi sıkıntı düdüklüde, hallolacağına inanıyorum ben hiç olmadı paranı iade edeceklerdir . sıkma canını cnm nasibinse gelicek zaten değilse paranı iade alırsın .​

Canım sen bu puanı neye göre hesaplıyorsun ben dershanede girdiğim sınavda 91 nete 83 puan aldım.Yaklaşık 60 net yapıp 69 puan alınmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…