2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar merhaba beni de alır mısınız aranıza? önlisansdan gireceğim. bu topiği daha öncede görmüştüm ama lisanscılar için sanmıştım...

tarihden 1.tbmm dönemine kadar bitti ama tüm konuları bitirince birdaha başa dönüp zihin haritası çıkaracağım.
matematikten köklü sayılara kadar geldim.

ben lisanscıyım canım
konular aynı alandan girmicek olanlar aynı dersleri çalışıyo o yüzden topic karışık hoşgeldin aramıza
ekliyorum canım listeye :126:

cnm sennde genel yeteneğin iyi.... cnm iktsatla 78 le bile atama oluyor diyorlar doğru mu?

cnm iktsatta minimum kaç almak lazım atanmak için? (bağlantıda arıza var galiba ya kaç tane yollamışım )

ist bile 79 la aldı
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama.php?arama=4421
türkiye geneli ikktisat taban tavan puanları son atamada canım

Canım beni de ekle listeye :)) Konu çalışması yapmıyorum yapıyorum aslında ama hepsini bitirdim tekrardan gidiyorum.

çeyizde yaparım derste çalışırım diyenlerdensin
bütün konulara ekliyroum canım

ihtiyaç denemsi canım genelde denemelerim hep ihtiyaç
heveslendim bak bi tane daha yapıp geliyim

Ben yargı çözüyorum çoğunluk daha yeni fem çözdüm bugün de belki beyaz kalem ya da yargı çözerim.Ben işte olmasam ooo neler çözerim gitte çöz bakalım :)

kızlar bugün deneme çözdüm
genel yetenek 50 doğru 7 yanlış 3 boş
genel kültür 45 doğru 5 yanlış 10 boş

sizce nasıl bunlar ? daha 2. denemem

Sabun tatlım senin anayasa çalısmaları nasil gidiyor

cnm vatandaşlıktan ders ders indittirdim bi yere bu gün yarın gidip alıcam her gün bir ders bitirerek ve bol soru çözerek halledeceğim vatandaşlığı . . .

hoşgeldin aramıza
ekliyorum canım listeye hemen

günaydın hanımlar yanıyo istanbul yanıyo :124::124:

slm kuitim . . .

kızlar bugün deneme çözdüm
genel yetenek 50 doğru 7 yanlış 3 boş
genel kültür 45 doğru 5 yanlış 10 boş

sizce nasıl bunlar ? daha 2. denemem

cnm bundan biraz daha iyisi çok bi şey değil derece merece oluyo işte . . .​

hedefi baya yüksek tuttuğum için tedirgin oluyorum

kızlar beyaz kaleme başladım ama sankı hatalı sorular var yada sorular tuhaf geldi çözeniniz varmı.beyaz kalemin bütün dersler soru bankası.

kızlar beyaz kaleme başladım ama sankı hatalı sorular var yada sorular tuhaf geldi çözeniniz varmı.beyaz kalemin bütün dersler soru bankası.

çelişkili sorularını yaz cnm burada bakılır, yorum yapılır . . .
bende datanın tarih soru bankasından ikrah ettim . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…