hay allah ya benim tavalarda geldi çok memnun kaldım ben cnm ya demek ki var bi sıkıntı düdüklüde, hallolacağına inanıyorum ben hiç olmadı paranı iade edeceklerdir . sıkma canını cnm nasibinse gelicek zaten değilse paranı iade alırsın .
Canım sen bu puanı neye göre hesaplıyorsun ben dershanede girdiğim sınavda 91 nete 83 puan aldım.Yaklaşık 60 net yapıp 69 puan alınmaz ki
Canım bende lisans gireceğim ama ne bilim biraz fazla gibi geldi puan ben 83 almıstım burdan aynı netler 85.5 yaptı demek her yerde farklı hesaplanıyorcanım ben lisans giricem
İhtiyaç Akademi KPSS Puan Hesaplama Modülü
önlisans hesaplarsan aynı netler 63 yapıyo bak istersen
Canım bende lisans gireceğim ama ne bilim biraz fazla gibi geldi puan ben 83 almıstım burdan aynı netler 85.5 yaptı demek her yerde farklı hesaplanıyor
ben hep ordan hesaplıyorum 2011 kpss deki netlerimle hesapladım öle kontrol ettim aynı çıkıyo bende burdan hesaplıyorum hep
ben hep ordan hesaplıyorum 2011 kpss deki netlerimle hesapladım öle kontrol ettim aynı çıkıyo bende burdan hesaplıyorum hep
Anladm canım bnde bakarım ordan o zaman.Teşekkür ederim
rica ederim canım
kızlar napıyosunuz bakalım bugün okyonusun kotası doldu heralde
cnm ben tarihe devam ediyorum .. .. .. biraz coğrafya ve vatandaşlık çalışıp sonlanırırım bu günümü . . .
bende şimdi osmanlı duraklama yıkılış detaya inicem yargı yayınlarında savaşları almamış bende öss zamanından kitabımla çalışcam
kolay gelsin canım sana o zman
kuittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
sabun sinridim elim ayağım titriyo ben bu kadar berbat bi site görmedim ya allah nasıl biliyosa öle yapsın 6.caddemidir ne halttır.
canım uzmanın iyi zaten sorularıda güzel ebence kaçırma
deme kuitim ya ne oldu ne diyolar ? ya tamam düdüklü müdüklü istemiyorum de paranı iade etsinler kartına . . .
canım işlemin nolucanı operasyon biliyomuş.ama operasyonda 4 dönüm bostan yangel yat osman modundalar kimse cevap vermiyoki
işlemin nolucağını beklemek zorunda değilsin cnm söle tüketici heyetine başvuracağını belirteceğin son bir konuşma yap baktın hala aynı sonra da heyete git 15 günde çözüyorlar meseleyi bedeli yatar kredi kartına . . .
yaptıkları terbiyesizliğin had safası.facebooktaki sayfalarına yazdım her resim altına nerdeyse şikayet.com dada varmış böle şikayetleri kopyalaıp yapıştırdım her resmin altına.
bütün yorumlarımı silmişler.msj ve yorum yazmamam için engellemişler düşünebiliyomusun.allah kahretsin onları
cnm yıpratma kendini verirsin tüketiciye uzunda sürmüyo çözümlüyorlar . . . benim anladığım kadarıyla bu site başlarda çok memnuniyet yarattı sonradan da gelen talebe karşılık veremediler ne ürün tedarik bazında ne hizmet bazında . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?