cnm ne mutlu sanamaşalla . . . paragraf sorularını hızlı okuma tekniği ile mi okuyorsun ? topikte hızlı okuma tekniği ile okuyan var mı acaba ?
kuitim bak geliyomuş düdüklün cnm ya . . . sevindim cnm benim . . .
iidir tatlım noolsun . . . ya yazın biraz daha azalıyodur diye düşünmüşümdür ben hep bankaların işleri için ama öle değil sanırım . . .
çizelge yaptım bende . . . :26:
hızlı okuma tekniği de var kitapta ama ben yapamıyorumparagraf soruları için kısa yollar vermiş mesela ''altı çizili kelime ile ne anlatılmak istenmiştir'' sorularını ben hep yanlış yapıyodum, kitapta bu tür sorularda paragrafın tümünü okumayın, altı çizili kelimenin anlamını şıklarda arayın diyo, gerçekten de işe yaradı.
''Bu cevap aşağıdaki hangi soruya yönelik verilmiştir'' dediğinde ilk iki cümleyi okuyup soru haline getirin şıklarda arayın diyo. Falan buna benzer yöntemler. Eskiden 4-5 yanlışım çıkıyodu hep şimdi 2'ye düşürdüm KPSS de 30 da 30 yapıcam inşallah
yok canım ya bankalar hep yoğun.hele tatil bölgeleri aman aman
handi bakalım böle çizelge çıkartın benim pskolojimi bozun
inşallah cnaım
katze sen bilirsin beypazarında nerde kalınır bide ankarada nerde kalınır
5 yıldır ankaradayım hiç gitmedim, bilmiyorum ne yazık ki
selam kızlar,,,
Lisans için deneme seti almak istiyorum. Yediiklim dışında önerebileceğiniz deneme seti var mı ?
kombinasyon, permütasyon, olasılık konuları için video izlemek istiyorum. kimleri önerirsiniz...
hepinize kolay gelsin kızlar sizi çok iyi anlıyorum bende 2010 kpss puanımla yeni atanım daha 1 hafta öncede işe başladım okadar güzel bir duygu kiAllah inşallah sizede nasip eder..
Hangi yayin bu acaba. Ne guzel yazmissin 2hızlı okuma tekniği de var kitapta ama ben yapamıyorumparagraf soruları için kısa yollar vermiş mesela ''altı çizili kelime ile ne anlatılmak istenmiştir'' sorularını ben hep yanlış yapıyodum, kitapta bu tür sorularda paragrafın tümünü okumayın, altı çizili kelimenin anlamını şıklarda arayın diyo, gerçekten de işe yaradı.
''Bu cevap aşağıdaki hangi soruya yönelik verilmiştir'' dediğinde ilk iki cümleyi okuyup soru haline getirin şıklarda arayın diyo. Falan buna benzer yöntemler. Eskiden 4-5 yanlışım çıkıyodu hep şimdi 2'ye düşürdüm KPSS de 30 da 30 yapıcam inşallah
Günaydın kizlar ben geldimİnternetim kesildi yine kota dolmuş 4 gun giremedik nete Birgun anayasa çalıştım 3 günde coğrafyadan beyaz kalemin modüler soru bankasını bitirdim ilk 2 gun 200 soru dünde 300 soru coZdum coğrafyadan bir soru bankam daha bitti bügünde tarih soru bankası bitecek 6 test var 15 er soruluk Bugün türkce ve tarih çözücem kahvaltıya gidicez esimle Geldigimdede tarih türkce çözücem Yarın başvurular başlıyor kılavuz nezaman yayınlanacak acaba hangi hesaba para yatacak :26:
hiçbir fikrim yok ne yazık ki
ben önce başvuru için bir okula giderim
oradan nereye ne yatıracağımı öğrendikten sonra ona göre hareket ederim diye düşünüyorum canım
maşallah yine soru bankalarını devirmişsin canım
ablam geldi benimde dün
annemdeydik
yarında herkes bende
yarın da ders çalışamam
artık olduğu kadar
daha da zaman var ,baya bir ilerledik .
Benimde ablam geldi annemdeler yrn bizde gidicez anneme haftasonunda dayımın kızının düğünü var düğünden sonra Burdur'a esimin memleketine gidicez sonra asoss veya Altınoluk Akçay taraflarında bı otelde kalicaz 2-3 gun kafa dinliycez daha oteli ayarlayamadik ama2 soru bankası aldım tatilde onları çözücem çalıştıklarımı tekrar amaçlı tatil dönüşüme anayasa geometriyi bitiricem sonra konularım bitticek ins. Soru çözümüne tekrarlara deneme çözmeye baslicycam Tatilde o 2 kitabı bitirsem çok iyi olacak
hızlı okuma tekniği de var kitapta ama ben yapamıyorumparagraf soruları için kısa yollar vermiş mesela ''altı çizili kelime ile ne anlatılmak istenmiştir'' sorularını ben hep yanlış yapıyodum, kitapta bu tür sorularda paragrafın tümünü okumayın, altı çizili kelimenin anlamını şıklarda arayın diyo, gerçekten de işe yaradı.
Benimde ablam geldi annemdeler yrn bizde gidicez anneme haftasonunda dayımın kızının düğünü var düğünden sonra Burdur'a esimin memleketine gidicez sonra asoss veya Altınoluk Akçay taraflarında bı otelde kalicaz 2-3 gun kafa dinliycez daha oteli ayarlayamadik ama2 soru bankası aldım tatilde onları çözücem çalıştıklarımı tekrar amaçlı tatil dönüşüme anayasa geometriyi bitiricem sonra konularım bitticek ins. Soru çözümüne tekrarlara deneme çözmeye baslicycam Tatilde o 2 kitabı bitirsem çok iyi olacak
bu hafta tatil haftası
pzt gece yola çıkıyoruz bizde okyonus
beypazarı-ankara-safranbolu-amasra gezcez
dünden beri organizasyon yapmaya çalışıyom kalıcamız yeri anca ayarladım çok zor ya
Yok canım otelde fln çalısmam evdeyken çözerim test o yüzden götürülen kitap çok yogun çalışamıyorum zaten sıcaklardan
evet cnm inşallah bakalım . . .
cnm ya kafa dinlemekten tatilden bahsediyorsun ve iki kitap bitireceğim diyorsun . . .
bilemedim . . . :44:
bari o iki gün boşalsın bi kafan unutma bilgilerin çağırıldığında hatırlanabilmesi için düzene sokulması ve sınıflandırılması gerek bunun için de farklı şeylerle ilgilenip o alanı rahatlatmamız lazım cnm sen bunu bence pek yapmıyorsun okim çalışmak kadar bu da çok önemli . . .
hani duyarız nice çok çalışıp sınav anında put gibi kalıp hiç bir şeyin aklına gelmemesi halini yaşayanlarıbilmem anlatabildim mi ?
bu hafta tatil haftası
pzt gece yola çıkıyoruz bizde okyonus
beypazarı-ankara-safranbolu-amasra gezcez
dünden beri organizasyon yapmaya çalışıyom kalıcamız yeri anca ayarladım çok zor ya
Yok canım otelde fln çalısmam evdeyken çözerim test o yüzden götürülen kitap çok yogun çalışamıyorum zaten sıcaklardanGünde 200 soruyu zor coZuyorum Ben calismayi bırakırsam bir daha toparlayamiyorum o yüzden hergün test çözmeye gayret ediyorum toplasan günde en fazla 2 saat calisiyorum
Biz hala otel bulamadıkSiz kim kim gideceksiniz tatlım kaç gunlugune
anladım okim yıpratma kendini . . .
ailece canım
pzt gece çıkıcaz önce salı beypazarı salı akşam ankara orda kalıcaz sonra çrş ankara gezicez akşam safranboluya geçicez çrş safranboluda kalıcaz perşembe orayı gezicez duruma göre amasra gezcez perşembe akşam ist e dönüşhep benim başımın altından çıkıyo
Bİzde baya gezicezTatil iyide sıcaklar olmasa esim Antalya'ya gitmek istiyor tatile ben bayılırım orLarda istemiyorum daha Ege'de karar kıldık ama otel yok daha Burdur canakkale zaten 12 saat çok zor geliyor bana yolculuk Guiet yrn sinav başvuruları başlıyor hangi hesaba para yatacak yrn mı belli olacak ben 2010 da kayıt yaptırdım girmedim şifremizde bilmiyorum yeni şifremi alıcam ozaman bekarım şimdi evlendim medeni hal degisikligi sorun olmaz dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?