2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hızlı okuma tekniği de var kitapta ama ben yapamıyorum paragraf soruları için kısa yollar vermiş mesela ''altı çizili kelime ile ne anlatılmak istenmiştir'' sorularını ben hep yanlış yapıyodum, kitapta bu tür sorularda paragrafın tümünü okumayın, altı çizili kelimenin anlamını şıklarda arayın diyo, gerçekten de işe yaradı.

''Bu cevap aşağıdaki hangi soruya yönelik verilmiştir'' dediğinde ilk iki cümleyi okuyup soru haline getirin şıklarda arayın diyo. Falan buna benzer yöntemler. Eskiden 4-5 yanlışım çıkıyodu hep şimdi 2'ye düşürdüm KPSS de 30 da 30 yapıcam inşallah

iidir tatlım noolsun . . . ya yazın biraz daha azalıyodur diye düşünmüşümdür ben hep bankaların işleri için ama öle değil sanırım . . .

çizelge yaptım bende . . . :26:

yok canım ya bankalar hep yoğun.hele tatil bölgeleri aman aman
handi bakalım böle çizelge çıkartın benim pskolojimi bozun

inşallah cnaım

katze sen bilirsin beypazarında nerde kalınır bide ankarada nerde kalınır

5 yıldır ankaradayım hiç gitmedim, bilmiyorum ne yazık ki

selam kızlar,,,

Lisans için deneme seti almak istiyorum. Yediiklim dışında önerebileceğiniz deneme seti var mı ?

kombinasyon, permütasyon, olasılık konuları için video izlemek istiyorum. kimleri önerirsiniz...

5 yıldır ankaradayım hiç gitmedim, bilmiyorum ne yazık ki

olsun canım araştırmya devam edicem o zman

canım ihtiyaç +20 denemsi var zopzor 10 deneme var 70 üstüne çıkarsan heala olsun
ihtiyaç 15 li ve yargı tek tek denem seti gzel canım bende var heps

hepinize kolay gelsin kızlar sizi çok iyi anlıyorum bende 2010 kpss puanımla yeni atanım daha 1 hafta öncede işe başladım okadar güzel bir duygu kiAllah inşallah sizede nasip eder..

Merhaba, hayırlı olsun :))

bi kaç şey danışmak istiyorumda

erkek arkadaşım eylüldeki sınava hazırlanıyo ve merak ettiğim bi kaç şey var;

1) önerebilceğiiz konu anlatımlı ve soru çözmek için yayınevleri var mı ?

2) düz memuriyete değilde, herhangi başka kodla yerleşebilmek için milli eğitim onaylı bi kurstan belge edinmek gerekiyomuş ve haalk egitim merkezleri veriyomuş.
ama hangi kursa başvururulursa atamalarda işine yarar ? bilgisayar mı, muasebe mi, yoksa başkaa bi alan mı ?

3) memuriyete atandıktan sonra uzaktan eğitimle yada açıköğretim aracılıgıyla herhangi bi lisaans bölümü bitirilirse maasa yada konuma etkisi var mı ?

yardımcı olursanız cok sevinirim, çünkü bilen birine sorup yanıt almak dolayısıyla önünü görebilmek çok rahatlatıyo insanı ve şu sıralar bu konuda deli gii uğraş içindeyiz

tekrar hayırlı olsun :))

Hangi yayin bu acaba. Ne guzel yazmissin 2
Tane ozellikle 2. Isime yaricak. Birkac tane daha yazivereydin be arkadim ah super olurdu hala 5 ynlis ypyrm dikkatsizligin payi buyuk oda ayri dert

Günaydın kizlar ben geldim İnternetim kesildi yine kota dolmuş 4 gun giremedik neteBirgun anayasa çalıştım 3 günde coğrafyadan beyaz kalemin modüler soru bankasını bitirdim ilk 2 gun 200 soru dünde 300 soru coZdum coğrafyadan bir soru bankam daha bitti bügünde tarih soru bankası bitecek 6 test var 15 er soruluk Bugün türkce ve tarih çözücem kahvaltıya gidicez esimle Geldigimdede tarih türkce çözücem Yarın başvurular başlıyor kılavuz nezaman yayınlanacak acaba hangi hesaba para yatacak :26:

hiçbir fikrim yok ne yazık ki
ben önce başvuru için bir okula giderim
oradan nereye ne yatıracağımı öğrendikten sonra ona göre hareket ederim diye düşünüyorum canım
maşallah yine soru bankalarını devirmişsin canım

ablam geldi benimde dün
annemdeydik
yarında herkes bende
yarın da ders çalışamam
artık olduğu kadar
daha da zaman var ,baya bir ilerledik .

Benimde ablam geldi annemdeler yrn bizde gidicez anneme haftasonunda dayımın kızının düğünü var düğünden sonra Burdur'a esimin memleketine gidicez sonra asoss veya Altınoluk Akçay taraflarında bı otelde kalicaz 2-3 gun kafa dinliycez daha oteli ayarlayamadik ama 2 soru bankası aldım tatilde onları çözücem çalıştıklarımı tekrar amaçlı tatil dönüşüme anayasa geometriyi bitiricem sonra konularım bitticek ins. Soru çözümüne tekrarlara deneme çözmeye baslicycamTatilde o 2 kitabı bitirsem çok iyi olacak

bu hafta tatil haftası
pzt gece yola çıkıyoruz bizde okyonus
beypazarı-ankara-safranbolu-amasra gezcez
dünden beri organizasyon yapmaya çalışıyom kalıcamız yeri anca ayarladım çok zor ya

evet cnm inşallah bakalım . . .

cnm ya kafa dinlemekten tatilden bahsediyorsun ve iki kitap bitireceğim diyorsun . . .
bilemedim . . . :44:

bari o iki gün boşalsın bi kafan unutma bilgilerin çağırıldığında hatırlanabilmesi için düzene sokulması ve sınıflandırılması gerek bunun için de farklı şeylerle ilgilenip o alanı rahatlatmamız lazım cnm sen bunu bence pek yapmıyorsun okim çalışmak kadar bu da çok önemli . . .
hani duyarız nice çok çalışıp sınav anında put gibi kalıp hiç bir şeyin aklına gelmemesi halini yaşayanları bilmem anlatabildim mi ?

bu hafta tatil haftası
dünden beri organizasyon yapmaya çalışıyom kalıcamız yeri anca ayarladım çok zor ya

cnm geçen haftalarda beypazarı şenlikleri vardı ankarada . . . çok güzel oralar gitmeyi planlamıştım bende şenliklerde ama olmadı . . .

Yok canım otelde fln çalısmam evdeyken çözerim test o yüzden götürülen kitap çok yogun çalışamıyorum zaten sıcaklardan Günde 200 soruyu zor coZuyorum Ben calismayi bırakırsam bir daha toparlayamiyorum o yüzden hergün test çözmeye gayret ediyorum toplasan günde en fazla 2 saat calisiyorum

bu hafta tatil haftası

Biz hala otel bulamadık Siz kim kim gideceksiniz tatlım kaç gunlugune

anladım okim yıpratma kendini . . .

Biz hala otel bulamadık Siz kim kim gideceksiniz tatlım kaç gunlugune

ailece canım
pzt gece çıkıcaz önce salı beypazarı salı akşam ankara orda kalıcaz sonra çrş ankara gezicez akşam safranboluya geçicez çrş safranboluda kalıcaz perşembe orayı gezicez duruma göre amasra gezcez perşembe akşam ist e dönüş hep benim başımın altından çıkıyo

anladım okim yıpratma kendini . . .

Sabuncum aldığın coğrafya soru yağmuru bende var bu hafta aldım daha başlamadım tarih 25 li denemede var ondanda 10. Denemedeyim sorulari bana zor geldi biraz 20 doğru 10 yanlış falan çıkıyor hepSen başladınmi kitaplara

Bİzde baya gezicezTatil iyide sıcaklar olmasa esim Antalya'ya gitmek istiyor tatile ben bayılırım orLarda istemiyorum daha Ege'de karar kıldık ama otel yok daha Burdur canakkale zaten 12 saat çok zor geliyor bana yolculukGuiet yrn sinav başvuruları başlıyor hangi hesaba para yatacak yrn mı belli olacak ben 2010 da kayıt yaptırdım girmedim şifremizde bilmiyorum yeni şifremi alıcam ozaman bekarım şimdi evlendim medeni hal degisikligi sorun olmaz dımı

ege candır ya ama yüzmeyi çok istiyosan heveslenme çünkü git git aynı yerde deniz ben ayvalığa gitmiştim 2 sene havuza girdim hep

şimdi canım ziraate gidiyosun kpss önlisans başvurusu yapıcam diyn kimliğini veriyon parayı yatırıyon dekont elinde kalıyo.sonra merkez okullardan birine gidip şifremi alıcam diyosun 3 tl verip yeni şifre veriyolar sana.sonra eve gelip netten osym sitesine girip 2010 da başvurun olduğu için .kendi kendini kayıt ettiriyon
parayı yatırmadan sayfa açılmıyo bilgin olsun
medeni durumuda sen bieysel başvru yapcan ya netten o zman kendin değişitiyorun.en son öleydi değişiklik olup olmadığını şifre alırken görevliye sor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…