2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bak böyle aklımda kalır işte çok sağol
sabuncuğum canım sorumu acıklamışsın canım teşekkür ederim
çok sağol canım sen harıkasın
canım geometri soruları temel kavramlar cıkıyor demişşin inşallah bildigim yerler ğelir de yaparım geometride de konular bitmedi
artık ne yaparsam o kar canım

hale ciğim hoşgeldin
acıköğretim sınavın varmış
allah sanada kolaylık versin

ben dün kayınvaldedeydim
bugünde eşim izinli
buğünde ders yok bana
simdi herkes kalkmadan biraz bakacağım matematik
o bana kar olur artık

sabunnnnnnnnn evet uyguladım ve oldu canım
ben liseyi sayısal bitirdim aslında
ki bu mutlak değer vs.en kolay gelen konulardı
matematikte anlaşılmayacak konu yok
çünkü bulmacaya benzer ,kolaydır
ama ben liseden mezun olalı 19 yıl olmuş
bizim zamanımızda başarılı isen 2,5 yılda bitirebiliyordun
bende liseyi 2,5 yılda bitirmiştim

sabuncuğum ben matematik konularının mantığını anlarsam oluyor ,başka türlü matematik olmuyor ki zaten

bu kısmını anladım mutlak değerin
çok mutlu oldum sabuuuuuuuuunnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

Hoşbuldum çok sağol.Hepimize kolay gelsin.ben liseyi bitireli 4 sene oldu ben bile unutmuşum seninki hayli hayli normal artık

kağıt kalem yok yanımda ama d diyorum cevaba

bu soruda 5x[SUP]4[/SUP]+3x[SUP]2[/SUP]+2x demiş ya bu 10 tabanında açılımıdır

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ben geldim maşallah iyi çalışmışsınız ben de iyi gezdim

bugün artık deneem çözücem konu çalışmıcam 2 hafta kaldı artık pek umudum yok nedense.2014 e daha çok çalışıcam galba yada bankada kalıcam of bilmiyorum.elimden geleni yapıyım da

eee ne var ne yok bakalım

Günaydın tatlım hosgeldin ozlettin kendiniDayımın kızının dugunu var kuaföre gittik erkenden bizim haricinizde 4 gelin daha varmış bizi aradan çıkardılar şimdi geldik eve Çalışabildiniz kadar çalış elinden geleni yap Bende şimdi tarih coğrafya çözücem bir kaç saat çalışayım aksam düğün var yarında Mevlüt var gecede Burdur'a yola çıkicaz Pazartesi gunü Burdur'da olacağız

valla bende özledim sizleri
arada girip okudum bi kaç sayfa
valla elimden geleni yapıcam artık başka çaresi yok
maşallah sen sınavdan sonra napcan okyonus kuaförden geldin ders çalışıyon azcık dinlen canım benim ya

Sınavdan sonra ben boşluğa düşerim kesinAblam kızı var 3 yasında hep tepemde teyze teyze peşimde hep o dün öğle uykusuna yaptığında 100 tarih 50 coğrafya coZdum Şimdide fırsat buldum bir kaç saat test çözücem çok çalışamıyorum zaten ama boşta geçirmiyorum gunuTatilden dönünce bu ay sonuna kadar anayasayı bitiricem kısmetse sınava 2 ay kala konular bitecek hesaplarıma göre giderse kalan zamanida tekrarlar soru çözümü denemeye ayıracak kısmetse Allah yardımcımız olsun ins. Yüzümüz güler bu sınavda

günaydın cnm valla ben daha tarh-coğrafya-vatandaşlık konu eksiklerimi bitiricem
son haftaya girincede çıkmş sorulara bkcm..
trkçe çıkmş sorulardan bakçm artk...
benmde umudum yok bu sene

günydn cnm
cici mi oldun sen şimdi
valla azmine hayranım he..
düğün müğün dinlemek yok
üstelk senin sınavn daha eylülde demi cnm ..az kendine dinlenmeye zmn ver ya..ben 3 gün full açlışınca beynm yoruluo..

Selam kızlar.Valla okyanustaki azme hayranım maşallah diyeyım . Guit sen denemelerde kaç net yapıyorsun. Bence umutsuzluga düşme

Süslendik geldik Ben çok yorgun çalışamıyorum zaten fırsat olmuyor dün 100 tarih 50 coğrafya çözebildim Başvuruda yaptım iyice sardı KPSS heyecanı benim sinav Eylül'de kısmetse

Selam kızlar.Valla okyanustaki azme hayranım maşallah diyeyım . Guit sen denemelerde kaç net yapıyorsun. Bence umutsuzluga düşme

Canım ben calismayi bırakında bir daha toparlayamiyorum o yüzde elimden geldiğince çalısmaya gayret ediyorum Gecen gun 30 türkce coZdum o gun öyle gecti. Ama O bile kar benim icin

Son düzenleme:
aslında tırsmak değil ama telaş yapıyorum işte ya lisansta kimbilir kaç kişi var

kızlar bu arada tencerem kargoya verilmiş bugün haber verdiler ayrıca ürün istenmiş

aslında tırsmak değil ama telaş yapıyorum işte ya lisansta kimbilir kaç kişi var

kızlar bu arada tencerem kargoya verilmiş bugün haber verdiler ayrıca ürün istenmiş

hoşgeldim canım
gözün aydın
tenceren geliyor
sorum var

sadri bir işi basrinin 2 katı günde kadrinin 3 kati günde bitiriyor
hep beraber 2 gün çalıştıktan sonra sadri işten ayrılıyor
basri ve kadri beraber 4 gün daha çalıştıktan sonra iş bitiyor
eğer sadri bu işi tek başına yapsaydı
bu işi kaç günde bitirebilirdi

cevap 7 arkadaşlar
ben çozmeye çalıştım
ama bazı yerlerde işlem hatası mı yapıyorum anlamadım
bir çözüm yoluma bakın lütfen

sadri 6v
basri 3v
kadri 2v günde yapıyor
(1/6v+1/3v+1/2v)*2=12/6v

sadri işten ayrılıyor
basri ve kadri yapmaya 4 gün daha devam ediyor ve iş bitiyor
(1/3v+1/2v)*4=20/6v işin tamamı

eğen basri tek yapsaydı bu işi
1/6v*x=20/6v den 20 buluyorum ben
cevap 7 olacak ama

ama siz başka yollardan buluyorsunuz dur belki
siz nasıl çözersiniz bu soruyu

Son düzenleme:

canım işin tamami 32/6v oluyo ordan 32 buldum ben

Soruda basriyi soruyormus v 32/6 çıktıya basride 3v idi
32/6*3 burdan basri 16 gün çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…