yani bencede yanlış basılmış...
seduluyla aynı cvpları vermişiz..bak sende aynı düşnmüşsüünn...
tamam canım
haydi bende çıktım
çalışıyoruz çalışıyoruz da ...ne olacak halimiz
bazen bırakmayı düşünüyorum ben çalışmayı
bir çacık olmaz benden diye
yüksek öğretim kurumu olması gerek
onların kendi kanunları var
ya kızlar şu kpss puan hesaplama şeyleri doğrumudur kieğer öyleyse ben istediğim puanı şuanki seviyem ile alabiliyorum
kaç puan alıyorsun
ya benm için barajj yani 70 i geçmem yeterli.. gk-gy den 70 net ,eğitimden de 70 net yapınca= 71 puan çıkıyo...bu netlere göre bu puan fazla geldi aslında bana....
şöle bi şey buldum.
Yükseköğretim, 1981de çıkarılan 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile akademik, kurumsal ve idari yönden yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Bu kanunla ülkemizdeki tüm yükseköğretim kurumları Yükseköğretim Kurulu (YÖK) çatısı altında toplanmış, akademiler üniversitelere, eğitim enstitüleri eğitim fakültelerine dönüştürülmüş ve konservatuvarlar ile meslek yüksekokulları üniversitelere bağlanmıştır. Böylece, söz konusu kanun hükümleri ve Anayasanın 130. ve 131. maddeleriyle kendisine verilen görev ve yetkiler çerçevesinde özerkliğe ve kamu tüzel kişiliğine sahip bir kuruluş olan Yükseköğretim Kurulu, tüm yükseköğretimden sorumlu tek kuruluş haline gelmiştir.
A ŞIKKI DA DEĞİL
Anayasanın 134. maddesi şöyledir:
"Atatürkçü düşünceyi, Atatürk ilke ve inkılaplarını, Türk kültürünü, Türk tarihini ve Türk dilini bilimsel yoldan araştırmak, tanıtmak ve yayınlar yapmak amacıyla; Atatürk'ün manevi himayelerinde, Cumhurbaşkanlığının gözetim ve desteğinde, Başbakanlığa bağlı; Atatürk Araştırma Merkezi, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu ve Atatürk Kültür Merkezinden oluşan, kamu tüzelkişiliğine sahip 'Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu' kurulur. Türk Dil ile Türk Tarih Kurumu için Atatürk'ün vasiyetnamesinde belirtilen mali menfaatler saklı olup kendilerine tahsis edilir. Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumunun; kuruluşu, organları, çalışma usulleri ve özlük işleri ile kuruluşuna dahil kurumlar üzerindeki yetkileri kanunla düzenlenir."
büyük ihtimal olmaz canım.
benimde hep denemelerimde artar yarım saat
hatta son girdiğim kpss de 40 dakika arttı matematikleri komple baştan çözdüm tarihe de göz atma fırsatım olmuştu.
selam kızlar ben evde yaptgım denemelerde hep yarım saat artıyo dershanede de artıyo sınavda yetıştırememe gbı bı durum olur mu ki
canım benim ablam mat çalışmadı temeli yoktu.yinede 9 mat yaparak
2010 yılında 86 puan aldı
bu çok enteresan bir şey ama ya . . . yani sürenin 40 dakika kadar artması demek gerçekten çok güzel . . . 120 soruyu 80 dakikada çözmek ki bu sorulara paragraflar da dahil . . . puanların nasıl sedu bu performansla ?
cnm abalan atanmıştı di mi nereye atandı ve kaçıncı atamada gitti ? 3001 miydi tercih alanı . . .
okyanusum ihtiyacın hedef süre sonucu var mı sende bilmiyorum ama matematikteki yoğun oyamanmalarım sonucunda hemen aldım içinde 25 deneme var ve süreli . . . yaptığın netleri tuttuğun süre bazında değerlendirmelerde var . . . faydası olur yoksa al ben aldım başladım cnm . . .
cnm aynen öle yap bu süre beni yedi okyanusum bu gün sınavda mesela farklı bir taktik denedim göya ama yok ya yetişmiyo okyonusum ya . . . dk tutarak test çözme devri başlamıştır cnm özelliklede matematikten . . .
45 dakikada 18 soru çözülür mü ya . . .
kuit ya güzel bi hareket bu . . .
ya kızlar şu kpss puan hesaplama şeyleri doğrumudur kieğer öyleyse ben istediğim puanı şuanki seviyem ile alabiliyorum
kızlar herkese günaydın,son günleri nasıl değerlendirelim lütfen yardım edin,hadı fikirleir söyleyelim
bu çok enteresan bir şey ama ya . . . yani sürenin 40 dakika kadar artması demek gerçekten çok güzel . . . 120 soruyu 80 dakikada çözmek ki bu sorulara paragraflar da dahil . . . puanların nasıl sedu bu performansla ?
cnm abalan atanmıştı di mi nereye atandı ve kaçıncı atamada gitti ? 3001 miydi tercih alanı . . .
okyanusum ihtiyacın hedef süre sonucu var mı sende bilmiyorum ama matematikteki yoğun oyamanmalarım sonucunda hemen aldım içinde 25 deneme var ve süreli . . . yaptığın netleri tuttuğun süre bazında değerlendirmelerde var . . . faydası olur yoksa al ben aldım başladım cnm . . .
okyonussssssssssssssssssssssssssss denemeden kaç aldın cnm ?
cnm evine geçte vtandaşlık çalışıcaz . . .
Alıcam canım onun 5li setini her dersin denemesi var icinde bu ay alıcam hedef süre sonuc setini
Dün donduk eve canım artık evdeyim bugün denize gittik yeni geldik yemek yiyip coğrafya türkce tarih mat hepsinden test çözücem birer testte olsa vatandaşlık için gun belirleyelim başlayalım artıkSen neler yaptın bugün ben baya saldum artık toparlayacak bu arada denemeler bir haftaya belli olur dediler msj gelicek tele gelmedi daha bir kaç güne gelmezse ariycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?