2011 de alan grubu girdiği için gk gy daha zordu o yüzden daha az nete daha çok puan geldi ihtiyacın sitesi 2011'i baz aldığından dolayı puanları biraz fazla gösteriyor ama başka nereden puan hesaplanır derseniz bir şey diyemem google dan bakmak lazım:)
2010 yılında da kopya olayından dolayı netler çok yüksek olduğundan çok nete az puan geldi o yüzden 2010 2011 arası şeklinde düşünebiliriz puanımızı
lisans sınavı yaklaştıkça kimse daha uğramıyo buraya . . .
sormayın kızlar ya valla iyi değilim moralim yerlerde
deneem yaptım 76 aldım
sormayın kızlar ya valla iyi değilim moralim yerlerde
deneem yaptım 76 aldım
sınava son 3 gün :18: kızlar türkçede hsls 2 soru tipinde yanlış yapıyorum önerebileceğiniz bir çözüm tarzı ve şiffre var mı ?
1-aşg hang düşüncenin skışını bozmakadır.
2.parça iki paragrafa ayrılmak isterse ikinci paragraf hangi cümleyle başlar.
bazı sorular basit oluyor direk burdaym diyor yapabiliyorum ama bazılarını yapamıyorum:44:
benim yaptığım denemelerde de ancak 70 alabiliyorum
canım bence gercek sınavda daha dikkatli olunacak
hatalar az yapılacak insallah
sen moralini hiç bozma
kuit sınavından 80 den aşağı not almicaksın cnm ya içime doğdu şu mesajı gördüğüm gibi hissettim . . . 70 li gelmicek puanın .
sınava son 3 gün :18: kızlar türkçede hsls 2 soru tipinde yanlış yapıyorum önerebileceğiniz bir çözüm tarzı ve şiffre var mı ?
bazı sorular basit oluyor direk burdaym diyor yapabiliyorum ama bazılarını yapamıyorum:44:
Allah yardımıcımız olsun son günler:18: en az 80 almam lazım
Beraat kandiliniz mübarek olsun KPSS yoldaşlarım Allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarınız kabul olsun ins.Bugün çalışamadım biraz sonra başlıcam birkaç saat test çözücem sabuncum cuma gunü vatandaşlığa başlayalım sende musaitsen bu iki haftada vatandasligi baya kolaylaşalım yarın evi temizliycem uzun sürer 20 gündür geziyoruz cuma gunü esim mesaiye başlıcak bir tek yemek yaparım bol bol çalışırım
Bugün ihtiyac akademiyle konuştum 8 Türkiye geneli sinav kalmış hepsine kayıt yaptırmak istiyorum dedim yarın arayacaklar bakalım toplu hepsini kayıt yaptırıcam nasipsetoplu kayıt yaparız dedi ama eğer toplu yapmazlarsa her hafta gidip sinav için yaptırırım kayıt tüm sınavlara giricem Türkiye geneli belki 10 tane olabilirmiş her hafta girerim yıyı olur bir sinav ben çözerim evde birde denemeye girerim yeter :)hbr bekliyorum Bakalım
kolay gelsin okyanus
sen tatile çıkalı 20 gün mü olmuş zaman ne çabuk gecmiş
vatandaşlığa başlayalım kızlar
belki ben online olamam siz çalışırken ama sorularınız bana da fikir olur
çözmeye çalışırım
kızlar kafama denemelerde takılan 2 soru va r
size de sorayım
türk ordusu hangi savaş sonrası sakarya ırmağının doğusuna çekildi
----------
kpss 2010 önlisan s sorusu şimdiki soru
1929 dünya ekonomik bunalımının yaşanması sonucu türkiye ne yapmıştır
cevap izmir türkiye iktisat kongresinin toplanması
izmir iktisat kongresi 1923de toplanmadı mı
ben devletçilik politikasına geçildi sıkkını işaretlemiştim
siz ne düşünüyorsunuz bu konudu
allah kolaylıklar versin hepinize
allah yardımcınız olsun
bir mat. sorusu soracağım simdi kızlar
a ve b şehirleri arasındaki uzaklık 600 km dir a noktasındaki hareketli harekete başladıktan 2 saat sonra b noktasındaki hareketli a ya doğru harekete geçiyor her iki araç c noktasında karşılaşıyorlar
buna göre cb uzaklığı kaç km.dir
360
240
120
80
60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?