2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

2010 yılında da kopya olayından dolayı netler çok yüksek olduğundan çok nete az puan geldi o yüzden 2010 2011 arası şeklinde düşünebiliriz puanımızı

valla sınav kolay olsa bi dert zor olsa bi dert,90 puan almak da çok zor,mat yükselmiyo bi türlü..cevaplar için teşekkür ederim..

sormayın kızlar ya valla iyi değilim moralim yerlerde
deneem yaptım 76 aldım

sormayın kızlar ya valla iyi değilim moralim yerlerde
deneem yaptım 76 aldım

benim yaptığım denemelerde de ancak 70 alabiliyorum
canım bence gercek sınavda daha dikkatli olunacak
hatalar az yapılacak insallah
sen moralini hiç bozma

sınava son 3 gün :18: kızlar türkçede hsls 2 soru tipinde yanlış yapıyorum önerebileceğiniz bir çözüm tarzı ve şiffre var mı ?

1-aşg hang düşüncenin skışını bozmakadır.
2.parça iki paragrafa ayrılmak isterse ikinci paragraf hangi cümleyle başlar.

bazı sorular basit oluyor direk burdaym diyor yapabiliyorum ama bazılarını yapamıyorum:44:

düşüncenin akışını bozan cümle genellikle kısa oluyor . . . ve tüm paragrafı okutmak içinde sona yakın bulunuyor . . .
iki paragrafa ayrılma paragraflarında da genellikle anlatılan olayın, olgunun farklı bir tarafına değinilecekse 2. paragraf başlatılıyor ya da tamamen farklı bir şeyden bahsedilecekse ki onu zaten ayırt edersin . . . buradaki odağımız FARKLI YÖN .
belki yardımcı olur . . .

Beraat kandiliniz mübarek olsun KPSS yoldaşlarım Allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarınız kabul olsun ins.Bugün çalışamadım biraz sonra başlıcam birkaç saat test çözücem sabuncum cuma gunü vatandaşlığa başlayalım sende musaitsen bu iki haftada vatandasligi baya kolaylaşalım yarın evi temizliycem uzun sürer 20 gündür geziyoruz cuma gunü esim mesaiye başlıcak bir tek yemek yaparım bol bol çalışırım

Bugün ihtiyac akademiyle konuştum 8 Türkiye geneli sinav kalmış hepsine kayıt yaptırmak istiyorum dedim yarın arayacaklar bakalım toplu hepsini kayıt yaptırıcam nasipsetoplu kayıt yaparız dedi ama eğer toplu yapmazlarsa her hafta gidip sinav için yaptırırım kayıt tüm sınavlara giricem Türkiye geneli belki 10 tane olabilirmiş her hafta girerim yıyı olur bir sinav ben çözerim evde birde denemeye girerim yeter :)hbr bekliyorum Bakalım

Son düzenleme:
kızlar kandiliniz mübarek olsun

benim yaptığım denemelerde de ancak 70 alabiliyorum
canım bence gercek sınavda daha dikkatli olunacak
hatalar az yapılacak insallah
sen moralini hiç bozma

bilmiyorum ya strese girdim iyice

kuit sınavından 80 den aşağı not almicaksın cnm ya içime doğdu şu mesajı gördüğüm gibi hissettim . . . 70 li gelmicek puanın .

ah canım inşallah inşallah

canım paragraf ayrılmak istense diye sorularda hiç okumadan numaralanmış olan cümlelerin ilk kelimelerine bak.bu,çünkü,ayrıca gibi kelimeyle başlıyosa ele.zaten 3 şık öle gidiyo yada 2 tane.kalan şıkta.bi önceki cümlenin açıklayıcısı oluyo onuda eleyebilirsin.ben öle yapıyorum paragrafı baştan aşağı okumuyorum yani

Allah yardımıcımız olsun son günler:18: en az 80 almam lazım

amin canım amin inşallah :13:

amin canım allah razı olsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün dua edeni bol bol hakkımızda en hayirlisi olsun

kolay gelsin okyanus
sen tatile çıkalı 20 gün mü olmuş zaman ne çabuk gecmiş

vatandaşlığa başlayalım kızlar
belki ben online olamam siz çalışırken ama sorularınız bana da fikir olur
çözmeye çalışırım

kızlar kafama denemelerde takılan 2 soru va r
size de sorayım

türk ordusu hangi savaş sonrası sakarya ırmağının doğusuna çekildi

----------
kpss 2010 önlisan s sorusu şimdiki soru
1929 dünya ekonomik bunalımının yaşanması sonucu türkiye ne yapmıştır

cevap izmir türkiye iktisat kongresinin toplanması

izmir iktisat kongresi 1923de toplanmadı mı

ben devletçilik politikasına geçildi sıkkını işaretlemiştim

siz ne düşünüyorsunuz bu konudu

Gunaydin KPSS yoldaşlarım Kahvaltı edip esimle temizlik yapacağız Artık bu ikibicuk ay esim mesaiye gidince tekrar uyumuycam sahah 7 de ayaktayim geç 11bucuk gibide yaticam baya çalısmaya fırsatım olur bu sayede sabah sakın sakın çalışırım

allah kolaylıklar versin hepinize
allah yardımcınız olsun

bir mat. sorusu soracağım simdi kızlar
a ve b şehirleri arasındaki uzaklık 600 km dir a noktasındaki hareketli harekete başladıktan 2 saat sonra b noktasındaki hareketli a ya doğru harekete geçiyor her iki araç c noktasında karşılaşıyorlar
buna göre cb uzaklığı kaç km.dir
360
240
120
80
60

Son düzenleme:

Turk ordusu kutahya Eskişehir savaşında yenilmesiuzerine Sakarya ırmağının doğusuna çekiliyor

240 buldum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…