olur cnm fazla detaya girmeden halledeceğiz gör bak 12 de 12 yapıcaz . . . ben inanıyorum bize . . .
cnm süpermiş ya . . . harika evi birlikte kirletiyorsunuz sonuçta birlikte temizlemeniz çok şık . bayıldım vallahi . . . yapabiliyo mu barı ?
benimkine bi gün dedim ki - soruyo napabilirim ???? napabilirim ???? (bi gün onlarda kahvaltıdaydık) bari çaydanlığı boşalt dedim yani eski çayı çöpe dökecek, başladı mı çaydanlığın içinde kalan çayıda çöpe süzmeye . . .hiç akıl kesmiyo yani, o çöpün dibine birikir bu çay sonra çöpü çıkaramayız kovasından şapur şupur . . . hiç ! dedim bırak bırak ve göz görüş alanıma da girme bi müddet . . .
hey 15 li denem 7 kaynak ihtiyaç
canım şimdi a yola çıktıktan 2 saat sonra b çıkıyosa a=60km/sa.2sa=120 km ilerliyo
yani kalan yol 600-120=480 km yol kalmış
aynı saatte gidicekler saat x olsun
60.x+20.x=480
x=6 saat te karşılaşıyolar.
c noktası a ve b ortasında
cb bulucaz
6.20 =120 canım
kilogramı 60 kuruştan alınan yaş incir kurutulduğunda ağırlığın %40 ını kaybediyor.kuru inciin satışındn %20 kar elde edilebilmesi için kuru incirin kg ı kaç kuruşa satılmalıdrı?
şunuda 120 buldum lakin bir alengillilik yoksa . . .
Yapıyor canım eli çok yakışıyor ütüsünü falan yapar kendi3 gundur sabah kahvaltıyı o hazırladı o topladı temizliği beraber yaparız tek yapma diyor o nöbetçiyken ben yapıyorum can sıkıntısına Çıkardığını katlar yatağını düzeltir o yonden şanslıyim arkasini toplamiyorum hic dolabı falan toplu hep yemeklerden sonra masayı o siler mesela o onun gorevi bulaşıkları birlikte yerleştiririz denk geldiginde çok yardımcı oluyor bana Sen yap ben yap yok bizim evde kime ne is denk gelirse yapıyoruz kuzenim eşi yapmaz mesela temizlik yemek ütü bayanın ısı diyor benimki yorgun olduğumda kahvemi bile yapar getirir ben çalışsamda zorlanmam esim yardımcı oluyor çok saolsun
moralini bozma kuitim böyle sorularla cnm ya . . . pek bi şey kalmadı sınavına yani o yüzden . . .
öyle açık ve net anlatmışsın ki
teşekkirler kuit
x ve y doğal sayılar olmak üzere
27!=2[SUP]x[/SUP].y eşitliğinde x kaç farklı değer alır
bunu yapamadım
x ve y reel sayı olmak üzere
-2<x<=4
-6<y<2 olduğuna göre x[SUP]2[/SUP]+y[SUP]2[/SUP] toplamının alabileceiği en büyük tam sayı değeri en küçük tam sayı değerinden kaç fazladır?
x reel sayı olmak üzere
x[SUP]2[/SUP]-8x+a ifadesinin alabileceği en küçük değer -1 olduğuna göre a sayısı kaçtır?
su ile dolu bir kabın ağırlığı 120 kgdır.bu kaptaki suyun ağırlığı boş kabın ağırlığının 17/3 katı olduğuna göre kaptaki suyun 2/17 si boşaltıldığında kabın ağırlığı kaç kg olur?
kilogramı 60 kuruştan alınan yaş incir kurutulduğunda ağırlığın %40 ını kaybediyor.kuru inciin satışındn %20 kar elde edilebilmesi için kuru incirin kg ı kaç kuruşa satılmalıdrı?
şekil çizemediğimiz için biraz düşüncez kızlar
şimdi dikdörtgenler prizması düşünün ama üstü açık.taban aygıtı 2cm ve 4 cm.yüksekliği 8 cm olan kalemlik bu.kalemliğin 1cm[SUP]2[/SUP] sini 3 kuruşa boyuyuo.buna göre bu kalemliğini içini dışını yani tüm yüzeyi kaç kuruşa boyar
cnm vallahi harika . . . aslında ben erkeklerde de bulmuyorum yani annesi nasıl eğitim verirse öle gidiyo . . . yapamayanların suçu değil yani . helal olsun annesine !
X[SUP]2[/SUP]+y[SUP]2[/SUP] bu soruyu 30 buldum :26:
klasik matematik geleneği olarak ben bu soruyu dün gece 12.30 gibi çözdüm cevap 120 doğru sabuncum.
ama şimdi bu soruyu çözemiyorum nasıl bulduğumu hatrılamıyom
cnm vallahi harika . . . aslında ben erkeklerde de bulmuyorum yani annesi nasıl eğitim verirse öle gidiyo . . . yapamayanların suçu değil yani . helal olsun annesine !
valla ben zarzor peynirli yumurta yaptırıyodum 1 kere yaptı
ama huyuna gidiyom bak ilerde evlenince akşam film keyifleri yapmamız için birlikte iş yapmamız lazım ki keyfimiz uzun sürsün diyorum
yoksa ben yemek hazırla sofra kur bulaşık yıka derken sen uyuyakalırsın valla cıngar çıkararım dedim tamam aşkım diyo korkulu gözlerle
cnm ben kuruşlarla uğraşmayı sevmediğimden liraya çevirdim hemen kilosu 60 krş sa 10 kilosu 6 lira yapar
10 kilo yüzde 40 ını kaybediyosa 6 kilo kalır yani 6 kilosu bana 6 liraya geldi
yani 1 lirası 1 liraya geldi bana %20 kar istiyosa 1200 e satmam lazım . . . ama 10 kilosunu. . . 1 kilosu 120 yapar 10 kilo üzerinden hesapladık çünkü kuruştan muruştan kurtulmak için . . .
Aynen öyle canım esimin arkasın gittik tatilde annesi anlatıyor sarma fln sarıyormuş oğluHer ise soktum öğretim diyor kadın
taktiğeeeeeeeee bakkkkkkkkkk kullanıcam bunu kuit . . .
Guiet a sayısı -7mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?