ben burayı acıp bakmadım. bakma geregını de duymadımm... ınsanlar ne şekilde karalayacagını şaşirmiş artık her olayı..
günaydın herkese mutlu pazarlarBen çalışmaya başlayalı 2 3 hafta oldu matematiğin yarısına geldim.Daha da çok ders var .Tarih bilgimde daha taze gerçe aöf için çalıştım ama öyle böyle geçtim . Coğrafyayla vatandaşlık korkutuyor beni .:18: Bu ara yetiştiremeyecekmişim gibi korku sardı içimi . 16 aylık kızım var bi de .Bi de zırt pırt gelip kalan eşimin ailesi .Sık sık çalışıyorum ama ümidimi kaybetmek üzereyim bakalım hayırlısı Zaten kopyaymış yok bilmem ne diyorlar ya içim şişti artık össye girdiğimde seneninde çalınmış hep .Ayy çok mu şansızım ne .İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
arkadaşların hafızaları sadece uzun soruları hatırlayabiliyor sanırım o kadar öğrenciden bir tanesi bile 3 kısa güncel soruyu hatırlayamamış!
Ben de sınava dün girdim.Bu gün de şu aşağıdaki linki buldum.Farklı bir çalışma sistemi oluşturulmuş kısıtlı vakti olanlar için.Mutlaka bak derim(sınava çalışmış biri olarak
Süper KPSS Genel Kültür Seti: YORUMLAR
Online Kpss Deneme Sınavları soruları,testleri KPSS CAFE Bu linkte de 6 yayınevinin denemeleri var.Konular bitince süre tutarak bol bol deneme çözmek lazım.Süre yi ve sınav heyacınını iyi kontrol etmek lazım.Normalde türkçeyi 25 dk da çözerdim.Dün 40 dk olmuştu zor bitirmiştim.Süre uzadıkça panikledim.Çünkü dönmem gereken boş bıraktığım sorular vardı.O paniklede bir an soruları anlamakta zorlandım.Ama şöyle düşünmek lazım sana zorsa herkese zor.O anki paniği kontrol etmek 3-4 net kazandırır.Umarım bebeğinle mutlu mutlu kazanmanın sevincini yaşarsınız.Eve gelenlere de ev işi yaptır.Yemek ütü temizlik.Otur rahat rahat dersini çalış şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?