2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bir sitede yer alan bir bilgi:

Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.

Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında "Deneme sınav 2" ibaresi çıktığını belirtti.

Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Kızlar pkk yapmış çamur atıyor başkalarına karalama politikası.
Allah pkk nın belasını versin.

arkadaşların hafızaları sadece uzun soruları hatırlayabiliyor sanırım o kadar öğrenciden bir tanesi bile 3 kısa güncel soruyu hatırlayamamış!

ben burayı acıp bakmadım. bakma geregını de duymadımm... ınsanlar ne şekilde karalayacagını şaşirmiş artık her olayı..

her sınav sonrası turkıyede boyle haberler okuduk..
yanı osymyi her sene bu haberlerle karsı karsıya getırmelerıne ragmen.ve basın yayım bu kadar ırdelerken her konuyu , osym kalktı gıttı beysz kalemın sorularını çaldı mı..
soru hazırlyacak olan,bu işten maaşalan ve para kazananlarda hesapsız, kıtapsız yangelip yattı mı yanıı..ben ınanmıyorum ..

Son düzenleme:
Gunaydin hanımlar nasilsiniz Kahvaltı edip ders alışıcam bakalım aksam kitap siparişi verdik yine x yayıncılığın tarih,coğrafya,türkce ,vatandaşlık ders notlarını ve lisans yargı modüler soru bankası setini 42.5 tl tuttuSalı gunü elimde olur herhaldeBu ay sonu o sete başlıcam vatandaşlığı toparlayın önümüzdeki ayda deneme alıcam bol bol

günaydın herkese mutlu pazarlar Ben çalışmaya başlayalı 2 3 hafta oldu matematiğin yarısına geldim.Daha da çok ders var .Tarih bilgimde daha taze gerçe aöf için çalıştım ama öyle böyle geçtim . Coğrafyayla vatandaşlık korkutuyor beni .:18: Bu ara yetiştiremeyecekmişim gibi korku sardı içimi . 16 aylık kızım var bi de .Bi de zırt pırt gelip kalan eşimin ailesi .Sık sık çalışıyorum ama ümidimi kaybetmek üzereyim bakalım hayırlısı Zaten kopyaymış yok bilmem ne diyorlar ya içim şişti artık össye girdiğimde seneninde çalınmış hep .Ayy çok mu şansızım ne .İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.

Ben de sınava dün girdim.Bu gün de şu aşağıdaki linki buldum.Farklı bir çalışma sistemi oluşturulmuş kısıtlı vakti olanlar için.Mutlaka bak derim(sınava çalışmış biri olarak

Süper KPSS Genel Kültür Seti: YORUMLAR

Online Kpss Deneme Sınavları soruları,testleri KPSS CAFE Bu linkte de 6 yayınevinin denemeleri var.Konular bitince süre tutarak bol bol deneme çözmek lazım.Süre yi ve sınav heyacınını iyi kontrol etmek lazım.Normalde türkçeyi 25 dk da çözerdim.Dün 40 dk olmuştu zor bitirmiştim.Süre uzadıkça panikledim.Çünkü dönmem gereken boş bıraktığım sorular vardı.O paniklede bir an soruları anlamakta zorlandım.Ama şöyle düşünmek lazım sana zorsa herkese zor.O anki paniği kontrol etmek 3-4 net kazandırır.Umarım bebeğinle mutlu mutlu kazanmanın sevincini yaşarsınız.Eve gelenlere de ev işi yaptır.Yemek ütü temizlik. Otur rahat rahat dersini çalış şekerim.

arkadaşların hafızaları sadece uzun soruları hatırlayabiliyor sanırım o kadar öğrenciden bir tanesi bile 3 kısa güncel soruyu hatırlayamamış!

Dün ben de sınavda çok zorlandım.Bir de çalıntı haberini duyunca sinirlendim.Ama şöyle de bir mantık hatası var.kk olarak sınav sorularını çaldık diyelim .Sınavdan hemen sonra daha resmi olarak sorular yayınlanmadan cart diye kk da soruları yayınlar mıyız?Soru çalmak için tonla güvenliği geçip bin türlü riske girsek bir de sınavın iptal olmasını göze alabilir miyiz?Bir an üzüldüm ama insanların sınav motivasyonunu düşürmek için yapılmış bir provakasyon olduğunu düşünüyor ve kendimi rahatlatıyorum.Çünkü KİMSE KENDİ KENDİNİ ELE VERMEZ.

kopya olayı ile ilgili çok ciddi iddialar var hepsini buraya yazmak zor bilgi sahibi olmak isteyenler memurlarnetin lisans forumuna bakabilir en azından körüne körüne yapmışlardır ya da yapmamışlardır dememek adına yararlı olabilir

https://twitter.com/birselgulse/status/221652025983770624/photo/1 bu tweet dün sabah 10 da atılmış bu bile sınavın bazı yerlerde ne kadar ciddiyetsiz yapıldığını gösteriyor bu arkadaş bütün soruların cevaplarını cep telefonuyla öğrenebilir internetten
not:benim sınavım çok da kötü geçmedi sınavın iptal olması ya da olmaması konusunda hiçbir beklentim yok ama bütün bu olanlar moral bozucu

Son düzenleme:

Koyverdim gitti işleri artık zaten Çok sağol canım çok faydası olacak

sen o kadar çalış adam girsin malum dersanelerden aldığı çalınmış sorularla ( daha doğrusu yök eliyle verilmiş sorularla) atansın Allah bu cemaatin belasını versin milyonlarca insanın hakkına girdiler!bu münafıklara inananları da ıslah etsin. bir de bu olanları pkk yaptı diye üstünü kapatıyorlar dağdaki pkk sanki gelecek memur olacak bu kadar komiklik olamaz! ösymnin yaptığı açıklamada acizlik sanki itibarı varmış da itibarını zedelemeye çalışıyorlarmış hadi ordan! güya öğrenciler o kadar soruyu aklında tutmuş da öyle servis etmişlermiş suçu kime atacaklarını şaşırdılar.

her sene her sınav sonrası aynı şey
kim çekicek yine ceremesini sınava giren hiç suçu olmayan insanlar
ösym kabul etse bikez daha tekrarlansa ne olcak
olan yine sınava hazırlanıp o kadar emek dökenlere oldu
ne denir artık iddialar bile can sıkmaya yetip arttı

Arkadaşlar facebooktaki ''KPSS'nin iptali için dava açıyorum. Desteklerinizi bekliyorum''. grubuna katılmanızı bekliyoruz. 27 bin üye olduk. Tepki vermek yanlarında olmak istiyorsanız sizde katılın lutfen, destek olun.

arkadaşlar günaydın.sizlerden bir konuda yardım almam lazım.yardımcı kitap alıcam ancak hangisini ?

yargı yayınları mı alsam murat yayınları mı bilemedim.açıköğretimde murat yayınlarını tek gecerim ancak kpss de hiç bilgim yok

yargı mı murat mı hangisini önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…