2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım ben hiç bır zaman bır konudan 100 soru cozmedım daha...bravo yanıı..
zaten 3 test sorunca yanı 60 soru cozunce bıle mahvoluyorum...
çok bunalıyorum 1 konuya yuklenınce..ben 2 test turkçe
2 test tarıh
2 test cografya
şeklınde cözuyorum hergun.

ne bilim ben tablona baktım

bende aynen böyle buldum ama -4 5 ten büyük değilki
(sonsuz , -4] U [5,sonsuz) olmuyor mu çözüm kümesi

Ben sıkılsa da kalmıyorum masadan şart koyuyorum kendime bitmeden kalkimiycam diye Gelince türkce mat tarih çözücem sonra vatandaşlık calisicam aksam sabunla soru çözücem bugün kargoda gelir kitaplarım gelir bugun

-9>2x-1>9
-9+1>2x-1+1>9+1
-8>2x>10
-8/2>2x/2>10/2
-4>x>5

buraya kadar dogru mu kızlar..
Pekı cevap nasıl 4 oluyor..erısını yorumlayamıyorum ben
zapzup cum
bılemıyorum..
busoruya guıt baksın
guıt.-4>x>5
bundan sonrasını yorumlar mısısn cevap 4 müş.

canım > ler
> eşit olacak

Sorularımı tamamladım pazara gidip gelicem havada çok sıcak ama mecburen gidicem yemekli bisiler almam gerek Kizlar size iyi çalısmalar

burdakiler önlisans ve ortaöğretime gireceklermi ?? çok az kaldı bende önlisansa giricem 2 gündür kpss durumları yüzünden de istek sıfı r kitap yüzü açmıyorum yaa :26:

burdakiler önlisans ve ortaöğretime gireceklermi ?? çok az kaldı bende önlisansa giricem 2 gündür kpss durumları yüzünden de istek sıfı r kitap yüzü açmıyorum yaa :26:

Cogumuz onlisans ortaöğretimden giricez dediğin gibi az aldı ama bence istegini kaybedeceğine çalış bu kopya olayı hep vardı ilk defa olan birşey degil zaten nasipse kazanırsın ama sen elinden geleni yap gündemle pek ilgilenme rakiplerin harıl harıl çalışıyor şimdi vakit kitap kapatacak vakit degil bence seni sanırım asker esleri topiginden tanıyorum nişanlın astsubaydi

valla ben moralimi bozuyom bol bol kpss yele savaşam topiğindeyim okyonus

Baya çalkantılı ya her yıl problem sinav yapmayı bilmiyor bu osymOsym başkanımda açıklama yapmış kopya eğer varsa çekenler tespit edilip onların sınavı iptal edilecekmiş Kesin bizim sorularda çalıştırır ama nasalım çalışıyoruz umut kapısı iste Allah yardımcımız olsun okadar emek verdik ins. Memur oluruz

en son cemil çiçek ihtiyaçta bizden yanaydı.bide bu ali demir hakkında tv 8 geçen sene haber yapmış.adam profluğakopyayla gelmiş resmen başkasını makalelerini yayınlamış kendisinin diye.5 prof onay vericekmiş prof olmasına 4 ü reddetmiş 1 i kabul etmiş prof yapmışlar.adamın kendine hayrı yok bize nasıl olsun.bugün baya eylemler falan vardı.twetter çalkalanıyo valla

inşallah canım bu yapanların bi tarafından çıkar

Kimsenin yanına kalacağını düşünmüyorum. Ben ümidimi kaybetmedim.Çünkü yıllardır belki biz duymadan yok kopya yok torpille insanlar bir yerlere geliyorlar.Buna rağmen bileğinin gücüyle bir yere gelenler de var. Kontenjanlar zaten az daha da azalmış oluyor böylece ama Allah inşallah hakkımızı korusun .Moralimi bozmayaya çalışıyorum.

Bi de bu hileler sahtekarlıklar artık hayatımızla bütünleşmiş durumda en küçük örnek bi devlet hastanesinde hasta bakıcı tanıdığınız varsa bile daha iyi muamele görüyorsunuz.Dünya oyunlar komplolar üzerine kurulu. Artık hiç moralimi bozmuyorum böyle şeyler monoton geliyor.Elimden geldikçe daha çok çalışmaya çalışıyorum .Gün gelir belki iyilerde kazanır.

Son düzenleme:

İptal olsa yine sızacak sorular ben bunları Allah'a havale ediyorum canım ben 2010 da girecektim kopya çıktı bizim sinav kasimda oldu bende Tekirdağ'da ise girmiştim o haftasonu sinav oldu gelemedim girmemiştim bu kopya hep beni buluyorİns, çıkar gercekler ortaya ben konuya pek takılıyorum takırsam tam takılırım derse vurdum kendimi çok yazık bir dikiş tutturamadilar su sınavlarda olan aradakilere oluyor adamı olan oluyor memur ama haram zıkkım olsun o aldıkları maaşlar

okim cnm . . .

sabah okursun ilk konulara başladım ben tekrarlara vatandaşlıktan . . .

bi kaç soru sorup çıkacağım ;

gösteri-yürüyüşü,dernek kurma, toplantı ve gösteri yapma hakları hangi haklardandır ?

a sosyal ve ekonomik haklar
b kişisel haklar
c siyasal haklar
d özel haklar
e kamu hakları

dilekçe hakkı hangi haklardandır ?

a kişisel haklar
b sosyal ekonomik haklar
c siyasal haklar
d mülkiyet hakkı
e haberleşme hürriyeti hakkı

hakimin meseleyi hukuk yaratarak yasa koyucu gibi çözmesine ne ad verilir ?

a hukuki unsur
b kanun boşluğu
c kural içi boşluk
d örf ve adet hukuku kuralı
e hukuk boşluğu

cnm bu soruları ben yazdım . . . senin için okim . . .

c
c
b mi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…