cicim z tv videoları 2008 in cnm güncellermeler olan konulara dikkat ederek dinle . . .
b gibi geldi bana da . . .
okim bu gün vatandaşlığa başlamıyo muyuz ?
cnm ben bi giriş yapıcam bu gün hep unutmuşum hep . . . denemelerde 5 doğru 5 yanlış falan yapıyorum rezillik . . .deneme demişken cnm sen kaç aldın dershane denemelerinden ? izninde girmiştin hani ya . . .
tmm cnm ben bu gün ilk konuyu bitireceğim yarın da bana tekrar olmuş olur o zaman pekişir . . . sabahtan beri muharebeleri çalışıyorum çok sıkıldım vatandaşlık çalışacağım biraz . . .
cnm herkes çok zorlanmış özellikle türkçe ve coğrafyada anlaşılan . . . bende soruların açıklanmasını bekliyorum 4 gözle . . .
okim ne zaman bitiricen bunları cnm ?
kızlar bı mat sorusu sorucam
|2x-1|>eşit9
bı artılısına bı eksilısıne esıtleyıp yapıyoduk dımı 5 cıkması gerekıyo ama cevap 4 dıyo nasıl yapıyoduk ya?
cevap b mi ki ?
Hepsinde dolaylı tümleç nesne yüklem b de zarf ta var :26: Daha konu çalışmadım yanlış hatırlıyor olabilirim tabi
canım bende bılmıyorum
orda sormuşbır arkadas ama gercek cevabı yazmamış..galıba b demii..
cnm herkes çok zorlanmış özellikle türkçe ve coğrafyada anlaşılan . . . Bende soruların açıklanmasını bekliyorum 4 gözle . . .
Okim ne zaman bitiricen bunları cnm ?
kızlar bı mat sorusu sorucam
|2x-1|>eşit9
bı artılısına bı eksilısıne esıtleyıp yapıyoduk dımı 5 cıkması gerekıyo ama cevap 4 dıyo nasıl yapıyoduk ya?
Günaydın kızlar
Matematiği bitirmeme iki üç ünite kaldı.Geometri daha çabuk ilerler bi kurtulsam şu dersten :Coğrafyadan korkuyorum çok. Ben lisede sırf coğrafya tarih okumamak için sayısal oldum şimdi aynı konulara gene çalışpofff
herkese iyi çalışmalarr
Kızlar vakıt daralıyor
ınşallah sınava eksızsız hazırlanabılırız
ben sımdı tdk dan yazım kurallarına bakacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?