2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım yediiklimin kitapçığını vermediler Türkiye geneli 5 ti sanırım öyle hatırlıyorum onlisans Türkiye geneli 5 onun sonucu 71 mis ihtiyacı öğrenmedim vatandaşlığı bende ilerletmistim ama unutmuştum bugün coğrafya tekrar edicem biraz yarın vatandaşlık yapalım aksam olurmu bu hafta her aksam bir konu çalışalım yarın aksam ilk konuyu bitirelim soru cevap yapalım özet bilgi yazalım nedersin bugün çalışacaktım vatandaşlığa ama oyalandım doğru düzgün çalışmadım türkce coZuyorum hala mat çözücem süre tutup hergün süre tutup karışık 30 soruluk test coZuyorum bide coğrafya calisicam vakit kalmıyor yarın halledelim ilk konuyu

tmm cnm ben bu gün ilk konuyu bitireceğim yarın da bana tekrar olmuş olur o zaman pekişir . . . sabahtan beri muharebeleri çalışıyorum çok sıkıldım vatandaşlık çalışacağım biraz . . .

tmm cnm ben bu gün ilk konuyu bitireceğim yarın da bana tekrar olmuş olur o zaman pekişir . . . sabahtan beri muharebeleri çalışıyorum çok sıkıldım vatandaşlık çalışacağım biraz . . .

Tamam tatlım ben bugün ancak coğrafya çözücem bugün pek verimli geçmedi benimYarın ilk konuyu bitirelim sabuncum bak haftasonu bu kitapları aldım bugün kadroya verildi yarın elimde olur
2012 KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Modüler Soru Bankası (7500 Soru) Yargı Yayınevi
2012 KPSS Coğrafyacının Ders Notları ve Tüyoları X Yayıncılık
2012 KPSS Vatandaşlıkçının Ders Notları ve Tüyoları X Yayıncılık
2012 KPSS Türkçecinin Ders Notları ve Tüyoları X Yayıncılık
2012 KPSS Tarihcini Ders Notları ve Tüyoları X Yayıncılık

cnm herkes çok zorlanmış özellikle türkçe ve coğrafyada anlaşılan . . . bende soruların açıklanmasını bekliyorum 4 gözle . . .

okim ne zaman bitiricen bunları cnm ?

cnm herkes çok zorlanmış özellikle türkçe ve coğrafyada anlaşılan . . . bende soruların açıklanmasını bekliyorum 4 gözle . . .

okim ne zaman bitiricen bunları cnm ?

Konular bittiğinde başlıcam o sete digerleri ders notlari zaten canım onları öyle hep okuycam bende ders notu varda farklı bir tane daha olsun diye aldım Kitap aldıkta hırs yapiyorumÖnümüzdeki ay deneme alıcam bol bol

papatya hiç sorma canım moralim bozuk.

sorular yayınlandı ya dış güçler tarafından

kızlar bı mat sorusu sorucam
|2x-1|>eşit9
bı artılısına bı eksilısıne esıtleyıp yapıyoduk dımı 5 cıkması gerekıyo ama cevap 4 dıyo nasıl yapıyoduk ya?

cevap b mi ki ?
Hepsinde dolaylı tümleç nesne yüklem b de zarf ta var :26: Daha konu çalışmadım yanlış hatırlıyor olabilirim tabi

canım bende bılmıyorum
orda sormuşbır arkadas ama gercek cevabı yazmamış..galıba b demii..

Günaydın kızlar
Matematiği bitirmeme iki üç ünite kaldı.Geometri daha çabuk ilerler bi kurtulsam şu dersten :Coğrafyadan korkuyorum çok. Ben lisede sırf coğrafya tarih okumamak için sayısal oldum şimdi aynı konulara gene çalış pofff
herkese iyi çalışmalarr

cnm herkes çok zorlanmış özellikle türkçe ve coğrafyada anlaşılan . . . Bende soruların açıklanmasını bekliyorum 4 gözle . . .

Okim ne zaman bitiricen bunları cnm ?

kızlar bı mat sorusu sorucam
|2x-1|>eşit9
bı artılısına bı eksilısıne esıtleyıp yapıyoduk dımı 5 cıkması gerekıyo ama cevap 4 dıyo nasıl yapıyoduk ya?

evet ya bende ısterım..sınav sonrası koşa koşa gazete almaya gıttım..yoktu sorular.dun osym nın stesınebaktım yıne goremedım soruları..

-9>2x-1>9
-9+1>2x-1+1>9+1
-8>2x>10
-8/2>2x/2>10/2
-4>x>5

buraya kadar dogru mu kızlar..
Pekı cevap nasıl 4 oluyor..erısını yorumlayamıyorum ben

bır cok matematık sorusunu boyle yarıda bırakıyorum.ozellıkle cozum aralıgı sorulunca

Gunaydin canım lisede bende sayisal okudum tarih vardı ama yine ya haftada iki saat hic sevmezdim hocayı sevmiyordum ilk basta haliye tarihide sevmiyorum Çok zor değilmiş ama sürekli tekrar istiyor

Bisguıt
allah ılahını versın..ben de dedim olumun dogum gununu mu unuttum yoksa..bır an kendımden suphe etıım..
Yapmayacagım şey degıl cunku..

Kırmızı olan yazılarım dogru mu kızceler...,ayrı mı bırlesıkmı yanı..

Piskevit canım buyuk 4 eylul dogumlu
küçük 5 ocak dogumlu benım oglanlar

ellerınden opmez; yanaklarından öperler ablası..

Kızlar vakıt daralıyor
ınşallah sınava eksızsız hazırlanabılırız

ben sımdı tdk dan yazım kurallarına bakacagım..

Kızlar vakıt daralıyor
ınşallah sınava eksızsız hazırlanabılırız

ben sımdı tdk dan yazım kurallarına bakacagım..

Yetiştiricez ins. Benim geometriden ve vatandaşlıktan eksikler var önümüzdeki aya kadar tamaliycam ins. Kalan zamanda tekrar soru cüzümüz deneme yapicam Bende coğrafya coZuyorum 100 soruya tamamlayim pazara gidip gelicem bugün kocamda nöbetçi bol bol çalışırım evde yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…