2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

İhtiyac yayını tavsiye ederim yargida iyi ben beğeniyorum

Gunaydin hanımlar Bugün coğrafya tekrar yapicam coğrafya çözücem mat ve türkce tarihten günlük sorularımı çözücem anayasadan bir konuyu bitiricem bakalım

İhtiyac yayını tavsiye ederim yargida iyi ben beğeniyorum

cok teşekkür ederim yargı alıcam yargının cıkmış sorularını da alıcam.ben cok gec kaldım ama hayırlısı bu sınacvda bişey olmazsa sonraki sınava çalısıcam inş. off yaa 2 ay kala sınava mı calısılır değil mii .

Yargı biraz zorluyorlar ama ben beğendim tavsiye ederim ben Aralık'tan beri calisiyorumTarih benim 0 di 20 netleri görmeyi başladım mat iyiydi ama sözerler unutuluyor nekadar çalışırsan çalış bu is birazda nasip sınavda yetistiremiyorsun yada bilmediğin yerlerden geliyor sınava heyecanı hepsi birleşiyor sen yinde elinden geleni yap belki olur nasip kısmet 3 ay çalışmayla kazandım diyenleri duydum ama nekadar doğru bilmiyorum Ben 6 ayı gecti calisiyorum vatandaşlık yarım geometri yarım bu ay sonu bitecek ins. Konulari yavastan aldım zaman var diye sen hızlı ilerle çok oyalanma programlı çalışırsan yetisir yargının konu anlatımı seti varmış onu alabilirsin ben modüler seyini aldım yarginin soru bankalarını kargoda yarın gelir benimkilerde kitapsecte x yayıncılık diye ders notlari var tarih türkce vatandaşlık coğrafya ben aldım elime geçmedi daha istersen yarın geldiginde sana söylerim bir inceleyim onlarida alabilirsin faydalı olur sana özet seklinde notlar kafana takılan olursa yine cevaplarım iyi calismalar

Son düzenleme:

siparişi verdim gelir inş. yarına.maşallah sen ne güzel çalışmıssın öyle.bende güya son 1 sene kala calısacaktım ama ne olduysa hep gecti gitti zaman.benim türkçem iyidir tarih calıssam iyi olurdu :) ama mat hiç yok çalısırsam 5-7 cıkardı belki kendime güvenim vardı o yüzden hep böyle oldu zaten.gecenki sınavda 70 aldım arkadaslarım dersaneye giderek 64-68 lerde takıldılar ben hiç çalışmadan girmiştim 70 gelmişti bu sene de 1 sene calısırım 80-85 alırım diye düşünüyodum ama gec kaldım.gece gündüz calısıcam artık napalım hayırlısı Allahtan.ne mezunusun ? seninde Allah yardımcın olsun inş. kazanırsın.

Amin ins. Canim İnşaat teknikerligimi mezunuyum bilgisayar işletmeciliği sertifikamda var düz memurluk bilgisayar işletmeciliği inşaat teknikerligi ne olursa yazicam bana her yol mubahYeterli yerleşeyim hayirlisiyla Evde çok sıkılıyorum 9aylik evliyim evlendim 2 ay sonra derse vurdum kendimi benim özel sektörde pek şansım yok evlendiğimde çıktı sehir değiştirdim esim askeri personel sürekli tayinci benimde onunla gidebilmem için memurluk olursa süper olacak Allah emegimizin karşılığını verir ins. Hayirlisi olsun bakalim

merhaba kızlar nasılsısnısn
ben annemlerdeyım...ders calısamıyorum....ara ara sorunbankamdansorlar cozuyorum

turkcem hala kotu..napcamı sasırdım..

ali demiş ki :
derken ki ayrı yazılacakdemi kızlar.

eğitim sistemindeki çarpıklık öğrencileri dersanelere yönlendiriyor
bu cumledeki yazım yanlışı nedir...
-----------------

bu yıl çince'ye merak sardım
bu cümledeki yazım yanlışı nedir
-----------
kızlar sorularıma bakar mısısnsız
yardımcı olabılır miiiiisisnsiz

Son düzenleme:

Ben bu sekilde biliyorum canim

Adilemir ki den sonra ler eki getirdiginde anlamliysa bitisik degilse ayri. Mesela bahcedeki (ler) anlamli oyuzden bitisik birde kok fiil ise ki mutlaka ayri yazilir. Gelmediki degil gelmedi ki. Bunlari not al cnm umarim yardimci olmusumdur. Cinceye seklinde olacak saniyorum.

tamam canım.yanmısım ben turkçe ile..

bırde artık lazım..mübarek derken şapka yokmu artık...

uzatarak okumak ıçın a ları yanı..

kağıt derken de öyle mesela..
şapka yok mu artık..

hastane pastane eczane
dershane

bunlar dogru yazılişı demı...

of ya okyanus..cok sıkılıyorumturkcede..
cevaplar ıcıcn tesekkur ederım

Bende ders çalışmaktan bunaldım artikDün 100 anlatim bozukluğu coZdum bügünde 100 soru noktalama çözücem bari onları halledeyim hala yanlışım cikiyorCoğrafya tekrarı yapicam coğrafya çözücem süre tutup mat çözücem off off yeni kitaplarım kargoda onlar gelsin birkaç hafta sonra onlara başlıcam ins. Emegimizin karşılığını alırız sınavda kesin bizimde türkce zor olacak bu yıl osym tüm sınavlarda türkceyi kasti:18:

Bende anca çalışmaya başladım desem yeri .Aslında içimde bi ümit var bu ara yakın zamanda çalıştığımız için bilgiler taze taze unutmadan sınava giricez başarılı olabilir belki .
Elimizden geleni yapalımda bence kazanabiliriz :26:

Son düzenleme:
Sapka yk artik. Digerleride dgru

bakın baska bır topıkte sorulmuş bır soru...

Aşağıdaki cümlelerin hangisi öğeleri ve öğelerinin sıralanışı yönüyle diğerlerinden farklıdır?
A)Evden ekmek ve salatalık getirdi.
B)Kırlarda özgürce dolaşmayı çok severdi.
C)Arkadaşına çok güzel bir kolye aldı.
D)Bahçeye birçok çiçek dikti.
E)Bana iki kilo domates gönderir misin?

cevap b mi ki ?
hepsinde dolaylı tümleç nesne yüklem b de zarf ta var :26: daha konu çalışmadım yanlış hatırlıyor olabilirim tabi

tamam canım..ben z tv ızledımfecenlerde.sanırımondakıu bılgıler vıdeolar unceldegıl...sapka kullanılmalıyoksa yazım yanlısıolur dıye anlatmıstı

cicim z tv videoları 2008 in cnm güncellermeler olan konulara dikkat ederek dinle . . .

b gibi geldi bana da . . .

okim bu gün vatandaşlığa başlamıyo muyuz ?
cnm ben bi giriş yapıcam bu gün hep unutmuşum hep . . . denemelerde 5 doğru 5 yanlış falan yapıyorum rezillik . . . deneme demişken cnm sen kaç aldın dershane denemelerinden ? izninde girmiştin hani ya . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…