2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

allah oruç tutanlara kolaylık versin.Çok sıcak çokk İki gündür kızım pişik oldu huysuz bi de ramazan telaşı dersleri aksattım .bugün coğrafya da bölgelere geldim çok şükür sıkıldıkça geometri çalışıyorum ama hiç soru çözemiyorum.Şöyle çözümlü bi geometri soru bankası lazım bana :26: En iyi yayın hangisidir ki:26:

ben bugun ders falan çalışamadım
beynimi toparlayamıyorum
ne oluyor anlamadım
surekli uyuklar durumdayım
sıcaklardan oludum galiba
az uyuyorum onun da etkisi olabilir
ama hiç iyi değilim
soru çözeyim dedim
bol bol yanlış yaptım
çünkü soruyu okurken bile kendimi veremedim soruları
yarı uyur yarı okur vaziyete geldim
:2:
kpss benden bu kadar galiba
fazlası olmuyor mu ne :2:

Cnm sen kaç net çıkartıyorsun???? Genel kül-gen.yetenk???

canım lisans sorularında n 75-77 net çıkardığım oldu ama lisans sorularında canım

bir firma vermişti posta gazetesiyle önlisans deneme onalrı çözdüm bir gün
ama sorular daha kolaydı

ben o kolay sorulardan 90 ne t çıkarmıştım 2 ay önce falan

ama osym nim sitesinden bakınca öyle gazetenin verdiği sorular kadar kolay olmadıığını gördum ve birdaha qiyasadaki önlisans denemeleri değilde lisans sorularını çözdüm bende canım
ama yani allah bilir nasıl sorular gelir
ama ben yapabildiğim kadarını yapacagım
ve biraz ara veriyorum ben çalışmaya bugun itibariyle
daha beynim almıyor birşey çünkü canım

Son düzenleme:
Kızlar benide aranıza alırmısınızzz biraz geç kaldım galiba ama sınav maratonu başladığından beri takip ediorum forumunuzu. Çalışmama engel olmasın diye cumartesi günleri açıorum sadece neti. Önlisans olarak giriorum sınava bende programcıyım ama başım tarihle fena helde dertte Konuları bitirdim ama unutuorum ve yorum sorularında hep hata yapıorum.. Siz nasıl çalışıosunuz banada bi akıl verin noluuuuuuuuuuuuuuur (

bende öyleyim hem sıcak hem gece kırk kere kalkmalar. 2 tane kahve içtim hala uyukluyorum.Daha yemek yapıcam .Bi de dişim kırıldı dişçiye gittim.Antibiyotik verdi haftaya dişim çekilcek .Hepsi vakit kaybı .Antibiyotik demek bi de mantar demek tabi off offf.Bugün bende tarih ve vatandaşlık kitaplarımı görünce bütün ümitlerimi yitirdim geometriyide halletmiş değilim

tarih dersini ben hiç bırakmadım
ve konuları hemen geçme
bir konu mesela kuruluş dönemi
3 gün ayırdım
ve pekiştirerek gittim
ben yorum sorularında öyel kötüydüm k i

çok soru çözdükce dözeldi canım burda sabun arkadaşım tavsiye etmişiti yorum sorularında çok ksoru çöz diye bende onu dinledim

ve neti m yükseldi canım

haleçiğim çanım geçmiş olsun

Son düzenleme:

Saol canım nihayet bitti ama bende bittim oruç değilim hastanın ben o yüzden yaptım çıktı aradan yarın oruca başlıcam bende Allah'ın izniyle

canım gometri gibi zevkli bir ders yok bence ama ben geometriyi bıraktım
çünkü vaktimin neye yeteceğini bilmiyorum
geometriye zaman kalmayabilir
bu yüzden geometriyi bıraktım
açılar ve üçğenleri bitirmiştim ama bıraktım
zaten geometriyi çözmeye vaktim kalmaz diye düşünuyorum ben
türkçem çok yavaş benim ne yapsam ilerlemiyor
yarım saatte gk çözerken
1,5 saatte gy i yetiştiremiyorum
kaldıkı geo çözeyim

Kizlar nihayet temizlik bitti ama bende bitti sildim supurdum salon ve yatak odası camını sildim digerleri kaldı balkonları yıkadım şimdi çamaşırlar yıkanıyor onları asicam çok işlendim bugün eşimde evdekin hepsini yaptikArtık uzun zaman böyle temizlik yapmam esimin kamuflajlarına utulu gecen hafta hepsini bir ütülerin bu hafta rahatım ütü yokbiraz dinlenicem aksam kitap okuycamders çalısmaya halim kalmadı 3 kitap aldik güzelse sizede tavsiye ederim şimdi Ahmet şerif ızgorenin su hortumu dünyada fil yalnız bir hayvandir diye bir kitap kişisel gelişim kitabiymis herkez bir seferde okumuş çok tavsiye ettiler aksam bir kahve yapıp kitap okuycam en son nezaman böyle kitap keyfi yaptım hatirlamiyorumbu gece keyif yapicam
Aldığımız kitaplar Allah ile aldatmak ( yasar nuri Öztürk) isim sehir hayvan (Yılmaz ozdil)

Selam kizlar
deneme cozgum yine bugun
mstematikten hic yanlis yok 30 da 30 oldu
puanim 95 cikti tarithe bi kac bosum vardi
bakalim bu ara iyi puanlar cikiyor yanlislarim azaldi
artik insallah sinavda da boyle puanlar alirim

ohh iyi bari evin yükünü hafifletmşsn biraz

Ahmet şerif ızgorenin su hortumu dünyada fil yalnız bir hayvandir kitabını bir kerede okuyup bitrdim...sevdm güzeldi

ohh iyi bari evin yükünü hafifletmşsn biraz

Ahmet şerif ızgorenin su hortumu dünyada fil yalnız bir hayvandir kitabını bir kerede okuyup bitrdim...sevdm güzeldi

Bende bir solukta okudum 2bucuk saatte çok beğendim güzel bir kıtap

Guiet bugün temizlik yaptım birde kitap bitirdim Ahmet şerif ızgorenin kitabını Artık Yılmaz özdilek başlıcam çok seviyorum Yılmaz özdili yazılarını takip ediyorum hep kitabını aldım ŞimdideSen neler yapıyorsun

valla napıyım canım öle zmaan geçiriyorum artık amaç yok bişey yok
kitap okucam ama hangisini okucam bilemedim

bide topice girince artık geçmişi düşünüyom ağustosta açmıştı topici 1 sene oluyo

Valla zaman çok çabuk geçiyor canım ben gecen yıl bu zamanlar düğün için gun sayıyordum şimdi 9 ayı doldurduk bile Kitap aldinmi? Hangi kitaba başlıcaksin ben isim sehir hayvan Yılmaz özdile başlıcam Sinav geçince kesin bende boşluğu düşerim aklım fikrim sinav hep

Çok teşekkür ederim canımmm yarından itibaren senin yönteme başlıorummm

kızlar nasılsınız
günaydın
aşağıdaki ümlelerin hangisinde bir anlatım bozukluğu vardır

a.bu çekişmeleri gereksiz ,zamansız ve güzel bulmuyorum
b,toplantıya katılıp katırlmamakta özgür olduğumu biliyorum
c.bu sebeple fikrini değiştireceğini zannetmiyorum
d övgü dolu sözlerinin bizi daha da cesaretlendireceğini biliyor
e.kardeşimin ,alanını çok iyi bilen ve kendine güvenen biri olduğuunu biliyorum

----
(1)kitap ,istanbul da dğup büyüyen gioeanni scogrnamillo nun hayatında yer alan mekan ve kişilerden oluşuyor (2)yazarın hayatındaki mekan ve kişiler kütür başkenti istanbul un yetmiş yıllık tarihini de gözler önüne seriyor (3)bu yıllar arasında yaşanan önemli olayların bilinmeyen yönlerini bunların canlı bir tanığından öğreniyoruz (4)yazar aynı zamanda geçmişimizin soryal ve kültürel hayatını da anlatıyor .(5)tüm bunlar oldukça akıcı ve eğlenceli bir şekilde dile getiriliyor
1
2
3
4
5

bu parçadaki numaralanmış çümlelerden hangisi (içerik )ile ilgiili degildir

Son düzenleme:
gunaydin canım
1)a
2)5 diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…