allah oruç tutanlara kolaylık versin.Çok sıcak çokkİki gündür kızım pişik oldu huysuz bi de ramazan telaşı dersleri aksattım .bugün coğrafya da bölgelere geldim çok şükür sıkıldıkça geometri çalışıyorum ama hiç soru çözemiyorum.Şöyle çözümlü bi geometri soru bankası lazım bana :26: En iyi yayın hangisidir ki:26:
ben bugun ders falan çalışamadım
beynimi toparlayamıyorum
ne oluyor anlamadım
surekli uyuklar durumdayım
sıcaklardan oludum galiba
az uyuyorum onun da etkisi olabilir
ama hiç iyi değilim
soru çözeyim dedim
bol bol yanlış yaptım
çünkü soruyu okurken bile kendimi veremedim soruları
yarı uyur yarı okur vaziyete geldim
:2:
kpss benden bu kadar galiba
fazlası olmuyor mu ne :2:
ben bugun ders falan çalışamadım
beynimi toparlayamıyorum
ne oluyor anlamadım
surekli uyuklar durumdayım
sıcaklardan oludum galiba
az uyuyorum onun da etkisi olabilir
ama hiç iyi değilim
soru çözeyim dedim
bol bol yanlış yaptım
çünkü soruyu okurken bile kendimi veremedim soruları
yarı uyur yarı okur vaziyete geldim
:2:
kpss benden bu kadar galiba
fazlası olmuyor mu ne :2:
Kızlar benide aranıza alırmısınızzz biraz geç kaldım galiba ama sınav maratonu başladığından beri takip ediorum forumunuzu. Çalışmama engel olmasın diye cumartesi günleri açıorum sadece neti. Önlisans olarak giriorum sınava bende programcıyım ama başım tarihle fena helde dertteKonuları bitirdim ama unutuorum ve yorum sorularında hep hata yapıorum.. Siz nasıl çalışıosunuz banada bi akıl verin noluuuuuuuuuuuuuuur (
oncekı sorudada benzer bır hata yapmıstın yakında asarsın onuda canım
valla bende yenı uyandım herıf hala yatıyor :) bende uzun zamandır en gec 9 da kalkmıs oluyordum gece sahur yapıp yattım tabı saat gec olmustu, temızlık bızım evdede yapılsa super olur ama oruc agızla cekılmez yanarım susuzluktan... kolay gelsın sımdıden sana
bende öyleyim hem sıcak hem gece kırk kere kalkmalar. 2 tane kahve içtim hala uyukluyorum.Daha yemek yapıcam .Bi de dişim kırıldı dişçiye gittim.Antibiyotik verdi haftaya dişim çekilcek .Hepsi vakit kaybı .Antibiyotik demek bi de mantar demek tabi off offf.Bugün bende tarih ve vatandaşlık kitaplarımı görünce bütün ümitlerimi yitirdimgeometriyide halletmiş değilim
Kizlar nihayet temizlik bitti ama bende bitti sildim supurdum salon ve yatak odası camını sildim digerleri kaldı balkonları yıkadım şimdi çamaşırlar yıkanıyor onları asicam çok işlendim bugün eşimde evdekin hepsini yaptikArtık uzun zaman böyle temizlik yapmam esimin kamuflajlarına utulu gecen hafta hepsini bir ütülerin bu hafta rahatım ütü yok biraz dinlenicem aksam kitap okuycam ders çalısmaya halim kalmadı 3 kitap aldik güzelse sizede tavsiye ederim şimdi Ahmet şerif ızgorenin su hortumu dünyada fil yalnız bir hayvandir diye bir kitap kişisel gelişim kitabiymis herkez bir seferde okumuş çok tavsiye ettiler aksam bir kahve yapıp kitap okuycam en son nezaman böyle kitap keyfi yaptım hatirlamiyorum bu gece keyif yapicam
Aldığımız kitaplar Allah ile aldatmak ( yasar nuri Öztürk) isim sehir hayvan (Yılmaz ozdil)
ohh iyi bari evin yükünü hafifletmşsn biraz
Ahmet şerif ızgorenin su hortumu dünyada fil yalnız bir hayvandir kitabını bir kerede okuyup bitrdim...sevdm güzeldi
hanımlar naber
Bende bir solukta okudum 2bucuk saatte çok beğendim güzel bir kıtap
Guiet bugün temizlik yaptım birde kitap bitirdim Ahmet şerif ızgorenin kitabınıArtık Yılmaz özdilek başlıcam çok seviyorum Yılmaz özdili yazılarını takip ediyorum hep kitabını aldım Şimdide Sen neler yapıyorsun
valla napıyım canım öle zmaan geçiriyorum artık amaç yok bişey yok
kitap okucam ama hangisini okucam bilemedim
bide topice girince artık geçmişi düşünüyom ağustosta açmıştı topici 1 sene oluyo
tarih dersini ben hiç bırakmadım
ve konuları hemen geçme
bir konu mesela kuruluş dönemi
3 gün ayırdım
ve pekiştirerek gittim
ben yorum sorularında öyel kötüydüm k i
çok soru çözdükce dözeldi canım burda sabun arkadaşım tavsiye etmişiti yorum sorularında çok ksoru çöz diye bende onu dinledim
ve neti m yükseldi canım
gunaydin canımkızlar nasılsınız
günaydın
aşağıdaki ümlelerin hangisinde bir anlatım bozukluğu vardır
a.bu çekişmeleri gereksiz ,zamansız ve güzel bulmuyorum
b,toplantıya katılıp katırlmamakta özgür olduğumu biliyorum
c.bu sebeple fikrini değiştireceğini zannetmiyorum
d övgü dolu sözlerinin bizi daha da cesaretlendireceğini biliyor
e.kardeşimin ,alanını çok iyi bilen ve kendine güvenen biri olduğuunu biliyorum
----
(1)kitap ,istanbul da dğup büyüyen gioeanni scogrnamillo nun hayatında yer alan mekan ve kişilerden oluşuyor (2)yazarın hayatındaki mekan ve kişiler kütür başkenti istanbul un yetmiş yıllık tarihini de gözler önüne seriyor (3)bu yıllar arasında yaşanan önemli olayların bilinmeyen yönlerini bunların canlı bir tanığından öğreniyoruz (4)yazar aynı zamanda geçmişimizin soryal ve kültürel hayatını da anlatıyor .(5)tüm bunlar oldukça akıcı ve eğlenceli bir şekilde dile getiriliyor
1
2
3
4
5
bu parçadaki numaralanmış çümlelerden hangisi (içerik )ile ilgiili degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?