kızlar bir soru sormak istiyorum
türkçe
aşağıdakilerden hangisinde izlenim den söz edilmektedir diye bir soru karrşıma çıktı ama yapamadım
mantığını anlamadım
sıkka baktım ama şıkktan da çıkaramadım
nedir bu izlenim
evet canım
bende anayasa çalışacağım bu gun
artık baştan konu yu tekrar ederim ben belki
hizli gitmek istemiyorum anayasada okyanus cuğum
çunku çok kk karışıkkkk
kolaylıklar dılıyorum lıse onlısans sınavına gıreceksınız anladıgım kadarıyla ben lısans sınavına gırdım vaktınız varken ıyı hazırlanın derım ben 90 puan hedefıyle gırdım sınava ama sımdı 80 gelırse oper basımın ustune koyarım o kadardı yanı ozellıkle matematık ve turkce ıcın tavsıyede bulunmak ısterım mat kısa zamanda yapılamayacak sorular vardı yanı 30 dk lık mat soruları yoktu ozellıkle problem havasında ve ıslem havasında gelıyor sorular oncekı yıllara gore cok farklı bır gy blmu vardı turkcede de dıl bılgısıne agırlık verılmıs barız sekılde bılgıyle dılbılgısı sormustu hatta detaylandırarak sormustu paragraflarda muglaklık vardı emın olmadan ısaretlemmek zorunda kaldık vakıtte yetmıyor ayrıca anlatım bozuklugunda zooorrrrlamıslardı falan fılan gk blm normale yakındı fakat cografya guncel bılgıyle harmanlama vardı zor soru vardı her blmde ama normal o kadar olması mat ve turkceyı hafıfe almayın derım ben kpss sınavlarının en zorunu bu yıl gorduk hazırlıklı olun derım ben...
teşekkür ederim deneyimin için
işte biz de 90 hayaliyle gireceğiz x
ama ne olur allah bilir
olur ınsallah sızınkını bızımkı kadar zorlamasınlar ınsallah ben 2014 e hazırlanmaya baslıcam sonuclar acıklansında ondan sonra.
bu arada ızlenım gorduklerınden cıkarsamada bulunmak gıbı bırsey yanı uzaktan baktın gordugun sey sende ... gıbı bır ızlenım bıraktı :) soru uzerınde daha ıyı anlatılabılır.
Cnm 2014 e hazrlananlardansan biizm topiğe beklerzhttp://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...unlugum-katilacak-arkadaslari-bekliyorum.html
abone oldum orayada aslında 2013 e de gırecegım alancıyım aynı zmaanda ıktısat mezunuyum lakın malum alan sınavlarından sonrada sınavlara mulakatlara tabı tutuluyoruz ama onları yapsak bıle torpılsız gıren bırkac kısının ıcıne gırmek zor :) ondan merkezı atama umudu var ıste 2014 e yavastan baslayıp yalayıp yutmak lazım bu sene gırdınız mı?
Ben önlisans mezunuyum cnm moda tasarım mezunuyum. Açıköğretmden iktisat okuyorum bende aynı zamnada... 4. sınıfım inş. önümüzdeki yaz mezun olucam ve A kpss ye girmek istyorum daha doğrusu nişanlm girmemi çok istyor.. şimdi eylülde ki önlisans kpss ye gireceğim bakalım daha haziranda başladım çalşmaya... tabi düzenli çalışamadım malum yaz... misafır gelen giden oluyor derken bi düzene koyamadım. Ben 3001 den tercih yapıyorum benm mezun olduğum önlsans programı 3001 den alıyor yani herhangi bi ö.lisns mezunu olan herkes terch yaptğı için 90 almam lazım bende o yüzden lisansdan girmeyi istyorum. 78 le son terchlerde giden oluyor iktsatta.. belki bende 2014 e kadar sıkı hazrlanıp 80 alırsam son terchlerde giderm.... matematk temelm kötü sırf o yüzden bütün sınavlarda başarsz oluyorumtemelden mat. çalşmaya başladım beni en çok o oyalıyor... ama iyi gidiyor hiç sevmedğim anlamadğm matematği anlamaya başladım... 2014 e inşallah matematğide halledicem bol soru çözüp hazrlanıcam aklım başıma geldi devlette çalşmak gibisi yok.. hayrlısı cnm artık...
Selam kızlar uzun zaman yazamadım buraya telefondan girdiğim içn. Allah yardımcınız olsun kızalar bır arkadaş söylemiş gy kısmına yüklenin diye çok doğru söylemiş. sakın önlsans sınavı kolay olur demeyin hep lisans kaynaklarından çalışırsanız daha iyi olur. Ben ihtiyaç ver yargının denemelerınde son zamanlarımda 100 90 net arasıydı sınavda süre yetmeynce ve zor olunca 77 net bıle zor geli Allah hepnizin yardımcısı olsun şu mübarek Ramazanda çalıştıklarınız hep aklınızda kalır inş dualarım hep sizinle...
evet canım memurluk gıbısı yok ozel zor para vermezler zorlarlar gecesı gunduzu yok mesai parası yok ızın yok yokda yok...
bende ikt mezunuyum alan sınavı ıyı hos ama bır fakulteyı bır sınavda ver dıyorlar remen hadı yaptık dıyelım ama sonra kurumlar uyyenıden sınava alıyorlar mulakat yapıyorlar olmadı torpiillilerden kaln birkaç kadroya gırebılırsen ne ala merkezı atama derdıne dustuk o nedenle ınsallah bu sene olmasada 2014 te olur hayırlısı hakkımızda.
evettt aynen oyle gy blm ağırlık verın demısler dershanelerde ogrencıler turkceyle cok ugrasmaz bende ugrasmadı8m orta hallı dılbılgısı cıkıyor onlarıda yapabılırım bır ıkıde kalsın nolcak dıyordum rfesmen agzım acık kaldı sınavdabende ıhtıyac ogrencısıydım ankarada merkezde benım netlerde 95-105 arasıydı kpss de ıse ne vakıt yettı ne de mat ıle tr oyle geldı apıştım 83 net falan cıkarabıldım sanıyorum turkce ıle matematık benı telef ettı neyse hakkımızda hayırlısı bakalım. evet önlısans lıse lısans ayırmıyor pek osym hepsıne bakmalı keza cıkmıs sorularda hepsınıde cozduk ama yınede yeterlı olmadı
Pegem KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular 2012 - Kitap - Hepsiburada.com
sabuncuğum
acaba kitabımız bu mu
ama su an ellerinde yokmuş canım
yeşil kitabı mı almamız lazım ,,
Selam kızlar uzun zaman yazamadım buraya telefondan girdiğim içn. Allah yardımcınız olsun kızalar bır arkadaş söylemiş gy kısmına yüklenin diye çok doğru söylemiş. sakın önlsans sınavı kolay olur demeyin hep lisans kaynaklarından çalışırsanız daha iyi olur. Ben ihtiyaç ver yargının denemelerınde son zamanlarımda 100 90 net arasıydı sınavda süre yetmeynce ve zor olunca 77 net bıle zor geli Allah hepnizin yardımcısı olsun şu mübarek Ramazanda çalıştıklarınız hep aklınızda kalır inş dualarım hep sizinle...
canım ben türkçe den sorumu sordumAdilemircim türkce sorusunu eylemeyeceksin galiba seni bekliyordum neyse ben çıkıyorum anayasaya başlıcam vakit geçiyor sanada iyi çalısmalareklediğinde yardımcı olmaya calksirim
teşekkür ederimolur ınsallah sızınkını bızımkı kadar zorlamasınlar ınsallah ben 2014 e hazırlanmaya baslıcam sonuclar acıklansında ondan sonra.
bu arada ızlenım gorduklerınden cıkarsamada bulunmak gıbı bırsey yanı uzaktan baktın gordugun sey sende ... gıbı bır ızlenım bıraktı :) soru uzerınde daha ıyı anlatılabılır.
kızlar selam . . .
cnm evet bu kitap balıkesirde bulabilirsin kpss kitabı satan yerlerde . . .
ne güzel dua etmişsin cnm amin . . . allah bu mübarek zamanda seninde gönlünden her ne geçiyorsa nasib etsin cnm . . .
kızlar dershane hocamızın verdiği notlara dayanarak ithalatımızda da ihracatımızda da ALMANYA nın 1. sırada yer aldığından bahsetmiştim . . .
Bi kaç yerde İthalatta Rusyayı duyunca Tüik in sitesine girdim ve doğrusu ithalatta Rusya ihracatta Almanya kızlar yanlışlık olmasın ...
Cnm evet alan kpss zor... nişanlım sınavı geç mülakatta sana kefilim referans konusunu düşünme dedi yoksa girmek istemezdm A kpss ye çünkü AÖF mezunlarını mülakatta direk eliyorlarmş...
kızlar selam . . .
cnm evet bu kitap balıkesirde bulabilirsin kpss kitabı satan yerlerde . . .
ne güzel dua etmişsin cnm amin . . . allah bu mübarek zamanda seninde gönlünden her ne geçiyorsa nasib etsin cnm . . .
kızlar dershane hocamızın verdiği notlara dayanarak ithalatımızda da ihracatımızda da ALMANYA nın 1. sırada yer aldığından bahsetmiştim . . .
Bi kaç yerde İthalatta Rusyayı duyunca Tüik in sitesine girdim ve doğrusu ithalatta Rusya ihracatta Almanya kızlar yanlışlık olmasın ...
canım ben türkçe den sorumu sordum
izlenim nedir izlenim kazanmak nedir diye
sorum buydu canım
ayriyetten soru eklerim yine canım vakit buldukca ve çözemediğim sorular oldukca
teşekkür ederim
haklısın neti kapatmadan baktıım sözlükten
aynen dediğin gibiymiş izlenim kazanmak
sağol teşekkürler
tamam canım
ben demiştim ihracatta rusya almış kitabım diye
bende ona dayanarak rusya demiştim
yani değişen birşey yok
ihracatta almanya
ithalatta rusya
canım benim burada kitapcı bilem yok ki
burhaniye de yani
edremit te bulunur ama canım haklısın
orası burdan daha buyuk
ve 10 km kadar buraya
sağol canım sen aldım mı kitabı
:) ooo torpil tamam diyor yani hadi bakalım hayırlısı ne diyelim.
Evet cnm onun ankara da tanıdıkları var ama benim çok çalşmam lazım alan derslerinde çok iyi değil gibiyim sonuçta AÖF okuduk AÖF müfredatında ders sayısı daha az... ama iktisada girişim çok iyi çok seviyorum ama KPSS nin alan sorularındaki iktsat sorularına baktım biraz kazık geldiinşallah çalışalım emeklermzn karşılığını alalımda yeter ki kazanalım ben B kadroları dünden razıyım
ben alandan hiçbirşey bilmiyorum desem yeridir ben mezun olalı oldu 7 sene zaten sevmeden okudum bıtırdım aklımda bısıy yokkyani bastan almam gerekeek i k t i s a t diye harf harf yeniden ogrenmem gerek :S neyse bakıcııızzz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?