2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bende çıkıyorum kizlar iyi çalısmalar size anayasa konusunu bitirip deneme çözücem sonra anayasa sorularını çözücem Vakit kalırsa biraz coğrafya çözücem vakit çok çabuk geçiyor hemen aksam oluyor ya:26:

Slm herkese...
Goldflay dün yazmıştım ama yazılanlar silinmiş niyeyse. Ben ant. mat. kitabını bitirdim şimdi başka bir mat. çözümlü kaynaktan çalışıyorum. Çözümlü olması benim için daha iyi. Şimdi deneme yapıcam bakalım sonuçlar nasıl olucak...

Herkese iyi çalışmalar...

Cnm 1. ve 2. kitabın ikisinide mi bitirdin??? Nasıl işe yaradı mı antremanlarla matematik kitabı??? Faydasını gördün mü??? Sen ilk kaç netle başlamıştın antremanlarla matematk kitabına?? Hiç net çıkarabiliyormuydun matematkten??? Şimdi antremanlarla mat. kitabını bitrince denemelerden kaç net çıkartıyorsun??

Anayasanın bir konusu daha bitti sadece uluslar arası kuruluşlar kaldı oda bu hafta bitecek ins. Konular bitiyor biraz geometri var okadarŞimdi deneme çözücem aksamda bitirdiğim konunun testlerini çözerim bügünde gecer zamanda daralıyor Allah yardımcımız olsun

2012 KPSS Yurttaşlık Anayasa Soru Demeti (3`ü 1 Arada 809 Soru) Yetenek Yayınları

2012 KPSS Türkçe Soru Demeti (3`ü 1 Arada 1859 Soru) Yetenek Yayınları

2012 KPSS Lise Önlisans 10 Deneme Sınavı (Çözümlü) Beyaz Kalem Yayınları

2012 Kpss Lise Önlisans 15 Çözümlü Deneme Seti İhtiyaç Yayınları

2012 KPSS Önlisans Genel Kültür Genel Yetenek 5 Fasikül Deneme Seti Fem Yayınları

Sipariş Genel Toplam
45.70 TL.

hayırlı olsun

Hayirli olsun canım bende ihtiyac deneme var Bende dün gece yediiklim x yayıncılık uzmankariyer deneme aldım lisans cikmis sorulari aldım onlisans var elimde lisansta çözücem bakalım

Evet bende 1. ve 2. kitabı vardı ikisinide bitirdim ama bazı konuları yüzeysel geçtim yani üslü ve köklü sayıları yapamıyorum anlayamadım bir türlü üuğraştım uğraştım yapamadım bende o konular üzerinde çok durmadım geçtim onun dışında atladığım konu olmadı ama denemelerde her soruyuda yapamıyorum tabi. Ben sıfır mat. başladım hiç yapamıyordum ilk ant. kitabından başladım aman süper olmadı yani 30 da 30 soru çıkarmıyorum mat. tan ama şuana kadar en fazla 15 soru yaptım denemelerde. O yüzden gk ve türkçe ye de çok ağırlık veriyorum ki sözelden soru kaçırmasam mat. da en az 15 soru hatta 20 de olabilir yapabilsem kurtarır beni diye düşünüyorum.

Hayirli olsun canım bende ihtiyac deneme var Bende dün gece yediiklim x yayıncılık uzmankariyer deneme aldım lisans cikmis sorulari aldım onlisans var elimde lisansta çözücem bakalım

Uzman kariyerin denemeleri güzel kaliteli soruları var. Bende var denemesi onu çözdüm bugün.

Cnm yani 2 kitabı bitirdin üslü ve köklüler hariç diğerlerini anladın ve ortalama 15 net çıkartıyorsun yani öyle mi?? 0 netle başladın şimdi 15 net çıkartıyorsun yani... çok iyi cnm inşallah bende bitiririm bi an öncede bende bi 15 net i görürüm. Cnm sen 2 kitabı ne kadar sürede bitirdin?? Anlamadğn yerleri çevrende sorableceğin birileri varmydı yoksa kendi kendine mi anladın... Ben bazen takılıyorum burda bu topikte soruyorum... öyle öyle gidiyorum... ben daha birinci kitaptayım genelkültürde çalştığım için ilerleyemiyorum. Aslında ilerlycem ama takıldığım yerler oluyor anlamayınca bi kaç gün mat. açmıyorum

Benim çevremde sorabileceğim hiç kimse yok canım anlamadığım yerleri mat. videosu izliyorum netten yine anlamadıysam hangi tarz soruda takıldıysam o soruların çözümlerine bakıyorum o tarz bolca soru bulup çözüp pekiştirmeye çalışıyorum her denemede 15 yapamasamda 10-15 arası genelde değişiyor netlerim. Özellikle ösym tarzına bakıyorum şimdiye kadarki çıkan mat. sorularını inceledim deneme sorularına göre daha kolay geldi ösym soruları. Çıkmış mat. sorularında daha çok yapıyorum inşallah sınavdada çok yaparım :) Bende o kitapların dışında ihtiyacın ders ders denemesi var çözümlü birde uzman kariyerin mat. öğreten çözümlü soru bankası var şimdi onlardan çalışıyorum yapamadığımı çözümlerine bakıyorum öyle öyle uğraşa uğraşa bişeyler yapmaya çalışıyorum. Yapamıyorum diye sıkılma bırakmada ne kadar üstüne düşersen o kadar daha çok yaparsın...

Uzman kariyerin denemeleri güzel kaliteli soruları var. Bende var denemesi onu çözdüm bugün.

Bende kitapları var uzman kariyerin beğeniyorum denemesinde aldım dün geceYargı coZdum ben bugün biraz sonra cevaplarına bakicam yazarım netlerimi tarih fln zor geldi ama bakalım kaç cikacakDünde ihtiyac coZdum

Bende kitapları var uzman kariyerin beğeniyorum denemesinde aldım dün geceYargı coZdum ben bugün biraz sonra cevaplarına bakicam yazarım netlerimi tarih fln zor geldi ama bakalım kaç cikacakDünde ihtiyac coZdum

Yargının denemesi de var o biraz daha zor sanki bana zor geliyor türkçe,tarihi falan özellikle.

Benimde uzman kariyer deneme netlerim:
Türkçe:27 D 3 Y
Mat :11 D
Tarih :27 D 3 Y
Coğ :17 D 1 Y
Vat : 11 D 1 Y

Son düzenleme:
Yargının denemesi de var o biraz daha zor sanki bana zor geliyor türkçe,tarihi falan özellikle.

tebrk ederim.. buggun sedala arkadaşa sordum sanada sorayım. çalışırken nasıl bir yol izledin tarih için. bnm mesela bazen tarih 25 27 oluyor bazen 20

bnm türkçem kötü bide tavsiye etceğinin bişey varmı

maş sedula tebrik ederim.
sen nasıl halletin derslerini
türkçeni
mat
tarih
çoğ
anayasayı
nasıl bir yol izledin?

Once tum konulari bitirdim
matematik ve turkcede bi problemim yoktu onlar hemen bitti
Tarih az cok biliyordum pekistirdim bi konuyu bi kere okuyunca aklimda kaliyor
bi kac sene once hafiza gelistirici kitaplar okumustum onlarin etkidi de cok oldu
temmuz basinda tum konularim bitti
ihtiyac yayinlarinin sen sor ben soyleyeyim kitabini aldim bi yandan deneme cozerken
bi yandan kitaptan soru cevap seklinde tekrar yapiyorum

anladım.. bn türkçeyi haletsem tam süper olucak ama malesef eksiğim.. bazen 10 yanlışım bile çıkıyorr.. başarıların devamını diliyorum. dua ile inş:) bizede dua edin:)

Yargi banada zor geliyor biraz ama sorulari guzel Benimde söyle çıktı sonuc
Türkce:26 doğru 4yanlis
Mat:24dogru 3 bos 3 yanlış
Tarih 21 doğru 2bos 7 yanlış
Coğrafya 12 doğru 2bos 4yanlis
Vatandaşlık 5dogru 3yanlis 4bos

Son düzenleme:

83 netin var cnm yaklaşık . . . 100 ü görücez inşallah sınava kadar . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…