2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Eki Görüntüle 470580

b ve e çelişmiyormu? cvb E demiş?

dilbilgim iyi degil ama nasıl sorusunu sormak lazım bu soruda e de nasıl sorusuna cevap yok galıba altı cızılı socuk benım pc de gorunmuyor netbook ondan heralde kucuk gorunuyor ama nasıl sorularını sor yanıt aslırsın dıgerlerınde.

Cnm tebrik ederim süpersin inşallah sınavdada bu şeklde alıp atanrsn cnm. önlisans mı yoksa ortaöğretim mezunuusun cnm??? Cnm kaç netle başlamştn çalşmaya yani netlerini ne kadar yükselttn onu merak ettm

Onlisans girecegim cnm
Aralik gibi falan calismaya basladim ama tam duzeni nisan ayinda oturttum
Netlerim ilk basta sadece tarihte dusuktu simdi iyi

cnm bende hiç matematk yok bindebir yaparsam 1 net çıkarıyorum ama temelden çalşıyorum seneye ancak halloloacak matematik bu kpss ye yetişmez... Cnm benm çoğu derslerden temelim yok ve hepsine baştan çalşıyorum.. Türkçeden 23-18 net arası amtematk sıfır söylemeye gerek yok binde bir 1 net çıktığı oluyo tarihten şu an da 15-20 arasıyım ama bitrmedğim konular çok daha inkılap tarihnde kaldım ara verdim coğrafya çalşıyoum şu an coğprafyadada bugün sıkı çalışırsam yarın ya da en geç çarşamba günü coğrafi bölgelere gelcem. vatandaşlığa hiç başlamadım... coğrafya ve vatandaşltan 2006 kpss nin denemesini yapmştım dün ve coğrafya ve vatandaşlıktan 17.75 netim çıktı... bitrmedğim çok konular var... bakalım tarihi coğrafyayı vatandaşlığı tammlayıncca ne olacak.. şu an daha konuların yarısını anca bitrdm. ders çalşmaya 1 buçuk ay nce başladım ama çok çalışamıyorum benim en büyük problemm günde en fazla 3 saat hatta en en en fazla 4 saat ama ortalama 2 saat çalşıyorum yetmio.. ama dikkat ekskliği var bende aşırı derecede çok çabuk sıkılıyorum ben zaten hep o yüzden kaybediyorum 2 ay var sınava inşallah konular yetişir daha türkçede noktalama işaretleri,anlatım bozuklukları ve az birazda dilblgsne bakıcam.... vatandaşlığa hiç başlamadım...

İyi akşamlar
Herkese iyi çalışmalar nasılsınız

Ben hazırlanmaya çalışıyordum son 1 senedir ama staj dı okuldu pek çalışamadım son 2 aydır çalışıyorum annem rahatsızlandı derken biraz ihmallerle çalıştım
Türkçeye hiç çalışmadım ne çok kötü ne de çok iyi hep 20-25 net arası gidip gelirdim
Matematik valla iyi dicem ama netlere göre iyi değilmiş cevabından korkuyorum :) 16-21 arasıydı netlerim
Tarih daha 19. yy a yeni geçtim inşallah bitirip 20. yy a başlamayı umut ediyorum
Coğrafya dahaa 1. ünite bitti
Vatandaşlık hiç başlamadım Sadece bu yılki 1 dersim biraz içerik olarak ilk üniteyle aynıya yakın ordan ve genel kültürden yaapabiliyorum.

Biraz önce deneme yaptım
yediiklim kurumsal deneme sınava-2 (2011 e aitmiş bu sene kitap fuarında almıştım ama çözmek nasip olmamıştı ben bekletmiştim konuları bir çalışayım diye)

Puanım bazı sitelere göre 82, küsürlerde birinde 85,338
Sevindim az biraz çünkü sahur dolayısıyla de sabaha kadar uyumuyorum 6-7 e kadar ders çalışıyorum. Sanıyorum emeğimin karşılığını alıyorum yavaş yavaş.
Tarihten işlediğim konuya kadar hiç soru kaçırmıyorum son denemelerde
En çok sevindiğim de mattan 23,75 nete çıktım

Bu gece daha tek tek olan 2 mat denemesi daha yapmaya karar vermiştim bir gün öncesinden ne yapayım diye kendime program yapıyorum bazen kafam durduğunda iyi oluyor yönlenmek için, Son 2 haftadır günde 250 den az soru çözmüyordum bende alışkanlık öğlen falan çalışamıyorum birde izmirin yanıcı sıcağı var tabi...
Geceleri yapıyorum ne yaparsam... Şimdi ise programıma göre inşallah uygulaya bilirsem 250 limitini biraz daha yükselttim.

İnanıyorum ki bu yıl sınavı hepimiz kazanacağız... İnşallahh Allahın izniyle...
Allah yardımız olusnn

Son düzenleme:
Selam kizlar
bugun yine deneme cozdum ve sonuc tam istedigim gibi
Genel yetenek 58 dogru 2 yanlis
genel kultur 55 dogru 2 yanlis 3 bos

puanim 2008 e gore 97 2010 a gore 100 tam puan
emegimin karsiligini sinavda da bu sekilde alirim insallah
cunku hedefim cokk yuksek

maş sedula tebrik ederim.
sen nasıl halletin derslerini
türkçeni
mat
tarih
çoğ
anayasayı
nasıl bir yol izledin?

Gunaydin hanimlarrBugün anayasanın bir konusunudaha calisicam bakalım bir konum kalacak ins. Ama konular havada hala ins. Oturur deneme çözücem bide bugunAksam netten birsuru kitap deneme aldik 6 kitap 61 l tuttuBu denemeler bitince başka alıcam bakalım hergün bir deneme coZuyorum

anayasa degişikliklerinin şekil ve esas bakımından denetimi kaç gün içinde anayasa mahkemesine başvurulabilir?

coğrafya-matematik-geometri hiç bakmadım bakamadım daha vatandaşlığa yeni geçtim ya yetişmicek sanırımmm

anayasa degişikliklerinin şekil ve esas bakımından denetimi kaç gün içinde anayasa mahkemesine başvurulabilir?

Şekil bakımından resmi gazetedyayınlananmasindan 10 gun icinde basvurulabilir.esas bakımından denetimi sadece kanun ve iç tüzük için geçerlidir. Esas bakımından denetimi yapilmaz

Günaydın herkese .Dün geometri çalışmaya çalıştım ama hiç soru çözemiyorum . :26: Siz hangi kaynaklardan nasıl çalışıyorsunuz çok vakit kaybediyorum bi soruyla 5 dk uğraşıyorum yaa .En iyisi bugün tarihe başlamak

coğrafya-matematik-geometri hiç bakmadım bakamadım daha vatandaşlığa yeni geçtim ya yetişmicek sanırımmm

Yetişir neden yetişmesin benimde tarih türkçe anayasa geometri duruyor ama inşallah yetiştiririz.
Benim kızım çok yaramaz bi tek uyurken çalışabiliyorum hele günde 2 3 saat çalışsam kesin yetişir.BEnce yetişebilir ümitsiz olmayalım yeter

Ben geometriye ihtiyaçtan baktım biraz ilk zamanlar çözebildim pek soru kalmıyordu ama bıraktım sonra tarih çalışıyordum anayasa bu hafta bitecek ins. Geometriyi o ara hallrdicem coğrafya tekrar edicem türkce tekrar etmem Grek tarih tekrar edilecek anayasa daha oturmadı yeni bitiyor :18:Hangi biri olacak ya

Geometriden 3 soru geliyor bence mat ve coGrafyaya başla coğrafya pek karışık degil en azından biraz calışma ile yaparsın baya bir soru mat temelin varsa mAta başla hallet hemen son aya konu kalmasın tekrar ve denemeye ayır son ayını bence

Ben hiç bakmadım sen tekrar diyorsun .Bak bu bile bi adım öndesin demektir.Zaten bir şeyler bilinç altına yerleşmiştir.Şöyle bi göz atınca hatırlarsın.BEn çok ayrıntılı tekrarlamıycam eğer bitirebilirsem tabi.Bol bol deneme çözücem soru yapamayınca insan dönüp baktığında hııııı diyor ya o zaman içini işliyor sanki .Ben olmadı geometriyi bırakıcam .ÖYle böyle çözüyorum kuralları çalışır geçerim olmadı . Zaten yapamayacaksam onun yerine anayasa falan çalışırda soru kurtarırım. Halbuki lisedeyken o kadar iyiydi ki geometrim off off

Unutuluyor ya benim demelerde hala 77 net çıkıyor canımı sıkıyor 9 aydır calisiyorumhala birsuru soru kaçırıyorum Ama dediğin gibi yapamadıkların daha akılda kalıyor denemden sonra bir saat falan cevapları okuyup inceliyorum artık hergün çözücem deneme haftada 2 çözüyordum günde bire yükselttim artık son ay nasip olursa günde 2 yapicam dün gece 40 deneme aldik birkaçda kitap kargoya verilmişler bakalım yarın gelecekelrAnayasadan özet kitaplara çalış yoksa insan isin icinden çıkamıyor çok ayrıntı Bakalım ben bugün idare teşkilatı idare hükümdarım bitiricem bir konu kalacak tarihtende ilke inkılap Lozan Mondros ıslahatlar muharebeler bunlara ağırlık ver ilk konuşan falan bir soru geliyor

şaun vatandaşlığa yeni geçtim ben ihtiyaçtan çalışıyorum saten canım çıkma ihtmali yüksek konuları çalışıyorum genelde 1 yıldız olan konulara bakmıyorum artık mecbur böle yapıcam anca yetişir mat da sıfırım saten temelden çalışmaya başlayıp denicem bakalımm en sona mat bırakcam mecbur ben gidiorumm baklımm şimdi çalısım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…