kız vırus yazıyor nasıl tıklayalım ona
Cnm tebrik ederim süpersin inşallah sınavdada bu şeklde alıp atanrsn cnm.önlisans mı yoksa ortaöğretim mezunuusun cnm??? Cnm kaç netle başlamştn çalşmaya yani netlerini ne kadar yükselttn onu merak ettm
walla bnm parlak deil.. emeğimin karşılıgını hiç alamıyorum.. azimsizmiyimh ayır.. anlamıyormuyum hayır.. soru çözerken çokmu yanlışım çıkıyor hayır.. geçen günkü denememde 65 aldım.. bnm için bi yıkımdı..
sen kaç yapıosn
Selam kizlar
bugun yine deneme cozdum ve sonuc tam istedigim gibi
Genel yetenek 58 dogru 2 yanlis
genel kultur 55 dogru 2 yanlis 3 bos
puanim 2008 e gore 97 2010 a gore 100 tam puan
emegimin karsiligini sinavda da bu sekilde alirim insallah
cunku hedefim cokk yuksek
anayasa degişikliklerinin şekil ve esas bakımından denetimi kaç gün içinde anayasa mahkemesine başvurulabilir?
coğrafya-matematik-geometri hiç bakmadım bakamadım daha vatandaşlığa yeni geçtim ya yetişmicek sanırımmm
Günaydın herkese .Dün geometri çalışmaya çalıştım ama hiç soru çözemiyorum . :26: Siz hangi kaynaklardan nasıl çalışıyorsunuzçok vakit kaybediyorum bi soruyla 5 dk uğraşıyorum yaa .En iyisi bugün tarihe başlamak
coğrafya-matematik-geometri hiç bakmadım bakamadım daha vatandaşlığa yeni geçtim ya yetişmicek sanırımmm
Ben geometriye ihtiyaçtan baktım biraz ilk zamanlar çözebildim pek soru kalmıyordu ama bıraktım sonra tarih çalışıyordum anayasa bu hafta bitecek ins. Geometriyi o ara hallrdicem coğrafya tekrar edicem türkce tekrar etmem Grek tarih tekrar edilecek anayasa daha oturmadı yeni bitiyor :18:Hangi biri olacak ya
Ben hiç bakmadım sen tekrar diyorsun .Bak bu bile bi adım öndesin demektir.Zaten bir şeyler bilinç altına yerleşmiştir.Şöyle bi göz atınca hatırlarsın.BEn çok ayrıntılı tekrarlamıycam eğer bitirebilirsem tabi.Bol bol deneme çözücem soru yapamayınca insan dönüp baktığında hııııı diyor ya o zaman içini işliyor sanki .Ben olmadı geometriyi bırakıcam .ÖYle böyle çözüyorum kuralları çalışır geçerim olmadı . Zaten yapamayacaksam onun yerine anayasa falan çalışırda soru kurtarırım.Halbuki lisedeyken o kadar iyiydi ki geometrim off off
Geometriden 3 soru geliyor bence mat ve coGrafyaya başla coğrafya pek karışık degil en azından biraz calışma ile yaparsın baya bir soru mat temelin varsa mAta başla hallet hemen son aya konu kalmasın tekrar ve denemeye ayır son ayını bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?