Selam kizlar simdi bitirdim bugunku denememi
hemen yaziyorum cunku cok mutluyum
Allahim insallah sinav sonucum boyle gelir.
genel yetenek 57 dogru 3 bos
genel kultur 53 dogru 2 yanlis
bi sitede puanimi hesapladim 2010 verilerine gore 99,745
2008 verilerine gore 96,473 ediyor
cok sevindim onca calismama degiyor.
simdi konu tekrari yapicam
kızlarbende ılk defa grcgmm ve son gun haberımoldu esım ızın vermyrdu son gun tmm gır dıde ve nerden baslayacagımbılmyrmmm dun yedııklım soru bankası konu anlatımlı aldımm turkcu anlatım bozuklukları cozdum 20 sru 5 yanlıs 1 bos 14 dogru cıktı nerden baslayıp ne yapacagımbılmıyorum lıse mezunuyummm ılk defa grcegımmmm 2007 meunuyummm kaynım matematık konusunda ıyı calıstıracakk ama akıl verın bana neyı nasıl calısayım tam bılgımyok ıstyrdum esım ızın vermyru ama u sene son gun gıt kayıt yaptır dedııı eee ben ne yapacagım sımdıkkkk
Dersaneler disaridan ogrenci aliyor sinava cnm bi arastir.
mutlaka bi hafta sonu gir sinava sure olayini falan denemis olursun.
edremite gitmisken dersane sinavlarini da arastir.
Cnm nasl matematk ve tarih de temelin var mı??? eğer varsa vakit kaybetme hemen kısa notlardan çalş konuları 1 ayda bitr 1 ayda da soru çöz.. cnm ümidini kırmak gibi olmasın ama zamann az kaldı ortaöğretmden atanmak için minimum 92-93 alman lazam eğer gerçekten bu yıl memur olmayı istyorsan ve temelnde varsa otur günde 8 saat ders çalş.... kolay gelsn..
Her sorunun puan değeri aynı cnm ama standart sapma var kpss de.. yani genelde yanlşn çok öıktığı soruları sen doğru yaparsan standart sapmaya göre biraz daha yüksek puan alablrsn.. Cnm sen başla belli olmaz bu işler.. 2 ay da belki halledersn ... 120 soruda 90 net yaparsan 2. yıl son terchlerde atanablrsntemel var var olmasınada kullanmaya kulalnmaya arka taraflarda kaldıınsl..yetısebıldıgımce calısıymmm cnm bırde ramazan gırınce bırazdaaha aksılıkoluyor ibadet kısmı ıle....ınsl..hayırlısylaa bır seyler yapacagımmm her sorunun puan degerı aynı dglmııı yanı once bıldıklerımıyapsam dıye dıyorumm olmazsada kendımı denemıs olurum ama ınsl..olur cnmmmm
Anayasadan yargı konusunu bitirmek üzereyken soru çözücem2konum kalıyor bu hafta anayasayı bitiricem ins. Kizlar nerdesiniz
bn anayafayı 10günde bitirdim.. bu 10 günün 4 günü işteydim..
anayasa bitti
matta hız - kümeler kaldı. bide açılara üçgenlere bakıcam
tarih ve çoğ bitti hergün soru çözmeye çalışıyorum
türkçeyeden bi kaç konu bitirmiştim. 0 dan alıyorum yine
hakkımızda hayırlısı
Cnm senin denemelerde netler nasıl??
Benimde mat türkce Coğrafya tarih bitti anayasadan 2 konu kaldı birde güncellere bakicam geometri var birazda su anayasa bitse türkceyi bastan tekrar edicemTarihi gecende tekrar ettim ama unutuluyor Anayasa ve geometri bitince bol tekrar soru çözümü deneme çözücem artık Vakit daralıyor hakkımızda hayirlisi olsun ins.
bn anayafayı 10günde bitirdim.. bu 10 günün 4 günü işteydim..
anayasa bitti
matta hız - kümeler kaldı. bide açılara üçgenlere bakıcam
tarih ve çoğ bitti hergün soru çözmeye çalışıyorum
türkçeyeden bi kaç konu bitirmiştim. 0 dan alıyorum yine
hakkımızda hayırlısı
dua edelim birbimize:S müslümın müslümanın duasına ihtiyacı varmış:S
ben yolda elinde kpss çalışan bi çocuga bile hep ediom
canim benim elimde ihtiyac ve yargi var.
bugun yargi cozdum.
cikmis sorulari almadim daha onlari eylulde cozmeyi planliyorum
bu aksam bende bi kac deneme almak istiyorum
bakalim akcaya gidicez belki ordan bakarim
maşallah sana canım bende burda arkadaşım tavsiye etmişti deneme çöz diye
onun tavsiyesine uydum iyi geldi
sıklımıştım konu tekrarı ve bankaları çözmekten
peğem lisans denemesi çözdüm yine
maşallah dünya kadar yanlış yaptım
75 net çıktı
poff
sedulu sen hangi kaynaktan denemeleri çözüyorsun
daha önce çıkmış önlisans sorularını mı çözüyorsun
bende alacağım çıkmış soruları yakında
bakalım belki bu akşam bulabilirsem
kızlarbende ılk defa grcgmm ve son gun haberımoldu esım ızın vermyrdu son gun tmm gır dıde ve nerden baslayacagımbılmyrmmm dun yedııklım soru bankası konu anlatımlı aldımm turkcu anlatım bozuklukları cozdum 20 sru 5 yanlıs 1 bos 14 dogru cıktı nerden baslayıp ne yapacagımbılmıyorum lıse mezunuyummm ılk defa grcegımmmm 2007 meunuyummm kaynım matematık konusunda ıyı calıstıracakk ama akıl verın bana neyı nasıl calısayım tam bılgımyok ıstyrdum esım ızın vermyru ama u sene son gun gıt kayıt yaptır dedııı eee ben ne yapacagım sımdıkkkk
Allah emeklerinizi karşılığını verir inşallah.Benim gibi sınavda dumur olmayın.Sonuçlar bir açıklansa inşallah 80+ beklemedeyim.Hayırlısı her şeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?