2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tamam canım anladım simdi çok saol kume uzerinde kavrayamadim orda x 4 y 0 da olur oda sağlıyor

Ya anayasayı çok karıştırıyorum ben nolacak bu Halim 4-5 net ancak çıkıyor

Tamam canım anladım simdi çok saol kume uzerinde kavrayamadim orda x 4 y 0 da olur oda sağlıyor

anlamana sevındım canım anlatabıldıysemde ne mutlu bana. her zaman yardımcı olmak ısterım sever hale geldık soru cozmeyı:)

anlamana sevındım canım anlatabıldıysemde ne mutlu bana. her zaman yardımcı olmak ısterım sever hale geldık soru cozmeyı:)

Saol canım anladım bende öyle oldum biraz bos oturayım diyorum test çözeyim oturmayim kafamda bir sürü plan hangi dersi tekrar edeyim deneme yapayım hep bir ders organizasyonuSinav geçince boşluğa düşücem bir yıl atanmayı beklerim olmadı seneye tekrar ders bası alıştım nasil olsa

Gunaydin hanımlar Herkese iyi çalısmalar anayasadan yürütme ve yargı tekrar yapicam bugün iyi çalısmam lazım yarın iftara mısafirim gelecek yarın çalışamam fazla bugün telafi edeyim

merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim küçük oğlum artık bana ders falan çalıştırmıyor
hep ağlıyor
elimden kalemimi alıyor
ancak o uyuyunca ders çalışacağım sanırım
günde iki saat
gece yatması da 12 yi 1 i buluyor
gece de çalşamayacağım
zaten çalışma hevesimde kalmamış tı
bahane ile bende biraz ara veririm yine artık ..

işçi probleminde eğer denklemde yapılan işlerin yanına x koy duğumda cevabı çıkaramazsam ,x i diğer tarafa atacağım arkadaşım teşekkür ederim
senin matematik çok iyi maşallah
tebrik ederim

diğer kızlar ne yapıyor
guit ne zaman açıkalarnacak sınav sonuçları
bende meraktayım eşim için

hava nasıl sıcak antalatam
poh yandık sıcaklardan
kış gelsin
ve kış geldiğinde biz de atanmış olalım ..allahım lütfennnnnnnn...yardım et bize,

Son düzenleme:
ben 2010 verilerine göre önlisans kpss puanı hesapla yazıyorum google sorubak diye bir site çıkıyor . 2010 yılına göre önlisans kpss puanı hesaplıyor ben 2010 yılında yaptıgım netleri yazdım bu siteye 2010 yılındaki puanın aynısını verdi

Yürütmeyi tekrar ettim deneme coZdum türkcede 10 yanlışım çıktı Genel yetenek 41 net genel kültür 40 net çıktı toplam 81 net çıktı şimdi yürütmenin sorularını çözüp coğrafya ve türkce calisicam

okyonus senin mat iyi o zaman :) tebrik ederim. seni Bölüm nedir?
Bende şimdi mat çalşıyorum bitince vatandaşlık yapacağım

okyonus senin mat iyi o zaman :) tebrik ederim. seni Bölüm nedir?
Bende şimdi mat çalşıyorum bitince vatandaşlık yapacağım

Lise unv. Sayisal çıkısliyim insaat teknikerligi mezunuyum canım iyi mat temelim 24 25 net çıkıyor Geometri daha çalışmadım bugün 2 bos 3 yanlış 25 doğru çıktı 3 soruyu işlem hatasından kacirdimBenim sözle iyi degil pek ama yükseliyor yavaş yavaşSenin bölümün ne

Üzülme canım arar mutlaka seven insan aramazmı hiç...

Slm kızlar... Bugün 2 mat. denemesi, 130 türkçe, 150 vat. ama öncesinde vat. notlarımı tekrar ettim... Birazda coğ. bakıcam

bende büro yönetimi önlisans çıkışlıyım bende de mat yok ama gayret ediyorum bakalım inş. olur bu sene

Kizlar su sorulara bakarmisiniz?

Boyutları 18 m ve 90 m olan diktortgen şeklindeki bir bahçenin etrafına ve köşelerine eşit araliklarlaagaclar dikilecektir.Buna görene az kaç ağaca ihtiyac vardır? Cevap 12 olacakmış

X=kok2
Y=3kok2
Z=4kok3 olduguna göre sıralamalari nasıldır? Cevap z<x<y olacakmış ben z<y<x buluyorum:26:

18 ve 90 ı 18 e böldüğünde 1 ve 5 kalır toplamı 6 yapar. 6*2 den 12 olur.

Ama ikinci soru Z>y>x olmalı bence. karesini alınca hepsinin sonuç odur..

gÜnaydın bende deneme çözdüm sabah 8 de kalkıp 77.25 net çıkardım kötü çıktıııı 84 puan ediyor

canım onlısans degılım ben lısansım o nedenle soruyorum hakkaten bu nete bu puan gelıyormu yahı bızım netlerden en fazla bırkac asagı puan gelıyor enn ıyısı o da

kolay gelsın canım ısın zor Allahım bebegıne usluluk sanada calısma azmı versın:)
benım mat fena degıl ama gel gorkı sınav o kadar berbattı kı asagı yukarı 10 soru bos ve yanlısımda var felakettı bence sızde kolay beklemeyın bu yıll
bende netteee habıre osym ye bakıyorum acıklandımı dıye bımer e de yazdım belkı acıklanacagı tarıhı soylerler dıye onlardanda ses yok adı herıfler kılıf uyduruyorlar.

77 net 84 puan etmez arkadaşım ya
keşke etse.
77 net :77 veya 78 puan getirir

banada cok enteresan geldı ama belkıde yapıyordur hıc fıkrım yok benım lısansımda:S

18 ve 90 nın obeb ını alacagız obeb 18 dir
çevre (18+90).2 dir 18 e bölersek agac sayısı çıkar
(18+90).2/18
(18+90)/9
2+10
12

X=kok2
Y=3kok2
Z=4kok3
canım bu soruda koklerden once gelen sayılar kok derecesı mı yoksa carpan mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…