canım sorunun can alıcı noktası bu ikizkenarlar 4 ile doğru orantılı diğer kenar sadece 5 ile ters orantılı.
yani x/4 + x/4 + 5x yaparak sonuca ulaşıyoruz
canım sorunun can alıcı noktası bu ikizkenarlar 4 ile doğru orantılı diğer kenar sadece 5 ile ters orantılı.
yani x/4 + x/4 + 5x yaparak sonuca ulaşıyoruz
aynen
dedim bide böle deniyim toplamayaı yanlış yaptım
ben daha kpss çalışmaya başlamadım yahu ocakta başlıcam
offf geometri yi nasıl hallettiniz kızlar hiç anlamıyorum =)
çalışmaya başladın bile bak
valla ben ağustosta ramazanla başladım konularım az kaldı sorulara geçtim
offf geometri yi nasıl hallettiniz kızlar hiç anlamıyorum =)
ben konuları çalışıp 2 3 testini çözüp diğer konulara geçiyorum. ocağa kadar konularım bitsin, sonra full test çözerim diye düşünüyorum. ama tarihte, anayasada unuttuğum yerler oluyorşimdi anayasada bi soruya baktım unutmuşum tali kurucunun ne olduğunu sonra test çözerken pekişir mi bunlar? tüm motivasyonum bittiiii
ben konuları çalışıp 2 3 testini çözüp diğer konulara geçiyorum. ocağa kadar konularım bitsin, sonra full test çözerim diye düşünüyorum. ama tarihte, anayasada unuttuğum yerler oluyorşimdi anayasada bi soruya baktım unutmuşum tali kurucunun ne olduğunu sonra test çözerken pekişir mi bunlar? tüm motivasyonum bittiiii
geometriye bayılırım ben çorap söküğü gibi geliyor
quietnrkn .!.:ünv sınavında bile 4 tane geometri yapan,dershanede geometri hocasıyla anlaışıp derslerde mat ve türkçe çalışan ben sadece açılar ve üçgende kenarla alan hesabına bakmayı düşünüyorum
ahh bende öyle olsam keşke=)
ben ona bile bakamam
gece yatmadan bakmak iyi fikir ya ama ben not da tutmuyorum ki
en iyisi deneme almak. karışık olarak tüm konuları tekrar edebilirim, deneme alıp çözeyim her gün bir tane... sizin bildiğiniz iyi denemeler var mı kızlar?
yargının her ders için ayrı deneemsi bide 15li genel denemsi var harika
ama pskolojim bozulsun dersen ihtiyacın zopzor 10 denemsini al benim en fazla 60 çıkmıştı deneme sorusu
burda çözdüğümüz cins sorular ne ki ordaki soruların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?