2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öptüm hepinizi yrn gelirim yine

canım kociş benim aceleci çıktı tanıştık bir yılın sonunda kaptı beni :123:

ben ünv 2.sınıfta tanıştım sevdiceğimle sonra 3 sene okul sürdü.işti şuydu buydu derken 5 sene biticek.ama 2012de gelinim galba kızlar 1 haftadır şu askerlik konusu ortada kasıma kalmadan evlencez galba

ben ünv 2.sınıfta tanıştım sevdiceğimle sonra 3 sene okul sürdü.işti şuydu buydu derken 5 sene biticek.ama 2012de gelinim galba kızlar 1 haftadır şu askerlik konusu ortada kasıma kalmadan evlencez galba

ama askerlik varmış ondan beklemisşiniz benimki emekli olana kadar asker ben bekleyemezdim

biz liseden beri beraberiz

inşallah hayrlısyla olur dğününüz..

ama askerlik varmış ondan beklemisşiniz benimki emekli olana kadar asker ben bekleyemezdim

aman askerliği düşünmüyos biz.yani ben dşünmüyodum
annem zaten bu kadar uzun sürceni bilseydim okul bitince evlenirdiniz 1.5 yıllık evli olurdunuz diyo
inşallah bakalım dua edinde şu kredi olayını halledelim kızlar

biz liseden beri beraberiz

inşallah hayrlısyla olur dğününüz..

maşallah hep özenmişimdir uzun ilişkiye ama flörtlerim kısa sürdü hep uzun sren eşimle olandı onunlada evlendik kurduk yuvamızı darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş.

o zmaan benden sna bi soruu.

x reel sayı ve -3<x<5 old. göre

x^2+4x ifadesinin alabileceği kaç farklı tam sayı değeri var?

meraba kızlar kolay gelsin herkese bende sözelciyim 1 ay oldu çalışmaya başlayalı cografya ve türkçede yardımcı olabilirim varmı soru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…