teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım
teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım
tamam madem akşam çözelim ya. ben sana bitirdğim konuları atınca şevklendim zaten
cevap: 13 ?
akşamda ben yokumneyse size iyi çalışmalar...
tabi cevabı söle kaç yok öle önce çözüm lütfencevap: 13 ?
akşamda ben yokumneyse size iyi çalışmalar...
soruya kafam karıştı ama 19 mu acaba
ben ders çalışmayı çok seviyorum
ben geçen sene çalışıyodum inan çalışırken çalışmak daha zor.ama bu saatlerinede bağlı ben 11.5 saat çlaışıyodum akşam 9dan sonra ne hayır beklersin kolumu kaldıramıyodumsonra işten çıktım.ramazanda 2012 için bi başladım
herkes ramazanda çalışılmaz dedi ama bak ben kaç konu bitirdim 8 günde coğ bittisadece iste tatlım biz yanındayız
NAsıl çalışıyorsun mesela cog. tüm konuları bitirip diğer derse mi geçiyorsun yoksa hepsine de konu konu mu çalışıyorsun.
tabi cevabı söle kaç yok öle önce çözüm lütfen
13 tatlım
ekledim tatlım
valla napcamı bilemedim :26:
ben ders çalışmayı çok seviyorum
ben geçen sene çalışıyodum inan çalışırken çalışmak daha zor.ama bu saatlerinede bağlı ben 11.5 saat çlaışıyodum akşam 9dan sonra ne hayır beklersin kolumu kaldıramıyodumsonra işten çıktım.ramazanda 2012 için bi başladım
herkes ramazanda çalışılmaz dedi ama bak ben kaç konu bitirdim 8 günde coğ bittisadece iste tatlım biz yanındayız
NAsıl çalışıyorsun mesela cog. tüm konuları bitirip diğer derse mi geçiyorsun yoksa hepsine de konu konu mu çalışıyorsun.
ben sözelleri hep yazarak çalıştım cnaım.yargını tek coğ kitabını aldım altını çizdim bi yandan not çıkardım öle bıraktım soru çözmedim henüz.sözeldeki sorulara başlayıncada notlarla birlikte çözücem önce
heeeeeyy ben olmadan sorulara başlamışsınız haa...
ben dışarı gidiyorum okul kütüphanesinde sözel derslerden not çıkaracağım deftere :18:
akşam buradayım, beni bekleyin esen kalın!
akşam daha gelende olur cnm ondan dedim hem soru biriktirelim:26:
Ben akşamları ders çalışayım bari sabahta sizleri takip ederim inş başarırız hepimizde
quietnrkn canım turkiyeenin iklim konusunu bitirdim.
Nüfus ve yerleşmeye başlıyorum.
kızlar ben videodan çalışıyorum, kitaptan okumak çok sıkıyor beni, bende not cıkarıyorum. Notlar alınca sonra üzerinden tekrar geçmek daha kolay oluyor.
Birde ihtiyacın küçük cep kitaplarından almıştım, tavsiye ederim, o kitaplarda özet olarak yazdıgı için tekrar etmek daha kolaylaşıyor.
quietnrkn canım turkiyeenin iklim konusunu bitirdim.
Nüfus ve yerleşmeye başlıyorum.
kızlar ben videodan çalışıyorum, kitaptan okumak çok sıkıyor beni, bende not cıkarıyorum. Notlar alınca sonra üzerinden tekrar geçmek daha kolay oluyor.
Birde ihtiyacın küçük cep kitaplarından almıştım, tavsiye ederim, o kitaplarda özet olarak yazdıgı için tekrar etmek daha kolaylaşıyor.
şimdilik yok coğrafya çalışıyorum ama sorum oldukça eklerim. çok yararlı olmuş bu soru çözümü fikri gerçekten..o zaman soruların varsa yaz canım cevplayılm biz
pek anlatabi,lme yeteneğim yoktur amatabi cevabı söle kaç yok öle önce çözüm lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?