sevda gaffurla burhan yaş farkı çözümü lütfeeeeeen
şimdilik yok coğrafya çalışıyorum ama sorum oldukça eklerim. çok yararlı olmuş bu soru çözümü fikri gerçekten..
pek anlatabi,lme yeteneğim yoktur amaidare edin;
gaffurun yaşı = g
burhanın yaşı = b olsun
ikisinin yaşı toplamı = g+b=29
gaffur burhanın yaşında iken, yani x yıl önce diyelim,
g-x=b
b-x=-5
-___________
g-b=b+5=>g=2b+5 burdan,
g+b=29 idi, g yerine 2b+5 yazalım,
2b+5+b=29
b=8
g=21 bulunur,
ikisinin farkı 13'tür.
ben bu problemleri hiç kaçırmıyorum ama anlat dendiğinde ben gibi şıklardn giden biri olmalı ki anlatayım yoksa kimse anlamıyo beni
ösymye dilekçe vericem gülenkalpin sınavı klasik olsun diye bakalım napıcan o zman
seni de yanımda götürmek için her şeyi yaparıım
coğrafya çalışmak aklımda yoktu sen konuları bitirdim dedin sevda çalışcam dedi benide gaza getirdiniz.
ben bu problemleri hiç kaçırmıyorum ama anlat dendiğinde ben gibi şıklardn giden biri olmalı ki anlatayım yoksa kimse anlamıyo beni
Bak ne güzel olmuş burda insan daha azimli oluyor sanırım.
tarih osmanlı yükselme dönemindeyim,
coğrafya bölgelerden son 5 tane kaldı,karadeniz ve marmara böldesi bitti. beni de ekle quietnrkn canım sana zahmet..
türkçe çalışmıyacam zaten,
mat bi kaç konu çalışcam(eksiklerim),
asıl beni korkutan vatandaşlık-hukuk herneyse o çok korkutuyo ezberim çok zayıf beniiim...
seni de yanımda götürmek için her şeyi yaparıım
coğrafya çalışmak aklımda yoktu sen konuları bitirdim dedin sevda çalışcam dedi benide gaza getirdiniz.
tarih osmanlı yükselme dönemindeyim,
coğrafya bölgelerden son 5 tane kaldı,karadeniz ve marmara böldesi bitti. beni de ekle quietnrkn canım sana zahmet..
türkçe çalışmıyacam zaten,
mat bi kaç konu çalışcam(eksiklerim),
asıl beni korkutan vatandaşlık-hukuk herneyse o çok korkutuyo ezberim çok zayıf beniiim...
çoğu gitmiş azı kalmış yaparsın onları da daha ben hiç başlamadım Allah kolaylık versin
açıkçası bende şıklardan gidemiyorum hiç bazen çok basit sorularda ben dakikalar harcarken millet şıktan 10 saniyede bulup geçiyor. bu da bi eksiklik valla
çoğu gitmiş azı kalmış yaparsın onları da daha ben hiç başlamadım Allah kolaylık versin
eklerim canım
türkçeye bakmıcaksan o zman orayada ekliyorum seni.bende konu çalışmıcam türkçeden
hukuk bölümünden hiç korkma.hayata uyarla inan daha kolay oluyo
canım bak şıklardan gitmeyi dene bazen gerçekten gerekebiliyor. ben ilk buna alşcam diye 16 soruluk testin başına oturdum 1saate yakın zmanda kalktım şimdi şipşak çözüyorum.
hanımlar iiyi akşamlarr iyi dders çalışmalar test çözmeler ben eve gider Allah zihninizi açık etsin inşş
bi türkçe çözen bnm sanırım:)
geçen yıl matamtikten geometri yapmıodum 25 netm oluyo denemelerde..
ama hepsini unutmuşum.. 1 ayda toplarım hepsini gibime geliyor
nasıl yapcam peki mantığı falan var mı bu şıktan gitmeninbeni çalıştırsana buna
tamam canım çlıştrayım ama şimdilik çıkıyorum malum yemek yapmakta lazım. girdiğimde burda olmazsan mesaj atarm yada yarın anlatrm hangisini istrsen. öpüorum kızlar. Allah zihin açıklığı versin
matın temelini atmışsın zaten pratik için 2 hafta bile yeterbenim mat tekrar testim az kaldı geo açılara bakıcam bide alan falan işte sonra türkçe coğ tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?