2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

saol tatlım
ben bu problemleri hiç kaçırmıyorum ama anlat dendiğinde ben gibi şıklardn giden biri olmalı ki anlatayım yoksa kimse anlamıyo beni

ösymye dilekçe vericem gülenkalpin sınavı klasik olsun diye bakalım napıcan o zman

tarih osmanlı yükselme dönemindeyim,
coğrafya bölgelerden son 5 tane kaldı,karadeniz ve marmara böldesi bitti. beni de ekle quietnrkn canım sana zahmet..
türkçe çalışmıyacam zaten,
mat bi kaç konu çalışcam(eksiklerim),
asıl beni korkutan vatandaşlık-hukuk herneyse o çok korkutuyo ezberim çok zayıf beniiim...

ben bu problemleri hiç kaçırmıyorum ama anlat dendiğinde ben gibi şıklardn giden biri olmalı ki anlatayım yoksa kimse anlamıyo beni

açıkçası bende şıklardan gidemiyorum hiç bazen çok basit sorularda ben dakikalar harcarken millet şıktan 10 saniyede bulup geçiyor. bu da bi eksiklik valla

çoğu gitmiş azı kalmış yaparsın onları da daha ben hiç başlamadım Allah kolaylık versin

seni de yanımda götürmek için her şeyi yaparıım

coğrafya çalışmak aklımda yoktu sen konuları bitirdim dedin sevda çalışcam dedi benide gaza getirdiniz.

daha bunlar ne ki sen ocaktan sonra göre burayı

eklerim canım
türkçeye bakmıcaksan o zman orayada ekliyorum seni.bende konu çalışmıcam türkçeden
hukuk bölümünden hiç korkma.hayata uyarla inan daha kolay oluyo

açıkçası bende şıklardan gidemiyorum hiç bazen çok basit sorularda ben dakikalar harcarken millet şıktan 10 saniyede bulup geçiyor. bu da bi eksiklik valla

canım bak şıklardan gitmeyi dene bazen gerçekten gerekebiliyor. ben ilk buna alşcam diye 16 soruluk testin başına oturdum 1saate yakın zmanda kalktım şimdi şipşak çözüyorum.

çoğu gitmiş azı kalmış yaparsın onları da daha ben hiç başlamadım Allah kolaylık versin

sende bitirisin canım allahın izniyle yeterki bi çalışma isteği olsun içinde.. amiiiinnn...allah hepimize kolaylık versin
eklerim canım
türkçeye bakmıcaksan o zman orayada ekliyorum seni.bende konu çalışmıcam türkçeden
hukuk bölümünden hiç korkma.hayata uyarla inan daha kolay oluyo

inşallah canım.unutmayım diye sona bırakıyorum onu bakalım..

bi türkçe çözen bnm sanırım:)
geçen yıl matamtikten geometri yapmıodum 25 netm oluyo denemelerde..
ama hepsini unutmuşum.. 1 ayda toplarım hepsini gibime geliyor

bi türkçe çözen bnm sanırım:)
geçen yıl matamtikten geometri yapmıodum 25 netm oluyo denemelerde..
ama hepsini unutmuşum.. 1 ayda toplarım hepsini gibime geliyor

matın temelini atmışsın zaten pratik için 2 hafta bile yeter benim mat tekrar testim az kaldı geo açılara bakıcam bide alan falan işte sonra türkçe coğ tarih

nasıl yapcam peki mantığı falan var mı bu şıktan gitmenin beni çalıştırsana buna

tamam canım çlıştrayım ama şimdilik çıkıyorum malum yemek yapmakta lazım. girdiğimde burda olmazsan mesaj atarm yada yarın anlatrm hangisini istrsen. öpüorum kızlar. Allah zihin açıklığı versin

kolay gelsin tatlım 3 saat içinde 50 soru rahat çözülür çözemediklerinizi bekliyoruz kızlar

matın temelini atmışsın zaten pratik için 2 hafta bile yeter benim mat tekrar testim az kaldı geo açılara bakıcam bide alan falan işte sonra türkçe coğ tarih

canım inş kazanırız.s emek veren herkes

kaçla kapatmış senn bölüm temmuzda biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…