2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben bu ihtiyacın setine bayıldım bayıldım :32:
hemen bi soru size çok ince bi detay var :34:
ikisi 13ten büyük olan 4 pozitif tam sayının toplamı 40 ise sayıların en büyüğü en çok kaçtır :51:

15?????????????????????????????????????????????

edit;

kızlar bugün bir iş görüşmesine gittim. temiz gideyim dedim doğal olarak. makyaj olarak sadece gözümde kalem ve kirpiklerimde maskara vardı. ayrıca tırnağımda oje vardı ve kısalar. ( mesleğim icabı oje olmaması lazım ama bu iş görüşmesi sonuçta ve gerçekten doğru dürüst makyaj yoktu yüzümde) neyse yeri cehennemin dibindeydi. öyle böyle oraya ulaştım sonra içeri girdim badana yapıyorlar. ^^ neyse bir süre beni farketmelerini bekledim, görüşeceğim adam ( badana yapanlardan biri de oydu ^^) benim yüzüme bakmadan içeri götürün dedi. kendine sert bir hava vererek. küçük bir odaya götürdüler ve beklemeye bşladım sonra tekrar beni badana yapılan yere götürdüler meğerse orası adamın yeriymiş. ^^ ama bu sefer ortalık topluydu ortada merdiven yoktu en azından. telefonda yüksek lisans yaptığımı söylemiştim daha önce yani derse gidip gelmem sorun olur mu dedim. olmaz demişlerdi, sen gel. bu sefer adamın ilk dediği şey zaman sorunu idi. yani madem öyle bana niye böyle dediniz dedim??? ben demedim dedi. sonra bu sefer de demez mi??? gözünde sürmeyle olmaz zaten diye. zaten topuklu ayakkabı vs yoktu. tamamen siyah ve kapalı giyindim ve ordaki bayanların suratında bir karış makyaj vardı...içim çok sıkıldı paylaşmak isedim. sanırım tek çözüm yolu kpss.

Son düzenleme:
sawakocum sıkma canını.zaten hep öle oluyo.işe alan kişi toplum içine çıkamıcak karakterdedir çalıştırdıkları mankenlik ajansından çıkmadır ama senin eğitimini dikkate almaz.takma kafana boşver.bende banka mülakatına gitmiştim abartmıyorum ikda bayanın boyu 1.80 var ve etek boyu sadece 1 karış resmen.eğitim bilgilerini anlatıyo yüüzne bile bakmıyo :50:
2. cevap doğru tatlım.ihtiyacın kaynağından çözüyorum hep bu şekilde sorular çok hoşuma gitti valla :52:

sawakocum sıkma canını.zaten hep öle oluyo.işe alan kişi toplum içine çıkamıcak karakterdedir çalıştırdıkları mankenlik ajansından çıkmadır ama senin eğitimini dikkate almaz.takma kafana boşver.bende banka mülakatına gitmiştim abartmıyorum ikda bayanın boyu 1.80 var ve etek boyu sadece 1 karış resmen.eğitim bilgilerini anlatıyo yüüzne bile bakmıyo :50:
2. cevap doğru tatlım.ihtiyacın kaynağından çözüyorum hep bu şekilde sorular çok hoşuma gitti valla :52:

yok bu öyle değil. adam yaptığım az makyaja taktı hiç olmayacakmış...ben sanki orada gözüme sördüğüm tek maskara ile adam ayartacağım. tek derdim o ya zaten. !!! bizim derdimiz ekmek parası milletin derdine bak ya. iş görüşmesi yani sonuçta. cins cins adamlar var ya. kimi bakımsızsın der kimi fazla bakımlısın. bide bunun derceside herkese göre değişiyor.

ya aslında varya yapamadığımız ve zorlayıcı bulduğumuz soruları böyle paylaşsak ne güzel olur. var mı daha?

yok bu öyle değil. adam yaptığım az makyaja taktı hiç olmayacakmış...ben sanki orada gözüme sördüğüm tek maskara ile adam ayartacağım. tek derdim o ya zaten. !!! bizim derdimiz ekmek parası milletin derdine bak ya. iş görüşmesi yani sonuçta. cins cins adamlar var ya. kimi bakımsızsın der kimi fazla bakımlısın. bide bunun derceside herkese göre değişiyor.

ya aslında varya yapamadığımız ve zorlayıcı bulduğumuz soruları böyle paylaşsak ne güzel olur. var mı daha?

ooo olmazmı :27:
konu eksiği yoksa o zman bu şekilde ilerleyelim.ben 1 ay daha bekliyim dedim ama yarından itibaren başlarız.çok cins sorular buldum bugün :9:

ooo olmazmı :27:
konu eksiği yoksa o zman bu şekilde ilerleyelim.ben 1 ay daha bekliyim dedim ama yarından itibaren başlarız.çok cins sorular buldum bugün :9:

hayır yahu konu eksiğinden bol ne var ki??? ^^ ama sonuçta yine soru çözeceğiz sadece konu çalışmayacağız. karşılaştığımız zor gibi soruları da yazarsak güzel olur diye düşündüm.

mesela var mı şöyle okkalı bir matematik sorusu...aa tabi meşgul değilsen,bbaşka bir şey çalışmıyorsan ya da yapmıyorsan.

edit;

yarından itibaren kısmını atlamışım sanırım ama işin yoksa yazarsan bakarız

Son düzenleme:
hayır yahu konu eksiğinden bol ne var ki??? ^^ ama sonuçta yine soru çözeceğiz sadece konu çalışmayacağız. karşılaştığımız zor gibi soruları da yazarsak güzel olur diye düşündüm.

mesela var mı şöyle okkalı bir matematik sorusu...aa tabi meşgul değilsen,bbaşka bir şey çalışmıyorsan ya da yapmıyorsan.

yazıyım canım hemen :34:
takıldığım bi soru var matta gözümden bişey kaçıyo ama ne :15:
abc+bac=1110 ise en büyük abc üç basamaklı doğal sayının rakamları çarpımı?
bide
a-b/5=0 a^b(a üssüb )=3^90 (3 üssü 90) ise b-a =?

yazıyım canım hemen :34:
takıldığım bi soru var matta gözümden bişey kaçıyo ama ne :15:
abc+bac=1110 ise en büyük abc üç basamaklı doğal sayının rakamları çarpımı?
bide
a-b/5=0 a^b(a üssüb )=3^90 (3 üssü 90) ise b-a =?

paydadaki 5 b nin mi altında a-b nin mi?

evet canım a- b/5=0 :26:

birde şıklar neki acep??? çok oldum farkındayım...

ama 0 cevabı var mı??? yada 5 in katı??? çünkü c ya 5 ya da 0. hakikaten çok cinsmiş.

edit;

işe yara mı bilmiyorum ama c 5 sanırım. a+b de 10.

Son düzenleme:
birde şıklar neki acep??? çok oldum farkındayım...

ama 0 cevabı var mı??? yada 5 in katı??? çünkü c ya 5 ya da 0. hakikaten çok cinsmiş.

ilk soru için evet var ama 0 değil işte bende öle buldum :26: bide gayet emin amaaan böle sorumu sorulur dedim yanlış çıktı :43:
cevap 45miş:53:

ilk soru için evet var ama 0 değil işte bende öle buldum :26: bide gayet emin amaaan böle sorumu sorulur dedim yanlış çıktı :43:
cevap 45miş:53:

yok yok c kesinlikle 5 oluyor. a ve b ye toplamı 11 eden 2 rakam ver anlayacaksın ne demek istediğimi. sonra abc+bac=1110 da yerine koy

edit;

sonrada c yi 5 le ve 0 la dene

Son düzenleme:
yok yok c kesinlikle 5 oluyor. a ve b ye toplamı 11 eden 2 rakam ver anlayacaksın ne demek istediğimi. sonra abc+bac=1110 da yerine koy

edit;

sonrada c yi 5 le ve 0 la dene

canım veremzsin ki o zman sonuç illa 1210 çıkar elde var 1 :34:
ab işi bozuyo işte :14:

canım veremzsin ki o zman sonuç illa 1210 çıkar elde var 1 :34:
ab işi bozuyo işte :14:

pardon toplamı 10 eden demek istedim. ^^ özür dilerim. yani şöyle söyleyeyim o zaman abc+bac=1110 işleminde iki tane a+btoplaması yapıyorsun. biri onlar biri yüzler basamağı. bu ikisinin aynı olması için yani 11 ve 11 c den 1 elde gelmesi lazım...yani a+b=10 9,1,5 rakamları bunu sağlıyor verdiğin cevaba göre yani 45. ama denklem sağlamıyor???

denklemi tekrar yazar mısın???

Son düzenleme:
pardon toplamı 10 eden demek istedim. ^^ özür dilerim. yani şöyle söyleyeyim o zaman abc+bac=1110 işleminde iki tane a+btoplaması yapıyorsun. biri onlar biri yüzler basamağı. bu ikisinin aynı olması için yani 11 ve 11 c den 1 elde gelmesi lazım...yani a+b=10 9,1,5 rakamları bunu sağlıyor verdiğin cevaba göre yani 45. ama denklem sağlamıyor???

denklemi tekrar yazar mısın???

tamamdır tatlım anladım :34:
sen söledikten sonra denklemi kurdum kaldım öle toplama bile yapamaz hale geldim düşün cevap 45 en büyük sayı abc için 905 :32:
valla böle soruları yazalım iyi oluyo :32:

tamamdır tatlım anladım :34:
sen söledikten sonra denklemi kurdum kaldım öle toplama bile yapamaz hale geldim düşün cevap 45 en büyük sayı abc için 905 :32:
valla böle soruları yazalım iyi oluyo :32:

905 değil 915 sanırım...huhuhu ne soruymuş hakikaten.^^

edit; daha varsa yaz bakalım. ya da uyuyacağım diyorsan böylece kalsın.

edit2; giren yazsın birşeyler ne kadar kalabalık o kadar iyi ^^

Son düzenleme:
905 değil 915 sanırım...huhuhu ne soruymuş hakikaten.^^

edit; daha varsa yaz bakalım. ya da uyuyacağım diyorsan böylece kalsın.

edit2; giren yazsın birşeyler ne kadar kalabalık o kadar iyi ^^

evet 915 :52:
valla canım şimdilik bu kadar bide bi soru daha vardı bu çözdüğünün altında b li vardı ya.ama yarına kesin bulurum cins sorular :52::52:

Back
X