kızlar ben bu ihtiyacın setine bayıldım bayıldım
hemen bi soru size çok ince bi detay var
ikisi 13ten büyük olan 4 pozitif tam sayının toplamı 40 ise sayıların en büyüğü en çok kaçtır![]()
15?????????????????????????????????????????????
edit;
kızlar bugün bir iş görüşmesine gittim. temiz gideyim dedim doğal olarak. makyaj olarak sadece gözümde kalem ve kirpiklerimde maskara vardı. ayrıca tırnağımda oje vardı ve kısalar. ( mesleğim icabı oje olmaması lazım ama bu iş görüşmesi sonuçta ve gerçekten doğru dürüst makyaj yoktu yüzümde) neyse yeri cehennemin dibindeydi. öyle böyle oraya ulaştım sonra içeri girdim badana yapıyorlar. ^^ neyse bir süre beni farketmelerini bekledim, görüşeceğim adam ( badana yapanlardan biri de oydu ^^) benim yüzüme bakmadan içeri götürün dedi. kendine sert bir hava vererek. küçük bir odaya götürdüler ve beklemeye bşladım sonra tekrar beni badana yapılan yere götürdüler meğerse orası adamın yeriymiş. ^^ ama bu sefer ortalık topluydu ortada merdiven yoktu en azından. telefonda yüksek lisans yaptığımı söylemiştim daha önce yani derse gidip gelmem sorun olur mu dedim. olmaz demişlerdi, sen gel. bu sefer adamın ilk dediği şey zaman sorunu idi. yani madem öyle bana niye böyle dediniz dedim??? ben demedim dedi. sonra bu sefer de demez mi??? gözünde sürmeyle olmaz zaten diye. zaten topuklu ayakkabı vs yoktu. tamamen siyah ve kapalı giyindim ve ordaki bayanların suratında bir karış makyaj vardı...içim çok sıkıldı paylaşmak isedim. sanırım tek çözüm yolu kpss.
Son düzenleme: