- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
tamam canım bende çalışayım soruları not edeyim. akşam soru trafiği yaşayalım bi![]()
bende şu an 4 yaş sorusu var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bende çalışayım soruları not edeyim. akşam soru trafiği yaşayalım bi![]()
bende şu an 4 yaş sorusu var![]()
yaş soruları ve sayı problerinde şık isterim çünkü hep şıkdan giderim ben :26:
bu arada konu bitirip yazma olayını bilmiyodum ben sen yazınca gördüm![]()
incir üzüm bunlar hep kış ılıklığı isteyen ürünler canım. ege bölgesinde akdeniz iklimi hakim olduğu için yetişiyor.
şimdi , zeytin, birinci sıra olarak egede.. sonrada günay marmara bölgesinde yetiştiriliyor. burda akdeniz iklimi yokki..
buna şey diyebiliriz sanırım, ege bölgesinin iklimi ılıman ve çok soğuk bi iklim olmadığı için
bide siz gün içinde çalışıyorsunuz akşamda sorularınızı birbirinize soruyorsunuz dımı..
şimdi , zeytin, birinci sıra olarak egede.. sonrada günay marmara bölgesinde yetiştiriliyor. burda akdeniz iklimi yokki..
buna şey diyebiliriz sanırım, ege bölgesinin iklimi ılıman ve çok soğuk bi iklim olmadığı için
bide siz gün içinde çalışıyorsunuz akşamda sorularınızı birbirinize soruyorsunuz dımı..
aaaaaaa
o zman ilk sayfaya bak tatlım ağustosta başladık konuları bitirenler onlar bitikçede ekliyoruz
şıksız çözceksin olmaz ama hem uğraşmış olursun1 tane cins bi soru var bilginize
![]()
bölgeler evet sınırlarla ayrılıyo ama sınırın olduğu yerde pat diye iklim özelliği değişemezki azda olsa oraya bi etki söz konusudur. iklim geniş bir hava olayı çünkü anlatabildim mi ?
aslında hep soru sormak var ama konuda çalışmak gerekiyo
güney maramradada yetişme nedenlerinden biri denizellik etkisi ve dağ etkisi
yani çoğunluğumuz evde akşamda mat çözüyoruz işte beyin fırtınası yapıyorus![]()
istersen ben bitirdiklerimi sana mesaj atayım gerekliyse canım.
soruyu alalım lütfen. tamam ulen işlem denicem ama ben şıklardan daha çabuk buluoruumm :26:
tatlım sölersen eklerim.çoğumuz o listede adımızı görünce gaza geliyoruz ondan ekledik tabloyu
başlayalaım mı diyosunuz![]()
işin aslı benim derse başlayabilmem için sizden gelen soruları çözüp sonra kendim sırf size sormak için soru çözmeye kalkmak![]()
tatlım sayı sistemlerini bitirdim testleri çözüyorum akşama sorularım varbeni eklermisin sayı sistemleri bitti diye mata
soru çözümü akşam olsun yaa şimdi testlere devam edin bensiz çözmeyin
![]()
gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur.gaffur burhanın yaşında iken burhanın doğmasına 5 yıl vardı.buna göre gaffur ve burhan arasındaki yaş farkı nedir![]()
ekledim tatlım
valla napcamı bilemedim :26:
teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım![]()
gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur.gaffur burhanın yaşında iken burhanın doğmasına 5 yıl vardı.buna göre gaffur ve burhan arasındaki yaş farkı nedir![]()