2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yaş soruları ve sayı problerinde şık isterim çünkü hep şıkdan giderim ben :26:

bu arada konu bitirip yazma olayını bilmiyodum ben sen yazınca gördüm
:53:

aaaaaaa :53:
o zman ilk sayfaya bak tatlım ağustosta başladık konuları bitirenler onlar bitikçede ekliyoruz :52:

şıksız çözceksin olmaz ama hem uğraşmış olursun :34: 1 tane cins bi soru var bilginize :32::32:

incir üzüm bunlar hep kış ılıklığı isteyen ürünler canım. ege bölgesinde akdeniz iklimi hakim olduğu için yetişiyor.

şimdi , zeytin, birinci sıra olarak egede.. sonrada günay marmara bölgesinde yetiştiriliyor. burda akdeniz iklimi yokki..
buna şey diyebiliriz sanırım, ege bölgesinin iklimi ılıman ve çok soğuk bi iklim olmadığı için

bide siz gün içinde çalışıyorsunuz akşamda sorularınızı birbirinize soruyorsunuz dımı..

şimdi , zeytin, birinci sıra olarak egede.. sonrada günay marmara bölgesinde yetiştiriliyor. burda akdeniz iklimi yokki..
buna şey diyebiliriz sanırım, ege bölgesinin iklimi ılıman ve çok soğuk bi iklim olmadığı için

bide siz gün içinde çalışıyorsunuz akşamda sorularınızı birbirinize soruyorsunuz dımı..

bölgeler evet sınırlarla ayrılıyo ama sınırın olduğu yerde pat diye iklim özelliği değişemezki azda olsa oraya bi etki söz konusudur. iklim geniş bir hava olayı çünkü anlatabildim mi ?

aslında hep soru sormak var ama konuda çalışmak gerekiyo :1:

güney maramradada yetişme nedenlerinden biri denizellik etkisi ve dağ etkisi :28:

yani çoğunluğumuz evde akşamda mat çözüyoruz işte beyin fırtınası yapıyorus :10:

aaaaaaa :53:
o zman ilk sayfaya bak tatlım ağustosta başladık konuları bitirenler onlar bitikçede ekliyoruz :52:

şıksız çözceksin olmaz ama hem uğraşmış olursun :34: 1 tane cins bi soru var bilginize :32::32:

istersen ben bitirdiklerimi sana mesaj atayım gerekliyse canım.

soruyu alalım lütfen. tamam ulen işlem denicem ama ben şıklardan daha çabuk buluoruumm :26:

bölgeler evet sınırlarla ayrılıyo ama sınırın olduğu yerde pat diye iklim özelliği değişemezki azda olsa oraya bi etki söz konusudur. iklim geniş bir hava olayı çünkü anlatabildim mi ?

aslında hep soru sormak var ama konuda çalışmak gerekiyo :1:

bu biliyorum tabiki. pat diye değişmediği...
akdeniz ve güney marmara sınır yerlerde değil..

güney maramradada yetişme nedenlerinden biri denizellik etkisi ve dağ etkisi :28:

yani çoğunluğumuz evde akşamda mat çözüyoruz işte beyin fırtınası yapıyorus :10:

saol canım almak istediğim cvb buydu..

istersen ben bitirdiklerimi sana mesaj atayım gerekliyse canım.

soruyu alalım lütfen. tamam ulen işlem denicem ama ben şıklardan daha çabuk buluoruumm :26:

tatlım sölersen eklerim.çoğumuz o listede adımızı görünce gaza geliyoruz ondan ekledik tabloyu :10:

başlayalaım mı diyosunuz :52:

tatlım sayı sistemlerini bitirdim testleri çözüyorum akşama sorularım var :31:beni eklermisin sayı sistemleri bitti diye mata:10:soru çözümü akşam olsun yaa şimdi testlere devam edin bensiz çözmeyin :53:

gaffur ile burhanın bugünkü yaşları toplamı 29dur.gaffur burhanın yaşında iken burhanın doğmasına 5 yıl vardı.buna göre gaffur ve burhan arasındaki yaş farkı nedir :52::52:

teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım :6:

tatlım sayı sistemlerini bitirdim testleri çözüyorum akşama sorularım var :31:beni eklermisin sayı sistemleri bitti diye mata:10:soru çözümü akşam olsun yaa şimdi testlere devam edin bensiz çözmeyin :53:

ekledim tatlım :32::32:
valla napcamı bilemedim :26:

teşk ederim quietnrkn ve gulenkalp ders çalışmaya nasıl başladınız evde mi çalışıyorsunuz? evde çalışmak zor olacak gibi geliyor bana hem evliyim hem gündüzleri işyerindeyim Bana da yol gösterin bakalım :6:

ben evde çalışıyorum ve evlym. zorluğuna neden zor anlatan yok kendin anlat kendin dinle. azmettikten sonra olur o sen merk etme. işten gelirsin işlerini halledersin biz zaten burda oluyorz. dinlendikten sonra bol bol soru çözeriz.

Back
X