2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi

3 yada 4 gün sana gazetede bilgi verecektir

gazetede kuponun oldugu sayfada sana en yakın bölgenin kodunu adını soyadını falan sms liyorsun

o kadar

günü gelince de gidip alıyorsun

sabah gazetesi 10 kupona soru bankası veriyor. bugun başladı bilginize. sms kayıt olayından anlayan varsa bilgi verebilirmi

canım sabah sitesinde promosyon kısmında yazıyo.ben yapmıştım başka bi kampnaya için hatırladığım kadarıyla.ad soy ad adres ve kitabıalıcan bayi kodunun yazığ yollanam gerekiyo bi noya.bayi kod listesi sitede var :34:
ama sınav yayınları şiddetle tavsiye etmiyorum :52:

canım sabah sitesinde promosyon kısmında yazıyo.ben yapmıştım başka bi kampnaya için hatırladığım kadarıyla.ad soy ad adres ve kitabıalıcan bayi kodunun yazığ yollanam gerekiyo bi noya.bayi kod listesi sitede var :34:
ama sınav yayınları şiddetle tavsiye etmiyorum :52:

ben hürriyetin karacanını biriktirdim soru bankasını o bitti dagıtımını bekliyorum

bir de habertürkün ihtiyaç soru bankalarını biriktiriyorum onun daha on günü var

$SAM_3113.webp

:42::42:

bizim sistemin oturması için min 10 sene geerkiyor o zamana kadar da kimbilir ne olur
valla benim 10 sene daha bekleme imkanım yok :9: öle böle giricez artık kpssye öss içinde düzen iyi değil diyoduk ama girdik mezun bile olduk.yapıcak bişey yok :31:

oturdugu yerden kendime kızıyorum madem bu kadar basit bir çözümü vardı niye yapamadın lan diye

bir yandanda sana tebrik çıglıklarımı gönderiyorum
:46::46::46::46:
bir çiçek yakam bari

acaba beni sansürlerler mi çiçek yazdım diye:27::27::27::27::27:

ben sansürledim :52::52::52::52::52::52::52:
canım sen kendine kızıyon ben 3 defa yanlış çarpıyom yapamıyom diye soruyodum düşün yani halimi :9:

valla benim 10 sene daha bekleme imkanım yok :9: öle böle giricez artık kpssye öss içinde düzen iyi değil diyoduk ama girdik mezun bile olduk.yapıcak bişey yok :31:

ben sansürledim :52::52::52::52::52::52::52:
canım sen kendine kızıyon ben 3 defa yanlış çarpıyom yapamıyom diye soruyodum düşün yani halimi :9:

:52::52::52::52:'çiçek'koptum vallahi

kızlarben paragraf çalışmaya başlıyorum topik açık buralardayım dünden kalan mat sorularımı sorucm bir ara:29:

Back
X