- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
eee benim soruya ne oldu![]()
sorumu vardı aaaaa ben hatırlamıyorun

benden pes canım soruya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee benim soruya ne oldu![]()
sorumu vardı aaaaa ben hatırlamıyorun![]()
benden pes canım soruya![]()
bende yapamadım canım. ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz tatlım. yarın girerim belki öpüyourm.![]()
bence şöyle soruyor sonuçta çıkan sayının rakamları toplamı olabilir o da 17 tane 9 ve 2 tane 8 oluyor bunların toplamı 169
a ve b tam sayı olmak üzere,
a.b=26
olduğuna göre a+b toplamının alacağı EN BÜYÜK değer ile EN KÜÇÜK değerin farkı kaçtır?
cevap =54
ben bu soruyu yapıyorum fakat cevap 42 buluyorum bende mi yanlışlık sorunun cevabındamı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirimm...
Üç basamaklı,birbirinden farklı beş doğal sayının toplamı 685 olduğuna göre,bu sayılardan en büyüğü en fazla kaçtır?
cevap:267886
bunu da 279 buldum
aslında bana bu sorunun cevabı saçma geldii....bence soruda bır yanlıslık var...
nereden çözüyorsun bu soruları üç basamaklı diyor 6 basaamaklı sonuç veriyor biraz saçma oluyor tabi![]()
bende 279 buldum valla rakamlar 100,101,102,103 bunların toplamı 406 685-406dan 279
diğer soruda şöle
m ve ne doğal sayı dediği için
m+(14/n)=10 sa
n=1,2,7,14 olabilir sadece
burdan
m+14=10 m=-4
m+7=10 m=3
m+2=10 m=8
m+1=10 m=9 olur
-4 alamaz geri kaaln toplam 20![]()
sınav akedemi soru bankası var bende yaa haklı olabılırsın..özensiz hazırlanmış
azimli kararlı çalışkan arkadaşım tebriklerr sana sayendee bı soru daha anlamış oldumm...çook sağoll..![]()
ab iki basamaklı sayısı x sayısından 25 fazla ve
ba iki basamaklı sayısı x sayısından 11 eksik olduğuna göre kaç farklı ba sayısı yazılabilir?
cevap:5
ab iki basamaklı sayısı x sayısından 25 fazla ve
ba iki basamaklı sayısı x sayısından 11 eksik olduğuna göre kaç farklı ba sayısı yazılabilir?
cevap:5
a.b=26
olduğuna göre a+b toplamının alacağı EN BÜYÜK değer ile EN KÜÇÜK değerin farkı kaçtır?
cevap =54
ben bu soruyu yapıyorum fakat cevap 42 buluyorum bende mi yanlışlık sorunun cevabındamı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirimm...
a.b=26
cevap =54
kızlar buda şöle tam sayı diyo negatif yada pozitik demiyo ya
en büyük 26.1 den a+b =27 olur
en küçük -26.-1 den a+b=-27 olur
arasındaki farkı soruyo 27-(-27) den 27+27=54![]()
tabi ya orada tam sayı diyor zaten tam sayı dediyse kesin negatifvsayılar da dahil olur
ah dikkatsizlik ah![]()