2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar Meclisin kayseriye taşınma Konusu eskişehir - kütahya savası sonucu olmadı ilerki sayfalarda sakarya savası sonucu diye vermiş

kodlamalarda yanlıs degilmi sizce ? :44::44:

hiçbir bilgim yok o konuda

Orta Asya Türklerinde, Şamanlık dininin geçerliliğini yaygın olarak koruduğu dönemde, ölen savaşçıların kurgan denilen mezarlarının etrafına dikilmiş, savaşçının öldürdüğü düşmanları ve bu kişilerin öbür dünyada onun hizmetçileri olacağına inanılacağını simgeleyen, genellikle bir taş parçasının üzerine yontulmuş, bir elinde kılıç, figürlerinden oluşan heykellere verilen ad.

burdada KALIN PUNTO İLE GÖSTERDİĞİM gibi zaten ölenler savaşçıymış cnm..bu konuda epey gelişmişliklerini gösterir:)BİRDE AHİRET İNANCI VARMIŞ... hala sadece heykeldir diye ısrar ediyorum.. :)) NYSE yarın uzmanından öğrenp cvplıcam:)

işte bende şu yüzden diyorum balbal yapıldığını biliyosun mesela sen daha çok düşman öldürürsünki hizmetkarların çoğalsın.yani balbal neden oluyo :7:
valla sor rüyamda balballar görücem :9::9:

Kızlar Meclisin kayseriye taşınma Konusu eskişehir - kütahya savası sonucu olmadı ilerki sayfalarda sakarya savası sonucu diye vermiş

kodlamalarda yanlıs degilmi sizce ? :44::44:

Kütahya Eskişehir savası sonucunda yenilgi olduğu için meclisin daha guvenli olmasi için kayseriye taşınması gündeme geliyor kodlama yanlış

işte bende şu yüzden diyorum balbal yapıldığını biliyosun mesela sen daha çok düşman öldürürsünki hizmetkarların çoğalsın.yani balbal neden oluyo :7:
valla sor rüyamda balballar görücem :9::9:

aynen yaa...artık balbalları kuzu gibi çitlerden atlarken sayarım..balbal 1 balbal 2 balbal 3 balbal 4 balbal5 balbal balbal balbal balbal balbal balbalbalbalbalbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbalbalbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal laalalalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa ERRORRRRRRRR................!!iişlem başarısız lütfen rüyadan uyanın kendinize gelin !!!

SAKARYA SAVAŞI SONUÇLARI

K ars ant
İ ngiltere ile esir değişimi
M eclisin Kayseriye taşınma tartışması SONA ERDİ
B arış teklifi itilaflardan
U krayna ile dostluk
A nkara ant
G azi ünvanı M. kemale
B aşkomutanlık süresi
İ talya Anadoluyu boşalttı

Meclisin Kayseriye taşınması tartışması kütahya eskişehir yenilgisinden sonra başlamıştı.

yine kütahya eskişehir yenilgisinden sonra M.kemal başkomutanlık vazifesini talep etti ve ordulara sakaryanın doğusuna gitmelerini emretti.

başkomutanlık görevi M.kemale 3 aylığına verildi. ve Başkomutan sıfatı ile Tekalifi milliye emirlerini vererek tüm yurdu tüm halkı Sakarya savaşına hazırladı.

Sakarya savaşından zaferle dönünce

kimbuagbi oldu.

M harfi meclisin taşınması konusunun kapanmasını ifade ediyor.

aynen yaa...artık balbalları kuzu gibi çitlerden atlarken sayarım..balbal 1 balbal 2 balbal 3 balbal 4 balbal5 balbal balbal balbal balbal balbal balbalbalbalbalbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbalbalbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal balbal laalalalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa ERRORRRRRRRR................!!iişlem başarısız lütfen rüyadan uyanın kendinize gelin !!!

ben sağ baştan saymaya başladım :1::1:

Çözülemeyen bir mat sorumuz vardı az uğraşmamıştık şimdide bir tarih sorumuz oldu :60:

daha dur bunun coğrafyası vatandaşlığı var okyonuscum :27::27:
kızlar ben yarın yokum akşama doğru gelicem iyi çalışın iyi geceler :52::52::52:

:16:99 ylında yapılan o zamanki adıyla dms olan sınavı kazanmıştım. ama atanmadım... yıllar geçti. şimdi 43 yaşındayım. nasip olursa bu yıl yapılacak olan lise mezunları kpss sınavınada girmeyi düşünüyorum.artık okadar taze bilgim yok... dersaneye de gitmek için param yok... ama inanın umudum var. en azından bir kere daha deneyeyim diyorum...bana ve tüm arkadaşlara dua edin...

:16:99 ylında yapılan o zamanki adıyla dms olan sınavı kazanmıştım. ama atanmadım... yıllar geçti. şimdi 43 yaşındayım. nasip olursa bu yıl yapılacak olan lise mezunları kpss sınavınada girmeyi düşünüyorum.artık okadar taze bilgim yok... dersaneye de gitmek için param yok... ama inanın umudum var. en azından bir kere daha deneyeyim diyorum...bana ve tüm arkadaşlara dua edin...

Azminize bayıldım.
:46:

İnşallah her şey çok güzel olur.

evet bunları biliyordum ama bi bakışta cıkaramadım mesela
sen yazana dek
açıklamalı yazmasamda neyi ifade ettiğini yazmıştım aslında :)
kızlar sayfalar almış başını gitmiş :1:
şöle bi önerim var kodlamaları aysonu eklesek daha iyi olucak sanki.bende dahil tarihi bitirmyenler kafa karışıyo böle.kodlama yazıp ilerleyen konularda demenin faydası olmuyo bence :19:
ay sonu büyük çoğunluk tarihi bitirmiş olur.sorulara ufaktan geçeriz ay iiçnde çözemediklerimizi çözeriz ama kodlama işini tekrara bırakalım.herkes zaten not tutarak çalışıyo notlarını ayarlasın ay sonunda ekleyeleyim bi günü buna ayıralım hatta tarih kodlamarı diye topic açarız daha faydalı olur sanki.ama kodlamaları açıklamalarıyla ekleyelim.benim önerim bu :8:

vallahi herkesinn aynı dersi aynı anda çalışması biraz zor ,ben bitirdim tekrar ederken tek tek ekledim elimle yazdım yani,açıklamalı yazmadım anlaşılmıcak gibi değil sonuçlarını belirtiyorum o konulara henüz gelmeyenlere kolaylık olsun diye.yazdıktan sonra bilgi şelalesi oluşmuş burada kafa karışması da normal.ben zaten tarihi bitirnce ekleyeceğimi söylemistim kısa kısa da yazabildiğim kadarını yazdım faydam olsun diye,hatta hocanın çıkabilicek sorularınıda yazmayı planlıyordum ama demen gibi kafa karışıklığı olmasın :34: hepinize iyi çalışmlar ...

Son düzenleme:

azmin zaferi

allah insana yapamayacağı hayalleri kurdurmazmış

inşallah başarırsınız

Aa kizlar nerdesiniz topik boş kalmış :52:Hava güzel diye gezmelerdemisiniz :20:

ben burdayım okyonus :9:
kafa dağıtıyorum müzik dinleyerek

Bende biraz müzik dinletim bari söylemen iyi oldu :29:
bende burdayım tatlım ,tarihten soru çözüyorum skıldım yaa vallahi cins cins sorular :32:

Tarih testi çözdüm bende sabah ay bunaldım ya çok yanlışım cikiyor:51:Türkce çözdüm biraz şimdide. Mat coZuyorum aksam soru sayımı bildirirm bakalım kaç sorucozucem bugun:27:

Back
X